Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia - super że wizyta udana
Takich informacji nam tu teraz brakuje
Bambi - marsz na krzywą będziesz miała już to za sobą.
Ja w czwartek do rodzinnego dopiero się zapisałam - proszenie Pań z rejestracji nic nie dało. Numerków na jutro brak.. śmiech na sali. Zobaczymy co Pani dr wymyśli na moje wyniki moczu, tsh.Fasia, mimka84, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Fasia - super że wizyta udana
Takich informacji nam tu teraz brakuje
Bambi - marsz na krzywą będziesz miała już to za sobą.
Ja w czwartek do rodzinnego dopiero się zapisałam - proszenie Pań z rejestracji nic nie dało. Numerków na jutro brak.. śmiech na sali. Zobaczymy co Pani dr wymyśli na moje wyniki moczu, tsh. -
weronika86 wrote:no ale 1kg to juz na bank ma
mimk a tobie czemu nie mierza, tez za granica jestes?
-
Wercia ja w Polsce i też mi nie mierzy szyjki tylko palcem 'na czuja' stwierdza, że 3cm
hahaha Jutro pewnie znów to samo usłyszę, chociaż teraz się nie dziwię, bo chyba mi się poprawiła szyjka, jest twarda i nie przepuszcza już opuszka palca jak wcześniej - cudowna luteina
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:No właśnie Fasia, może ja z pessarem tez mogłabym wyjść, ogarnac w domu itd
musze pogadać na najbliższej wizycie
Wyjść to na pewno, mi nawet mówili, że mam spacerować ale nie leżeć plackiem. Niczego nie dźwigać, nie nosić zakupów, nie stać przy myciu naczyń czy gotowaniu obiadu, bo wtedy jest najwiekszy nacisk na szyjkę. Spacery też nie za długie ale tak jak mówię - każdy mówił żeby się ruszać, na spokojnie. Spytać zawsze możnaoperacja meeega stresująca .. tzn przy zakładaniu szwu, bo nie wiem jak sie pessar zakłada
-
nick nieaktualny
-
Właśnie weszłam na wątek Kwietniówek 2014 bo wypłynął na wierzch
Ale w avaterkach mają śliczne kwietniowe dzieciaczki! Za rok my takie będziemy miały
Angela89, mimka84, weronika86, Ola89, Ida, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja rano tylko dzień dobry i na wieczór dobranoc... Ale dzisiaj DOBRY WIECZÓR! Nadrobiłam wasz cały intensywny dzień...
FASIA brzuszek duży i okrąglutki! Na zgrabnych wyglada super! Ale komplement tez kieruje w stronę synka... Po kim on taki Wygimnastykowany..? Zdolniacha!
AMY cieszę sie juz minęły te dziwne nocne i poranne pobolewanie : *
OLKA świetny brzuszek!
RUDZIA piękny słoń i słoniki na ślicznych buteleczkach!
MARY jakie ciuchy! Toz to ładniejsze niz dzisiaj w sklepach widziałam!!!
Odnoszę sie tylko do zdjeć bo jestem wzrokowcem... I to najbardziej zapamiętuje, wiec po nadrobieniu tylu stron nie pamietam co miałam pisać. Wszystkie kwasy na forum tradycyjnie omijam szerokim łukiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:30
Rudzia, CzaryMary, mantissa, KasiaKwiatek, Amy, olka30 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Nie, ale poprostu mi nie mierzy. Chodzę na nfz, tylko raz miałam usg przezpochwowe, a tak tylko przez brzuch i bada paluchami i mówi że szyjka długa i ok. W pierwszej ciąży zmierzono mi szyjkę bo uskarżałam się na bardzo obfite upławy i mnie ciągnęło bardzo tak jakby w dół.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
A to moje dzisiejsze zdobycze...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce4a58287fae.jpg
Wkładki laktacyjne, majty, aspirator do noska i narzędziaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:15
Bambi85, weronika86, Angela89, Lwica, Rudzia, mimka84, Fasia, CzaryMary, Nadzieja84, Agusiek89, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Eweliśka, misia83, Amy, olka30 lubią tę wiadomość