X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze Ida ze wiekszosc z nas dni spedza podobnie :p a plany też zawsze mam ambitne. Hih
    Ja tez glosowalam za Madera chociaz minusem jest ta podróż ale warto

CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam po obiedzie, jadła pierwszy raz ( obiad ciepły) od niedzieli, ale jak mi smakował :-)
    Agucha, Ewelcia super brzuszki!!! Ewelcia po Twoim już widać, że tam 2 Okruszki ;-)
    Tak mu się spać zechciało, że nie wiem jak wytrwał do nocy. Myślałam, że mąż jak wróci z badań ( miał dzisiaj takie okresowe dla ratowników górniczych), to zajmie się Gabi, a ja się kimnę, ale in wrócił zjadł obiad i znowu gdzieś pojechał :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:15

Ewelcia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Widze Ida ze wiekszosc z nas dni spedza podobnie :p a plany też zawsze mam ambitne. Hih
    Ja tez glosowalam za Madera chociaz minusem jest ta podróż ale warto

a ja spięłam swoje 4 litery. Ziemniaka obrałam, pranie wstawiłam i się narobiłam :)

Ahhh te podróże... W tym roku odpuszczamy sobie wojaże samolotem ale na przyszły na pewno coś ogarniemy. Generalnie to jestem zakochana w Tajlandii ale 17 godzinna podróż trochę odstrasza :/ tak czy siak, kiedys jeszcze na pewno tam wrócę... baaa ja nawet na starość tam zamieszkam w domku na drzewie :)

Bambi85, Ida, Anka1501, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie dzis gyros na obiad, chociaz sama o 13 jadlam rybe, ale maz wraca o 19 i na szybko wrzuci salatke sobie i jedziemy wybrac komode dla Alusi :) musze gdzies te ciuszki poukladac

CzaryMary, sylvia007, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:16

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja robie dzis gyros na obiad, chociaz sama o 13 jadlam rybe, ale maz wraca o 19 i na szybko wrzuci salatke sobie i jedziemy wybrac komode dla Alusi :) musze gdzies te ciuszki poukladac

tylko wiesz, nie przemęczaj się kochaniutka!! wskakuj na wózek sklepowy i niech Cię mąż wozi :)
    Owocnych zakupów!

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a ja spięłam swoje 4 litery. Ziemniaka obrałam, pranie wstawiłam i się narobiłam :)

Ahhh te podróże... W tym roku odpuszczamy sobie wojaże samolotem ale na przyszły na pewno coś ogarniemy. Generalnie to jestem zakochana w Tajlandii ale 17 godzinna podróż trochę odstrasza :/ tak czy siak, kiedys jeszcze na pewno tam wrócę... baaa ja nawet na starość tam zamieszkam w domku na drzewie :)
    O no no ja napalalam sie na tajlandie albo indonezje w zeszlym roku ale postanowilismy kupic wieksze mieszkanie i zaciazyc a ze wszystko sie udalo to teraz leze na kanapie zamiast na plazy ale coz tez jest fajnie :). Karaiby sa tez mega - takiego chill outu w zyciu nie przeżyłam : p.
    Mary to narobilas sie, ja mam podobne osiagniecia i juz jestem padnięta wie na dzis finito

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:25

CzaryMary lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    O no no ja napalalam sie na tajlandie albo indonezje w zeszlym roku ale postanowilismy kupic wieksze mieszkanie i zaciazyc a ze wszystko sie udalo to teraz leze na kanapie zamiast na plazy ale coz tez jest fajnie :). Karaiby sa tez mega - takiego chill outu w zyciu nie przeżyłam : p.
    Mary to narobilas sie, ja mam podobne osiagniecia i juz jestem padnięta wie na dzis finito

haaa a ile ziemniaków obrałas ?? ;)

nie no pewnie, jakbym miała wybierac miedzy większą chata czy wycieczką to wiadomo na co by padło. Bobasa własnie mieliśmy "przywieźć" stamtąd ale jakoś się nie udało i wyszedł Made in Poland :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    haaa a ile ziemniaków obrałas ?? ;)

nie no pewnie, jakbym miała wybierac miedzy większą chata czy wycieczką to wiadomo na co by padło. Bobasa własnie mieliśmy "przywieźć" stamtąd ale jakoś się nie udało i wyszedł Made in Poland :)
    MARY dobre bo polskie :D hih czy jakos tak
    Ziemniaka zadnego, dzisiaj serwuje gołąbki :p

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    MARY dobre bo polskie :D hih czy jakos tak
    Ziemniaka zadnego, dzisiaj serwuje gołąbki :p

Polskie najlepsze :)

oooo gołabki mniaaam. dużo z tym roboty !

A ja własnie zrobiłam eksperyment. Wrzuciłam do pralki białe z różowym, włożyłam chusteczkę łapiącą kolory i czekam na efekt ..... :) nie jestem normalna :) Zaraz będzie pewnie płacz .

Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Polskie najlepsze :)

oooo gołabki mniaaam. dużo z tym roboty !

A ja własnie zrobiłam eksperyment. Wrzuciłam do pralki białe z różowym, włożyłam chusteczkę łapiącą kolory i czekam na efekt ..... :) nie jestem normalna :) Zaraz będzie pewnie płacz .
    A były męża rzeczy ?:P Ja kiedyś nie chacy wrzuciłam swoje czerwone gacie do białego prania, jego podkoszulka białą była różowa :D Nie był zachwycony

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A były męża rzeczy ?:P Ja kiedyś nie chacy wrzuciłam swoje czerwone gacie do białego prania, jego podkoszulka białą była różowa :D Nie był zachwycony

uhuhuh mój też by nie był. Nie przepada za różem.

Te ciuchy co teraz piorę są w 100% moje. Jutro powiem do chłopa z oczami kota ze shreka " kochanie zobacz co ta cholerna pralka zrobiła z moimi rzeczami... chyba musimy jechac na zakupy :P "

Angela89, Ewelcia, Bambi85, Fasia, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    uhuhuh mój też by nie był. Nie przepada za różem.

Te ciuchy co teraz piorę są w 100% moje. Jutro powiem do chłopa z oczami kota ze shreka " kochanie zobacz co ta cholerna pralka zrobiła z moimi rzeczami... chyba musimy jechac na zakupy :P "

Kurdę o tym nie pomyślałam. Choć ja wczoraj usłyszałam że wywaliłam się bo pewnie nową kurtę chce i spodnie ciążowe :D tak mnie pocieszał :D

CzaryMary, Anka1501, Militta110816, Fasia lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zabrałam się za ogarnianie ciuszków i własnie prasuję... dziewczyny powiedzcie mi czy pieluszki tetrowe kolorowe kupione przez Was też są takie liche? Kurdę jedno pranie i się porozchodziły... no dupa taka że szok :/ Mam też kilka takich tradycyjnych białych i one są super, ale te które kupiłam na all sa na prawdę do dupy:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja też zabrałam się za ogarnianie ciuszków i własnie prasuję... dziewczyny powiedzcie mi czy pieluszki tetrowe kolorowe kupione przez Was też są takie liche? Kurdę jedno pranie i się porozchodziły... no dupa taka że szok :/ Mam też kilka takich tradycyjnych białych i one są super, ale te które kupiłam na all sa na prawdę do dupy:/

dokładnie mam to samo !! już o tym pisałam. przy ich wieszaniu na suszarkę, miałam cały dywan w białych nitkach :(Tylko moje sa całe białe. Nie mam kolorowych tetrowych.

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:02

CzaryMary, Ewelcia, weronika86, Fasia, Gosha, sylvia007, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu pusto? Wszystkie na FB się przeniosły czy co? :P

Amy_, Fasia lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Jak tu pusto? Wszystkie na FB się przeniosły czy co? :P
    Ta ktora na fb milczy :P

Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do mężulka mojego zobaczyć jak tam nasz domek :D

Ciao :D :*

CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lali Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski ja dzis na nogach caly dzien, zakupy, hopland z corka itp. Bylam dzis w pepco i doznalam wielkiego szoku, dokladnie rok temu kupilam w smyku corce taki zakiecik w marynarskim stylu, granatowa w biale paseczki z kotwica na guziku za 70 zl, jakie bylo moje zdziwienie dzis w pepco jak zobaczylam na wieszaku te same marynarki za uwaga 30 zl!!! Ta sama kotwica na guziku no szok!! W sumie to teraz sie nie dziwie ze ona sie rozjebala po pierwszym praniu, skoro w smyku ta cala marka cool club to taki sam szajs co w pepco!! Pozniej nadrobie bo pewnie jakies brzuszki dzis sie pokazaly :) do mnie dotarl kocyk ktory zamawialam.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 2342 2343 2344 2345 2346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ