Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
od 3 dni mam bole jak sie polze, takie miesiaczkowe..na szczescie nospa pomaga od razu..cus mi sie wydaje,ze do terminu nie dotrzymam...chyba ze takie uroki 3 trymestru..szczerze to pierwszej ciazy i jakis dolegliwosci ne pamietam.oprocz zyganka i biegunek
-
Werka właśnie też mam taki ból okresowy
dziś w nocy dość mocno dokuczal i nawet teraz. No spa trochę pomaga. W czwartek mam wizytę to wspomnę ale pewnie to nic nadzwyczajnego. Im bliżej porodu to takie bóle będą się nasilac
Mnie również coś ze snu wyrwalo i nie wiedziałam conawet poszłam do drzwi sprawdzić czy ktoś nie pukal ale nie. Syn tez śpi jak zabity wiec to nie on mnie obudził
-
Anka1501 wrote:Werka właśnie też mam taki ból okresowy
dziś w nocy dość mocno dokuczal i nawet teraz. No spa trochę pomaga. W czwartek mam wizytę to wspomnę ale pewnie to nic nadzwyczajnego. Im bliżej porodu to takie bóle będą się nasilac
Mnie również coś ze snu wyrwalo i nie wiedziałam conawet poszłam do drzwi sprawdzić czy ktoś nie pukal ale nie. Syn tez śpi jak zabity wiec to nie on mnie obudził
ja aniu niestety nastepna wizyte mam dopiero na 19ego lutego i tylko z polozna, juz nie przysluguje mi zadne usg
jesli bedzie sie nasilac to pojde na ip i podgladne mala na free
kurcze za 50min musze zawiezc syna do szkoly...juz od polowy lutego bedzie sam autobusem dojezdzal, boe nie wiem czy dam rady..na razie wraca sam autobusem, wiec jest juz troszke obcykanynajbardziej mnie boli jak za dlugo siedze, najgorsze jest to,ze duzo jezdze samochodem a to nie pomaga niestety..jeszcze dzisiaj czeka mnie 2,5hr jazdy,zeby tesciowa zawiezc nalotnisko...
-
MartaAlvi wrote:Ja też znowu spać nie mogę
Zwykle jak mąż wracał rano z pracy to spałam do 11 bo tak mi dobrze było, a teraz ni cholery nie umiem znowu zasnąc
Masakra
aa no i dzień dobry -
weronika86 wrote:a co sie dzieje, cos cie z rana pobolewa czy po prostu juz nie mozesz zasnac?
Zawsze miałam lichy sen, a teraz to już chyba w ogóle do bani. Na szczęście nic mi nie dolega
Bambi powodzonka!Baw się dobrze
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no tutaj jak sie nic nie dzieje, to nie ma czestych wizyt...choc jak bylam na wizycie 8ego stycznia i napomnialam o tych bolach..stwierdzila bez badania, ze pewnie sie przeciazylam...drazni mnie taka diagnoza..moglaby chociaz sprawdzic, ja bylabym spokojniejsza...no nic jesli beda sie bole powtarzac przez nastepny tydzien to przejde sie na ip dla swietego spokoju, tam juz wszystko sprawdza...
Bambi powodzenia..nie jest tak zle!Bambi85 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Zawsze miałam lichy sen, a teraz to już chyba w ogóle do bani. Na szczęście nic mi nie dolega
Bambi powodzonka!Baw się dobrze
zawsze sie budze o 6,6.30 juz z przyzwyczajenia bo synka do szkoly szykuje i zawoze, wiec dla mnie to juz rutyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
mi się dziś ciążowe głupoty snily i po 3 obudziłam sie z bolem brzucha,ale przeszedl,nawet myślałam, że może przez sen na brzuch się położyłam i to przez to głupi sen który ledwo juz pamiętam i ten ból. Ale jest ok
mleko mi wycieka,a nie lubię spać w staniku;) dziś planuje zafarbowac wlosy...
-
nick nieaktualny