Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Aaaa i jeszcze jedno jak mogłabym zapomnieć... Jeszcze piżamkę i szlafrok do szpitala zakupiłam, zaraz cykne fotkę i tez pokaże, a co mi tam..,
Brzusio fajne:) a bedziesz kupowała sobie jakieś wdzianko do szpitala do samego porodu? Mam w planie rodzic w wodzie jak bedzie wolna wanna i zastanawiałam sie czy do tej wanny nie założyć jakiegoś t-Shirta czy sportowego stanika -zamiadt tak zupełnie na goło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:41
-
LWICA do samego porodu to jednak bede wdzięczna za szpitalny, chyba dadzą...
a jak nie beda chcieli to jakas stara koszule wezmę, jakies tam w szafie sie kurza lub ewentualnie tshirt tak jak wspomniałaś... Chyba ze cos taniego upoluje
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasiu - Julek przeslodki ( mój tablet napisal Kulek Przewłocki...
) ma slicznego dziobaska.
Dzisiaj byłam na przedstawieniu u mojej siostrzenicy. Byla scena jak jakieś dziecko odgrywaqlo papugę i strasznie się darlo. Mały zaczął walić z całych sil. Chyba się wystraszył biedulek mój maly.mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasiu - Julek przeslodki ( mój tablet napisal Kulek Przewłocki...
) ma slicznego dziobaska.
Dzisiaj byłam na przedstawieniu u mojej siostrzenicy. Byla scena jak jakieś dziecko odgrywaqlo papugę i strasznie się darlo. Mały zaczął walić z całych sil. Chyba się wystraszył biedulek mój maly.chyba brudaskiem nie bedzie
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie chwilę, bo wiedziona radością, że teściowa kupuje nam wózek, zaczęłam znów szperać po necie i czytać różne opinie. Starałam się skupić na swoich faworytach (które już oczywiście czytałam), no ale się nie dało i przeleciałam też inne modele. I wiecie co? Nie warto tego wszystkiego czytać, analizować, zastanawiać się tyle, bo zwariować można. Masakra, ale mam mętlik teraz znowu. Jedno jest pewne - nie ma wózka idealnego, jak w jednym będzie coś super, to w drugim to będzie kulało. No niestety. A coś trzeba wybrać. Dlatego ja wróciłam do punktu wyjścia i jestem ponownie sfokusowana na swoich faworytach i KONIEC kropka. Nie zmieniam zdania, choćby nie wiem co mi ktoś wciskał i choćby nie wiem jak złe opinie o "moich" wózkach przedstawiał
No, to taka luźna refleksja na dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:01
mantissa, adk_1989, KasiaKwiatek, Gosha, Angela89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mój kalendarz wybił:
Jesteś w 28 tygodniu ciąży
(27 tyg. i 1 dzień)
Miesiąc: 7
Trymestr: 3
Wiec witam w trzecim
Widzę że korzystacie z poleconej stronki na promocje po sklepach bo któraś już cytowałajutro poszukam jeszcze jednej, mam gdzieś na mailu, z promocjami na pieluszki i mleczko - korzystałam jak moja córcia była mniejsza
tam są podane nazwy sklepów, producenci, rozmiar i cena, bo nie każdy rozmiar jest w każdej promocji jak się okazuje, a my nie zwracaliśmy uwagi na to
No chyba że podchodzi to pod reklamę- to mogę podać indywidualnie zainteresowanym, coby nie było, wiadomo czego
Nadrobiłam waszą drukarnię - 80 stronmistrzynie jesteście:D dobranoc
mantissa, weronika86, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość