Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:oj w takieh sytuacji to faktycznie..ja tez wracam do pracy I to po 4 tygodniach, na szczecie tylko 4hr dziennie wiec mam nadzieje ze nic bolec nie bedzie
Ja pracowałam 8godzin i miałam dodatkowo przerwę na karmienie wiec wolalam wyjść godzinę wcześniej z pracy. Zdarzyło mi się ze dwa razy, że mi koszule w pracy zalalo -
Ida wrote:Ale powiedzcie, co w tym fajnego, że sterczą Wam suty pod bluzką? To mega niekomfortowe. Poza tym wszyscy się gapią. A najgorsze, jak stoi tylko jeden a drugi nie!
widac ze goraca babka od razu
a z jednym to taka zaczepna
haha
mimka84, Ida, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Fasiu cudowne zdjęcia i duży Juluś juz jest
fajnie rośnie pociecha hihi dobrze,że u Ciebie wszystko w porządku
Fasia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Werka Ty perwersie, jak ja Cię lubi
Ok dziewczyny idę spać, obiecała Gabi,że może dziś spać że mną bo tata do pracy pojechałhaha ja po 13 latach razem nawet podlog umyc nie moge na czworaka bo mam palce tam gdzie nie potrzeba
jego palec
hahaha
liwi, Anka1501, mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia to same pozytywne wiesci, a szyjki zazdroszcze i jeszcze bardziej boje sie piatku. A Julkowy wyraz buzki taki błogi, przecudny
.
Jezu jak mi sie nie chce jechac na ta glukoze jutro, bede musiala wstac wczesnie i sie ogarnac, moze w srode pojade co : P? -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja leze a i tak mi się skraca,a nie wychodzę nigdzie zupelnie... mysle,ze ten szew jest też b istotny,bede naciskala na pessar żeby normalnie funkcjonować
U mnie gdyby nie szew to raczej nie byłoby mnie tu z Wami ... dzięki niemu jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować. Mogę iść do sklepu, do znajomych, niewiele zrobić w domu, oczywiście jak czuję jak ja to mówię zmęczony brzuch to od razu wracam do domu i sie kładę. Natomiast w gruncie rzeczy to się z niego cieszę
Bambi jeśli dużo odpoczywasz to na spokojnie. Nie stresuj się. Z szyjką na pewno wszystko jest dobrze. A na krzywą marsz jutro !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:57
mimka84, Angela89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:jakbys miala takiego meza jak ja to bys wiedziala skad te moje zboczenia
haha ja po 13 latach razem nawet podlog umyc nie moge na czworaka bo mam palce tam gdzie nie potrzeba
jego palec
hahaha
Skąd ja to znam. U mnie najgorzej jest jak zmywam naczynia.mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
a ja zaczynam sie stresowac ze nie znam dlugosci swojej szyjki, tutaj nie mierza...nie znam wagi Sarci choc podejrzewam ze moze podobnoe jak u fasi? dziewczynki chyba raczej mniejsze sa co? dla przykladu ja jak sie urodzilam wazylm tylko 2400gr a brat ponad 4kg
-
Ehhh czytam i oczom nie wierze , że tutaj normalnie jak na targu się zrobiło.
Dosyć , że dorosłe kobiety , ciężarne to zachowują się jak przekupy na rynku. Jak koguty pokazują pióra która to ostatnie słowo powie, której będzie na wierzchu. OGARNIJCIE ZADY KOCHANE BO TO TYLKO FORUM , zbieranina ludzi z różnymi charakterami, poglądami i nie wszystko musi się nam podobać. Mój 5 letni syn wie kiedy odpuścić a tutaj do upadłęgo uprzykrzacie sobie czas który mógłby być naprawde mile spędzony.
Macie jakieś spięcia , wypad na PRIV kochane a nie piszcie tutaj bo robi się niesmacznie.
Psotka sorki ale jak czytam te twoje wypociny to mnie kochana w zębach strzyka. Odnosić się nie będę i bardzo bym prosiła byś nie wypisywała mi tutaj swoich poglądów na temat szkodliwości zabawek , chemii zawartych w żywnościach i całym tym BIO cudzie bo jak widzę to nie tylko mnie to drażni ale większość kwietniówek.
Normalnie tutaj jest jak w piaskownicy , zabawki zabrać, dać po klapsie i do domu wysłać bo inaczej to włosy z głowy sobie na nawzajem powyrywacie.
Zmieniając temat , żyje ledwie bo ledwie ale żyje. Głowa boli , katar jest pokasłuje ale daje rade z zapaleniem zatok wygrać. Najgorsze jest , że rano młodego do szkoły prowadziłam prawie 50 minut bo mi się macica stawiała ale dałam rade. Niedawno wróciłam też z moją kotką od lekarza bo biedna ma ostre zapalenie spojówek przez cały ten remont. Co do remontu.......... nadal nie skończony. Żyć nie umierać.
Bambi85, weronika86, KasiaKwiatek, Ewelcia, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny