Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja większość popralam i poprasowalam... Teraz w pralce kocyki sie piora i jakies cos a la kombinezon a właściwie to chyba rożek, sama nie wiem
w każdym bądź razie cos na dwór... I tak pewnie juz sie nie przyda do wózka. Ale jak dali to wzielam
W jakies temperaturze to pierzecie, jesli pierzecie w pralce?Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz RUDZIA nie słyszałam żeby w suszarce nie mozna było suszyć... Ale ze nie mam to pewnie nie zwracałam uwagi na to
Ja na 40 st wstawiam wszystko, małe wirowanie i pare dołączam przy praniu, chyba wystarczy... No i prasowanko potem...jakies ciuszki niektóre miałam z plamkami to w płatkach mydlanych zamoczylam najpierw, większość zeszła
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Powodzenia na gluokozie!
Ja do szpitala biorę tylko ubranka na wyjście, bo szpital zapewnia bieliznkę noworodkową więc na chwilę obecną chyba z tego skorzystam.
Za pranie wezmę się może w tym, a może w przyszłym tygodniu. Wolę być przygotowanaBambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ile ubranek bierzrcie do szpitala? Tzn jakie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta dzięki, jak widać powoli robi się za ciasna
już jest tak podniesiona na brzuszku, że mam tyłek na wierzchu
Plan na dziś ... póki co zjeść drugie śniadanie, później jakiś prysznic żeby się ogarnąć i mam zamiar wyjść na króciutki spacer, bo pogoda cudowna! Niebo bez chmur i słońce) mąż o 15 kończy pracę więc mnie zgarnie po drodze do teściów, odwiozę Go i biorę samochód (bo mój się spsuł...). Później jakieś małe zakupy, zawiozę L4 do pracy i na 18 jestem umówiona z koleżankami, bo zawitały w moim mieście
więc grafik napięty!
Cieszę się, że widać poprawę w mężu! Super!
Rudzia - koszula wygodniejsza do szpitala. Naprawdę. Ja też pierwszy raz jak trafiłam to tylko piżama, bo koszul nie miałam. Mąż kupił dwie, w tym jedną ze słonikiem no i w zeszłym roku jak szłam na szew to też brałam tylko koszule.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:57
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny