X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy już pisałyście o stronie www. familyservice.pl Można się zarejestrować i otrzymać różne próbki ;) Ja wczoraj otrzymałam od mojej ginekolog reklamówkę z gazetą Dziecko, próbkami i katalogami ;)
    Niestety, ale nie jestem w stanie was nadrobić ;/ wracam po pracy padnięta...

haneczka, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez powinnam maseczki,brwi itd ale nie chce mi się jakoś :p sukces ze nogi gole w sumie max co drugi dzień i pachy:D

Krysti lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    SHIMMER korzystałam z tej strony i nadal podpatruję przepisy... Wiele sie nauczyłam przez te 2 tygodnie, tylko mimo wszystko wiem ze jem dobrze a cukier i tak swoje. A jak spacerku po posiłku nie ma to do 160 mi skacze od razu, tak nie powinno byc :(
    Nie lubię :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja tez powinnam maseczki,brwi itd ale nie chce mi się jakoś :p sukces ze nogi gole w sumie max co drugi dzień i pachy:D

A mi dobrotliwie prawie nie rosną włoski na nogach nie wiem czemu to zawdzieczam :P ale miło :)

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak masz babcię, która może zostać z dzidzią to super:) Broń Boże kara! Moja idzie na emeryturkę trochę później, więc muszę do żłoba oddać, ale też liczę na to, że jako nauczycielka będzie mi go odbierać o normalnej godzinie :). Zdziwiłam się tylko, że u Was nie ma co zrobić z dzieckiem przed 3,5 rokiem życia. A gdzie Ty mieszkasz właściwie?

PS. Nie uciekajcie stąd na fb! Ja nawet nie mam dostępu do Waszego fb :( Prywatne forum to co innego, fajna sprawa, tylko kto by się podjął. :)

Shimmer_lip, ja już dawno bym się wypisała od niego, ale mam umowę tylko do końca ciąży, luxmed się skończy, a to jedyny lekarz u mnie, do którego nie ma jakichś strasznych kolejek. (wiadomo dlaczego :D) A po tabletki często zgłaszałam się na ost. chwilę. ;) A jak się na mnie obrazi, że go olałam w ciąży i mnie gdzieś zgłosi? :P
    Za komplementy dziękuję, ale proszę bez kompleksów! :) Zaraz zmienię avatar na jakiegoś gada. :D

Amy, żebyś wiedziała!!! Z obiadu to by się nawet ucieszył z młodą dziewuchą. :D Bo to taki koleś ok 50 lat i jak ma zagadać o dupie maryni, o swoich wojażach i pierdołach to chętnie, byle by nie o sprawach ginekologicznych!

Ida, nie no luz. :) Od razu zobaczyłam, że nie zajarzyłaś. Co tu dodawać :)

Dziękuję Wam za wsparcie! :)

Fasia, Ida, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trafić na dobrego lekarza to naprawdę jest cos... Ja mam świetnego gin jest taki spokojny opanowany i służy rada jak tylko potrzeba czy przez tel czy można przyjść bez umawiania się i tez pomoże muszę po porodzie jakąś bombonierke mu kupić :) a nieraz jak się trafi na dupka to masakra...

haneczka lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmieniłam w trakcie ciazy,bo miałam olewacza takiego,a ten teraz jest super,wszystko sprawdza, skrupulatny

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    nie wiem czy już pisałyście o stronie www. familyservice.pl Można się zarejestrować i otrzymać różne próbki ;) Ja wczoraj otrzymałam od mojej ginekolog reklamówkę z gazetą Dziecko, próbkami i katalogami ;)
    Niestety, ale nie jestem w stanie was nadrobić ;/ wracam po pracy padnięta...

No zapisałam się tam już dawno i nic nie dostałam jeszcze :( A Ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się zapisalam i nic nie przyslali. U gina reklamowe dostałam z gadżetami od nich

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee co to ma być?! Nie ma mnie kilka godzin i już jakiś dym? Co to ma być za jazda znowu? Jakiś kabel nam sie tu trafił znowu?
    Hela kurde tyle fajnych rzeczy pisałaś, ciekawostek a teraz co? Ja się nie zgadzam! Jeśli tej osobie coś nie pasuje niech nie czyta a nie decyduje za większość co chcemy tu zamieszczać!
    Nie wyrażam zgody na takiego szczura tu! Trochę odwagi! No przyznać się, ktora taka akuratna? Zabolała niewiedza własna, czy zazdrość?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 19:11

Ida, Fasia, Amy, Rudzia, Krysti, Eweliśka, Gosha, Lali, Hela85, liloe, sylvia007, Agusiek89, kluska lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, założyć to nie problem tylko kto by tam przeszedł???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Eeee co to ma być?! Nie ma mnie kilka godzin i już jakiś dym? Co to ma być za jazda znowu? Jakiś kabel nam sie tu trafił znowu?
    Hela kurde tyle fajnych rzeczy pisałaś, ciekawostek a teraz co? Ja się nie zgadzam! Jeśli tej osobie coś nie pasuje niech nie czyta a nie decyduje za większość co chcemy tu zamieszczać!
    Nie wyrażam zgody na takiego szczura tu! Trochę odwagi! No przyznać się, ktora taka akuratna? Zabolała niewiedza własna, czy zazdrość?

Jak ktoś jest złośliwy do do wszystkiego się przyczepi ale co to dało tej osobie to nie wiem...

KasiaKwiatek, Rudzia, Hela85, liloe lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Haneczka, założyć to nie problem tylko kto by tam przeszedł???

Moja siostra i kilkanaście koleżanek z forum ciążowego założyło sobie po porodzie prywatne forum i tam już się kumplują od lat.:) Nawet się odwiedzają w różnych miastach. :) Myślę, że może nie na tym etapie, ale po rozwiązaniu można o tym pomyśleć. To przedsięwzięcie może się udać, wszystko jest kwestią dobrego poinformowania o przeniesieniu. :) Gorzej jak komuś to umknie i straci z nami kontakt na zawsze...

Fasia, KasiaKwiatek, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jak Was nadrabiam po kilku godzinach to nie mam połowy przydatnych informacji?? No super:(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na dzisiaj żegnam, bo jadę po mojego męża do pracy. :) Zajrzę w weekend do Was, ale już trochę mniej intensywnie. W poniedziałek nadrobię. :) Trzymajcie się cieplutko!

Fasia, Amy, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżeczko odesłane, a już myślałam że w weekend będzie stało:(
    Myślałam o tym, aby je przemalować, ale nie po to kupuję nowe aby jeszcze wkładać kasę. A tak się cieszyłam....

Poszukiwanie od nowa czas zacząć

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Moja siostra i kilkanaście koleżanek z forum ciążowego założyło sobie po porodzie prywatne forum i tam już się kumplują od lat.:) Nawet się odwiedzają w różnych miastach. :) Myślę, że może nie na tym etapie, ale po rozwiązaniu można o tym pomyśleć. To przedsięwzięcie może się udać, wszystko jest kwestią dobrego poinformowania o przeniesieniu. :) Gorzej jak komuś to umknie i straci z nami kontakt na zawsze...
    I to jest myśl :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Łóżeczko odesłane, a już myślałam że w weekend będzie stało:(
    Myślałam o tym, aby je przemalować, ale nie po to kupuję nowe aby jeszcze wkładać kasę. A tak się cieszyłam....

Poszukiwanie od nowa czas zacząć
    Ja wczoraj z mężem skręciłam :) oj dziwne uczucie :) ale ja zamawiałam takie najzwyklejsze z materacem 320 zł.

Lali lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lozeczko pewnie stanie dopiero w marcu bo się przeprowadzamy za miesiąc a zanim się ogarniemy w nowym miejscu to tez trochę zajmie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wrócić i spisać sobie nazwę wkładek laktacyjnych co polecałyście zamiast Babydream i dupa .. wszystko usunięte ... :/ szlag by trafił tego szczura :/

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ