Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za miłe słowa , co do osłonek na pewno się zaopatrze
pewnie w szpitalu mi trochę pomogą przy karmieniu także staram się nie panikować hehe
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:O, no to jestem zaskoczona, że to napływanie takie nieprzyjemne. A tyle się słyszy, że to taki cud...
mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
DOBRA!
NIE DENERWUJMY sie na noc. nie ma po co, ja przynajmniej nie widzialam i nie widze przyczyny zeby kogos tutaj obrazac, wyzywac i sie niegrzecznie zwracac do niego. Tez mi sie cisnienie podnioslo bo nie lubie jak mi ktos zarzuca , ze tworze teorie spiskowe na przyklad....no i tak jak mowie temat produkcji ubran (czy w ogole produkcji w Azji) mnie bardzo emocjonuje i denerwuje. -
MłodaDama wrote:Ja bardzo chcę karmić naturalnie i staram się nie panikować już teraz choć nie powiem boje się panicznie ran i wgl ssania małego.Mam mega wrażliwe sutki. A do tego płaskie także nie będzie mi łatwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:30
-
Adk-ja w jestem zadowolona z tych pajacow mam od niego jeszcze na 62 i material w dotyku super nie jest jakis byle jaki jak to czasami sie wezmie cos i rozciąganie to już wtedy widac ze material lipny. Nie pralam jeszcze ich wiec po praniu nie wiem jakie bd ale wydaje mi sie ze normalne takie jak teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:31
-
Ależ ja Was uwielbiam dziewczyny
Najpierw przez kilka nadrabianych stron sikaliśmy z mężem ze śmiechu, potem zaś te cholerne kwasy - sama nie wiem czy się śmieje z tego wszystkiego czy mam to w dupieChyba jedno i drugie. Tak jak pisze Ida - należy ignorować to co nas wkurza
Jutro w końcu mam wizytę! Ostatnio Małą widziałam na połówkowym 5 tygodni temu! Masakra jakaś, chociaż z drugiej strony jak codziennie mnie kopie to jakoś o tym nie odliczam nerwowo do kolejnego USG
A mi się udało wyrwać parę fajnych rzeczy na olxNapierw kupiliśmy bazę+fotelik - 350zł - fotelik do sprzedania, bo przecież mamy nasz nowy różowy
Dzisiaj udało mi się dorwać laktator użyty 2 razy Aventa + nowe nakładki te silikonowe w razie poranionych brodawek + krem Aventa na brodawki + kosmetyczka za 60zł
Wszystko z mojego miasta więc bez dodatkowych kosztów za wysyłkę
Jak już dokończe moje zamówienie na gemini to zostanie nam tylko łóżeczko, wózek, piżama dla mnie i stanik. Bosko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:41
mimka84, Fasia, Ida, sylvia007, weronika86, Angela89, mantissa, CzaryMary, KasiaKwiatek, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Dziękuje za miłe słowa , co do osłonek na pewno się zaopatrze
pewnie w szpitalu mi trochę pomogą przy karmieniu także staram się nie panikować hehe
Z tymi szpitalami to różnie bywa, moja młoda łapała samego sutka, położne mówiły ze ok a się okazało ze jednak nie było ok bo mi całe sutki poraniła
Dopiero potem się okazało z to trzeba całego suta z tą otoczką wkładac a moja łapała tylka tą wystającom częśćmimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dobre polskie dziecięce ciuszki są firmy Ewa Klucze, na allegro ceny nietrakcyjne akurat, lepiej wypadalo w innych sklepach on line, a najtaniej mam wrazenie znalazlam u siebie w sklepie stacjonarnym ale niestety juz troszke przebrane, dobra bawalna, ladne kolory ,
hwesta lubi tę wiadomość
-
ja tez najbatdziej przy karmieniu obawialam sie gryzienia, pokaleczonych sutkow i ogolnie problemow sutkowych
ale jak mi pokazano jak karmic, zadnego dyskomfortu nie czulam, ani bolu, ani nie mialam pekajacych sutkow. kwestia poprawnego przystawienia
-
:}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:22
-
Ja dzisiaj znowu upoliwalam kilka slicznych rzeczy w lumpeksie całkiem nowych po Złotowie za sztukę
jak tak dalej pójdzie to Wojtus będzie miał więcej ubrań niż ja
rewelacyjny jest ten lumpeksu jeżeli chodzi o dziecięce rzeczy bo jest ich masa ludzie tak nie kupują ich wiec można czekać aż do ostatniego dnia no i są tych najbardziej znanych angielskich marek wiec jakościowo są świetne
hwesta, mimka84, Rudzia, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość