Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:jakby ktoś poszukiwał pościel do łóżeczka to ja zamówiłam za jakieś śmieszne pieniądze na allegro i dzisiaj mi przyszła i mogę polecić, bo już widzę jakość materiału i oceniam ją na dobrą jak za te pieniądze
ja zamówiłam 2 komplety pościeli 135x100 2 ochraniacze i 3 prześcieradła za niecałe 200zł z przesyłką
i tu zdjęcie
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12298041
daj znać jak się zachowa po praniu. -
nick nieaktualnymi to się bardzo podoba ta marynarska, ale kurna nie pasuje za cholerę do sypialni i całości, którą tam mamy...ale może właśnie na zasadzie kontrastu...zobaczę
Bambi dokładnie o to mi chodzi, byliśmy jakiś czas temu w Grecji,niby hotel fajny ale jak się lepiej pozaglądało tu i tam też czystością nie grzeszył a nie struli nas, fakt woda tylko z butelek. Za to znajomi przeżyli totalną jelitówkę w Turcji 2 lata temu.
Zawsze może się zdarzyć, będziemy rozsądni i pozytywnie nastawieni
Już się nie mogę doczekać wakacji
http://www.thomson.co.uk/destinations/africa/tunisia/tunisia/sousse/hotels/hotel-thalassa-sousse.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:34
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:haha no to dobrze
ja planuję kupić taką deskę która położę na górę łóżeczka
najlepiej z betonu żeby jej Olek nie podniósł
Ja podobno wyłaziłam z łóżeczka w nocy i miałam zrobioną siatkę z drutu:PKasiaKwiatek, Amy_, CzaryMary, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez planowalam zakup u tego uzytkownika kokainakokaina ale w ostatecznosci kupilam zestaw z ochraniaczem z motherhood braz z rozem bo mi pasuje do lozeczka
a mam jeszcze kilka kompletow poscieli po Poli wiec zaszalalam z tym jednym zestawem
Moja tesciowa przywiazala mojego meza jak byl malutki za nozke do lozeczka bo musiala wyjsc do sklepu...ehh niech nikt sie nie dziwi, ze nie zostawilam Poli z nia nawet na sekunde samejBambi85, CzaryMary, Eweliśka, KasiaKwiatek, Ewelcia, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Tez planowalam zakup u tego uzytkownika kokainakokaina ale w ostatecznosci kupilam zestaw z ochraniaczem z motherhood braz z rozem bo mi pasuje do lozeczka
a mam jeszcze kilka kompletow poscieli po Poli wiec zaszalalam z tym jednym zestawem
Moja tesciowa przywiazala mojego meza jak byl malutki za nozke do lozeczka bo musiala wyjsc do sklepu...ehh niech nikt sie nie dziwi, ze nie zostawilam Poli z nia nawet na sekunde samej