Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Hehehe... U mnie identycznie... z tym, że nie mam nic poza kilkoma rzeczami do ubrania dla małego. Imieniem się nie przejmuj, do porodu jakieś wybierzesz.
Moj starszy syn też jest Alan a ten w brzuszku Natan
ładnie Natan, zaproponuje mężowi:) a jak zdrobnić to imię? Natanek, Natuś jakoś jeszcze?Anka1501 lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya pamiętacie moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:17
iwonka1077, Anka1501, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł brzuchatki, strasznie długo mnie nie było, co nieco podczytywałam
Jak były jakieś spiny to jakoś nie miałam weny na pisanie, a jak już się uspokoiło to się nie mogłam zebrać. No ale już grzecznie postaram sie pisać
Brzuszki macie piękne! nie mogę się napatrzeć, a po niektórych to w ogóle nie widać, bardziej jak jakieś wzdęcia
U nas jakoś po mału leci, bardzo proszę o uaktualnienie listy i wpisaniu imienia EMILw końcu doszliśmy do porozumienia z mężem
poza tym wylazł mi paskudny żylak, gin mnie nastraszyła zakrzepicą i przez 2 tyg miałam takiego doła, że masakra. Grzecznie noszę pończochy uciskowe, których założenie wiąże się z codzienną gimnastyką. poza tym jakieś tabsy i kremy, no ale przynajmniej są efekty.
Zus w końcu wypłacił mi chorobowe, ale czekali do ostatniego dnia...jak kasa tylko przyszła od razu wpadłam w szał zakupowy
Za tydzień wizyta i mam nadzieję, że młody już główką w dół.
CzaryMary, Ewelcia, Eweliśka, Gosha, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a pamiętacie moje moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )
Zrób fotke -
CzaryMary wrote:a pamiętacie moje moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:Właśnie jestem ciekawa tych waszych cudeniek z filcu. Też zamówiłam i będę robić imię nad łóżeczko + słoniki ogólnie raczej artystyczną duszą nie jestem więc trochę obawiam się efektu końcowego
dobrze, że z początku te dzieci mało co widzą hehe
Wiesz co, przyszła chrzestna małego miała mi robić takie rzeczy bo ona z zawodu jest artystkaale stwierdziłam, że sama zrobię bo będę miała satysfakcję, że zrobiłam coś własnoręcznie dla mojego dziecka nawet jakby miało odbiegać od ideału
CzaryMary, Agucha lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Maxymilian -Max super imię tez .
Krysti - Maksymilian to mój numer jeden - tj. mój i mojego synka, ale męża nie możemy przekonać no i jak innym mówię to każdy " Maks? jak pies "Leo też mi się podoba:)
Krysti lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Ewelcia - brzusio masz cudaśny. Jesteś silna babka! Ja nie mam już siły dźwigać jednego łobuza a Ty dźwigasz 2 !! Szacun
/QUOTE]
Oj ciężko powiem CiCzasem siedzę i ryczę że juz nie chcę
Kręgosłup nie boli może tylko przez pierwsze 2-3h po pobudce a później to nie wiem co robić żeby sobie ulżyć... skóra po dokach brzucha aż boli
Cały brzuch mam czerwony z dużą ilością żył widocznych, normalnie taka papierowa.... ahhh
Milaaa jaki płyn? Do prania czy płukania? Już wcześniej pisałyśmy o tym że jeśli chodzi o płyn do płukania to warto sobie odpuścić bo często właśnie one uczulają maluchy. Wystarczy sam proszek lub płatki
Mi też zus wypłacił w końcu dzisiaj kase za grudzień więc zaraz kolejny szał zakupowy
Obecnie poszukuję torby do wózka (takiej żeby mój M nie mówił że damska i że On się nie zgadza). Musi być duża i praktyczna bo wiadomo wszystko podwójnie trzeba tam pakowaćKtoś coś?
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Wiesz co, przyszła chrzestna małego miała mi robić takie rzeczy bo ona z zawodu jest artystka
ale stwierdziłam, że sama zrobię bo będę miała satysfakcję, że zrobiłam coś własnoręcznie dla mojego dziecka nawet jakby miało odbiegać od ideału
Dokładnie, najwyżej nie wyjdzie a jaka satysfakcjaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny