Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:widac, ze albo nei czytalas albo nie zrozumialas mojej wypowiedzi bo podajesz bardzo nieadekwatny przyklad.
Btw. jesli tak cie bawia takie informacj ei uwazasz je za zart to przeczytaj co napisala MIMKA. Dobrze, ze jej maz juz tam nie pracuje. A tez moglby powiedziec, ze to przesada. a jednak nie...olka30 lubi tę wiadomość
-
U mnie i u Julka wszystko dobrze. Może jak mi przejdzie to wrzucę jakieś większe info ze zdjęciem mojego ufoludka
liloe, KASIAB, Rudzia, weronika86, Ida, mantissa, Bambi85, liwi, Militta110816, Anka1501, sylvia007, Angela89, Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, misia83, olka30 lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Akurat niepokoic nic mnie nie poki takze chcialam to usg albo filmik bo jednak te 4 tyg czekac dla mnie to dlugo ja uwielbiam tak patrzec na mała podczas usg
ogolnie wole zeby tez sparwdzic mala czy serduszko ok i wogole wtedy jestem spokojniejsza. Myslalam zeby isc na nfz na jakies usg ale nie bd kombimowac i na nfz pewnie nie maja tak dobrego sprzetu
ciaza uczy mnie cierpliwosci
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mYslisz,ze 3 wystarcza? a masz krotkie rekawki czy dlugie? a kupowalyscie koszulki czy kaftaniki?
To na szpital w zasadzie a potem 62 bo dzidzia może mieć ciut luzniejsze a nie zostane z rozmiarem 56weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dzis mi przyszly pajacyki na 56 takie do szpitala je wezme 5 par
a bodziakow na 56 mam 10 z krótkim rekawem a z dlugim 5
aa Robotka pytalas kiedyś o tego użytkownika co te pajace mam od niego z allegro po 15,99 z bawelny to ma nazwe kaja-baby. Jakbys czytala to przy okazji ci napisalam:-)
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:psotka ty wogole czytasz swoje wypowiedzi? sorki, ale to sie leczy, to nazywa sie FOBIA
Fobia? hahaha, to idz i pracuj w takiej fabryce albo przy rozladunku ubran czy zabawek. Widac, ze nie masz pojecia o temacie. a do tego zyjesz chyba w jakiejs szklanej rozowej bance. Naprawde nie szkoda ci ludzi zapierdzielajacych po 16h w fabrykcha odziezy w jakims Bangladeszu, czesto dzieci, z amarne grosze, w huku maszyn, bez drog ewakuacyjnych, w starych budynkach, dzien w dzien ta sama praca i pozycja, ludzi ktorzy wybielaja dla ciebie jeansy zeby potem nastepny robotnik farbowal je na niebiesko wdychajac ten syf a nastepny zeby je piaskowal (tzw. postarzanie) tez wdychajac ale tym razem mikroczasteczki drazniace jego pluca.
A jak sie okazuje nawet w europie pracuja ludzie ktorzy z teo powodu cierpia jak wlasnie maz MIKI.
Naprawde ci to wszystko jest kompletnie obojetne? Spoko...
Ps. Ty jestes biochemikiem a ja akurat chemikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:17
-
ja mam na rozm 54 2 body z długim
rozm 56 7 body z długim, 3 z krótkim
rozm 62 ok 10 z długim, 7 z krótkim
a potem większe rozmiary...zobacze w 30tyg na usg jak Dzidzia rośnie i pomyśle co dokupić, chociaz mam jeszcze dostac ubranek , więc raczej z kupowania, wybierania nici:) kupie coś sobie:))