Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bryyy:)
witm się po pysznym śniadaniu:)
kanapeczki z sałatą, szynką serem żółtym pomidorem i ogórem:D
do tego gorąca czekolada, ahhh czego chcieć więcej:D
aaa i witam się w 29 tygodniu:D ale czas zapieprza:D jeszcze kilka dni i ostatnia prost zostanie:D
wczoraj zrobiliśmy pokoik dla małetzn wynieśliśmy starszą córkę do jednego pokoju a rzeczy młodszej ulokowaliśmy w drugim:)
siedziałam jeszcze w tym malusim pokoiczku jeszcze jakiś czas napawając sie jego widokiem:D no super:)
dziś mąż na służbie:) uwaga! pojawię sie wieczorem:D znowu będzie jakiś sex grupowy na forum
młoda w przedszkolu a ja muszę uporządkować jej rzeczy na półkach z mocnym postanowieniem wypieprzenia wszystkiego co mnie będzie wkurzało:D
widzę że Psotka wróciłai już dziewczyny niespokojne....
sylvia007, Eweliśka, misia83, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie mam problemow ze spaniem, mam w sypialni przykrecone ogrzewanie i spi sie bosssko
Ja jutro musze wybrac sie na glukoze, jesli nie przeloze tego na czwartek. Dajcie znac dziewczyny jak Wam idzie na glukozieEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Jak tam KASIAKWIATEK juz po wszystkim? Kuedy wyniki?
LALI nie wiem jak masz naprawdę na imię, ale mam koleżankę w pracy o takim imieniu (skrót od Eulalia) i zawsze jak widzę Twoj post to sie łapie na tym ze tęsknie za praca... I na glukozę marsz! Nie ma co przekładać!Lali lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Wstałam dzisiaj nieprzytomna, dosłownie. Młodego odprowadziłam do szkoły , wróciłam z mocnym postanowieniem , że zrobie coś pozytywnego i leże na łóżku zakatarzona i zła bo mi się nie chce nic robić. Od soboty dogorywam , ale czas się wziąść za siebie bo zgrzybieje:D
Chciałam zrobić sobie zakupy w aptece ale jak zwykle nie wiem co wybrac , jakie kosmetyki itd więc doszłam do wniosku , że sobie daruje. Pomyślałam, czy nie zacząć prać już ubranek bo mam tego sporo a w domu 2 dni schnie , zanim poprasuje to do początku marca moze zdąże poprać wszystko
Pierzecie już wsio czy czekacie bliżej porodu?(pytanie matki 5-latka:D)KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga jeszcze czekam z praniem, ale już posegregowałam ciuszki. Te małe na pierwsze 3 miesiące w komodzie już, reszta w workach próżniowych w szafie. Prać zacznę za miesiąc pewnie.
Gosha jest ok, tylko jeść mi się chce a Robotka mnie tu molestuje opisem śniadania ☺
jeszcze 40 minut i ostatnie pobranieRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny