Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To forum robi się przykre, a atmosfera jak w gimnazjum na korytarzu.
Dziewczyny, nie bądźcie obłudne! Same sączycie jad i złośliwość w kierunku Psotki, a wyrzucacie Krysti złośliwość. Macie sumienie?
Jednego dnia się kochamy, innego nienawidzimy. Super!
Trudno się dziwić, że się Krysti wkurzyła, skoro Amy pisze złośliwie, że to przez nią miała te silne bóle brzucha. Przeszłybyście obok tego obojętnie, gdyby dotyczyło to którejś z Was?
Swoją drogą podziwiam zapał Psotki do pisania tu, skoro wszystkie się z niej naśmiewacie. Ja w takiej sytuacji już dawno bym olała to forum.
Fasia, nie dziwię Ci się, że odechciało Ci się zdawać tu relacje ze swojej wizyty...
Ja chyba też za dużo mówię co myślę i skończę jak niektóre z nas pod pręgierzem.
Wkroczyłam dziś w 3 trymestr ciąży. Powinnam być radosna, a miałam najgorszą noc w życiu, ale chyba pójdę się poradzić lekarza, bo mi też się odechciało pisać jak na razie. -
A ja proponuje już nie wracać do tematu sporów na forum.
Najwidoczniej wkraczamy w ten etap ciąży gdzie hormony niestety biora nad nami górę.
Ja osobiście nie czytam tego co mi nie pasuje, ani też nie komentuje.
Dla tych którym coś u kogos przeszkadza sugeruje ignorowanie bo przepychanki nam nie potrzebne tym bardziej że już tyle fajnych stron udało się naprodukowac, po co to psuć, wbrew temu że czas tak szybko goni pozostało nam go jeszcze mnóstwo , spędźmy go miło:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:17
haneczka, Rudzia, KasiaKwiatek, mimka84, Ida, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo już w domu, glukoza luz tylko myślałam, że jajko z nudów tam zniesę ☺
Fasia Juleczek śliczny, mi to łzy w oczach stają jak widzę teraz takie zdjęcia ☺
Doszła koszula...super, miękka, wygodna i ładna, wstydu w szpitalu nie będzie ☺
Rudzia szalona jesteś z tymi zakupami i tempem przygotowań...nie nadążę w życiu za Tobą ☺
Bambi żyjesz?
Ja już po dużym śniadaniu, jadę na chwilę do pracy spotkać się z ludźmi bo mnie molestują żeby się im pokazać ☺ dowiem się ile już dni uciułałam do odliczenia po macierzyński ☺Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta ja kupiłam sukienki w szachownicy, super są i dają radę ☺ jak dobierzesz sobie to pochodzisz do końca ciąży na luzie.
Haneczka dużo racji...ale nie denerwuj się i pisz, czytanie wybiórcze.
Eweliska poszukam i wrzucę, spoko.Eweliśka, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hwesta - dają radę jak najbardziej
Wszystkie które mam są bardzo elastyczne więc jeszcze w nie wchodzę
mam też dwie takie jakby dresowe sukienki na długo rękaw, do połowy uda. Myślę, że w nie na spokojnie nawet w 9 miesiącu się zmieszczę
KasiaKwiatek - no mi się ryczeć chciało podczas badania, a mąż to już w ogóle miał świeczki w oczach cały czasi ciagle mi powtarza, że On nie może uwierzyć, że w moim brzuszku jest JEGO syn, taki człowiek jak my tylko mniejszy
Na tą koszulę chyba też się zdecyduję. Jaki wzięłaś kolor?
Bambi no właśnie zyjesz Ty tam? Czy glukoza Cię pokonała ?
Temat kłótni uważam za zakończony ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:25
Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek, a koszulę kupowałaś IF czy jakąś inną? Planuję kupić dwie w tym jedną do porodu jakąś tanią. Więcej mi nie potrzeba, bo ja w podkoszulkach śpię. Kupiłam za to wczoraj w tesco koszulki na ramiączkach rozpinane. Będzie wygodnie karmić
-
Dzień dobry, dziewczyny!
Jak zwykle od rana się lenię, ale na 17 jadę do znajomej, to muszę się trochę szybciej z obiadem ogarnąć.
KASIAKWIATEK - super te staniki, które wczoraj pokazywałaś! Zwłaszcza ten czarny mi się podoba. I cena przystępna i nie tylko do karmienia się nadają. Chyba też się zdecyduję, tylko muszę się dobrze pomierzyc, albo jeszcze lepiej kupić jeden stacjonarnie i dopasować wymiary pod niego.Ale poczekam jeszcze do lutego, chociaż już mi chyba biust nie rośnie? Myślicie, że się powiększy? Trochę większą miseczkę wziąć?
-
Dzien dobry
mam pytanie co za koszula??dacie linka???mam jedna tylko rozpinana do karmienia, bo mowicie chyba o takich do karmienia tak???
Fasia no fajna koszula ja w tego typu tylko z baletkami mam hehe ale już się ledwo mieszczę, też podchodzi mi do góry
ja mam wizytę 26 i sie zastanawiam czy mi usg zrobi czy dopiero na nastę pnej bo zapomniałam zapytać się jejno nic może wytrzymam
Rudzia ja też mam dylematy co wziąść do szpitala, tylko jak będę rodzic w swoim mieście to potrzebuję ubranka a jak w klinice to nie potrzebuję bo tam ubieraja i wyprawkę super dają także jeszcze muszę pomyśleć gdzie rodzę...
aha Kasia kwiatek te staniki do karmienia to miekkie takie sa??podtrzymują trochę biust????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:44
-
a propos termometrów jakby ktoś nie mial to ja mam taki i dobrze się sprawuje
http://www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-fr-100-skroniowy.html
cena też do ogarnięcia
a moze macie wyczajoną jakąś promocję na buteleczki dla dzidzi????????????? -
Witam się!
Iwonka, ja zamówiłam 2 koszule z Italian Fashion, jedna szara, druga w różową kratę. Miałam zamawiać takie za 18zł, ale mnie mąż skutecznie zniechęcił, mówiąc, że ta bawełna to pewnie po 2 praniach się szmatowata zrobi, a przecież troszkę w tym pośpimy jakby nie patrzeć no i w szpitalu też trza jakoś wyglądać
Oto link do moich:
http://allegro.pl/nowosc-rozpinana-koszula-do-karmienia-italian-l-i4903094704.html -
A mam jeszcze w domu taką śmieszną z czasów synka: białą w czerwone serducha z kieszonkami w miejscach piersi, które tylko wystarczy rozchylić i gotowe
Także wyjdzie mi łącznie że mam 3 koszule. Do porodu dają w szpitalu, więc nie muszę brudzić swoich.
Fasia lubi tę wiadomość
-
jeju Haneczka co Ty piszesz? taki spory na forum? na moje szczęście że nie zdążam niestety wszystkiego nadrobić bo pewnie już dawno bym stąd wyparowała;/ nie lubię takich sytuacji gdzie dorośli ludzie zachowują się jak w przedszkolu;/
to prawda Krysti do mnie napisała odnośnie powodu dla którego nie będzie się tutaj udzielała ale nie sądziłam że powód jest aż taki!
ehh szkoda i to bardzo tego co się dzieje:(
dziewczyny na wyjście ze szpitala potrzebne są wam śpiochy, kaftanik czy jakieś body, i kombinezonik oraz czapeczka:)
nic więcej, chyba że będzie zimno to jakiś dresik jeszcze na to:)
dziecko ubieraja pielęgniarki wtedy i my mamy w tym czasie czas na ubranie siebie:)
u mnie w szpitalu nie wymagają więcej ubrań
a do szpitala koszulę polecam, po prostu jest wygodniej, i przy obchodzie i przy zmianie pieluch:) swoich off corse:)
FASIA miałam pisać, jaki Julo jest już kawaler nono:) i akrobata, ciekawe po kim:D
ja też za chwilę wybywam na spacerek i to długi z moją wiekszą psiną bo pogoda iście wiosenna:) aż żal nie skorzystać
w domku czysto spokojnie ahhh uwielbiam takie chwile:)Fasia, sylvia007, haneczka lubią tę wiadomość
-
A ja mam problem z wyborem rozmiaru ... przed ciążą nosiłam XS lub S. W ramionach niewiele przybrałam, biust się powiększył i to sporo jeśli chodzi o moją posturę. Brzuszek mam bardzo duży.. Pomyślałam, że wezmę rozmiar M więc taki zamówiłam (żadna z tych które Wy zamawiałyście) i co? Jest duża ... Mąż powiedział, że może być ale ja się w niej źle czuję. Jest luźna w ramionach, w biuście, pod biustem, wisi mi na plecach, jest prawie do kolan. Jedyny plus jest taki, że w brzuszku mam jeszcze sporo miejsca. Pewnie ją zostawię, bo mi się nie opłaca jej odsyłać. Natomiast tak sobie myślę, że po porodzie to juz brzuszek jest troszkę mniejszy ? Więc może te koszule z IF to zamówię w rozmiarze S żeby później w worku nie chodzić ? Ehhh wolałabym coś znaleźć w sklepie stacjonarnym ale nigdzie nic nie ma
-
Fasia a nie masz kogoś kto by Ci zwęził ewentualnie? Jakaś ciocia z maszyną?
Ja wzięłam L sugerując się tabelą bo wolałam troszkę luźniejsze. Jak będą za luźne to spróbuję sama coś pokombinować, ale to już dziś zobaczę jak dotrą.
Te bliźniaczki Lutówki to takie słodkie pysie mają że ja bym chyba zacałowała hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:15
-
Robotka dzięki za info odnośnie ciuszków na wyjście, zapiszę sobie hehe
A Julek to rzeczywiście akrobataw sumie to nie wiem po kim - może po mnie z czasów młodości szkolnej, bo wtedy wygimnastykowana to ja byłam, a teraz to mi bliżej do jakiegoś dziadka w podeszłym wieku
Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Fasia a nie masz kogoś kto by Ci zwęził ewentualnie? Jakaś ciocia z maszyną?
Ja wzięłam L sugerując się tabelą bo wolałam troszkę luźniejsze. Jak będą za luźne to spróbuję sama coś pokombinować, ale to już dziś zobaczę jak dotrą.
Wiesz co mam maszynę w domu i jak nie mój tato to mąż mogliby to zrobić ale ona ma takie przeszycia na szwach, że jak zwężę to będzie kiepsko wyglądać. Poza tym najbardziej przeszkadza mi ta luźna góra, źle się w niej czuję. W brzuszku dobrze, że jest luz, bo i swoboda większa. Natomiast po porodzie będzie jak worek