Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Hehehe... U mnie identycznie... z tym, że nie mam nic poza kilkoma rzeczami do ubrania dla małego. Imieniem się nie przejmuj, do porodu jakieś wybierzesz.
Moj starszy syn też jest Alan a ten w brzuszku Natan
ładnie Natan, zaproponuje mężowi:) a jak zdrobnić to imię? Natanek, Natuś jakoś jeszcze?
Anka1501 lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya pamiętacie moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:17
iwonka1077, Anka1501, nick nieaktualny, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł brzuchatki, strasznie długo mnie nie było, co nieco podczytywałam
Jak były jakieś spiny to jakoś nie miałam weny na pisanie, a jak już się uspokoiło to się nie mogłam zebrać. No ale już grzecznie postaram sie pisać 
Brzuszki macie piękne! nie mogę się napatrzeć, a po niektórych to w ogóle nie widać, bardziej jak jakieś wzdęcia
U nas jakoś po mału leci, bardzo proszę o uaktualnienie listy i wpisaniu imienia EMIL
w końcu doszliśmy do porozumienia z mężem
poza tym wylazł mi paskudny żylak, gin mnie nastraszyła zakrzepicą i przez 2 tyg miałam takiego doła, że masakra. Grzecznie noszę pończochy uciskowe, których założenie wiąże się z codzienną gimnastyką. poza tym jakieś tabsy i kremy, no ale przynajmniej są efekty.
Zus w końcu wypłacił mi chorobowe, ale czekali do ostatniego dnia...jak kasa tylko przyszła od razu wpadłam w szał zakupowy
Za tydzień wizyta i mam nadzieję, że młody już główką w dół.
nick nieaktualny, Ewelcia, Eweliśka, Gosha, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a pamiętacie moje moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )

Zrób fotke
-
Pokaż jak to wygląda?CzaryMary wrote:a pamiętacie moje moje filcowe słonie i chmurki? Miała być karuzela, ale stwierdziłam że to takie blade, że młody i tak nic nie zobaczy a i pomysłu na konstrukcję też nie miałam. W związku z tym całe towarzystwo słoniowo - chmurkowe wylądowało na komodzie ( przyklejone taśmą dwustronnie klejącą )

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:Właśnie jestem ciekawa tych waszych cudeniek z filcu. Też zamówiłam i będę robić imię nad łóżeczko + słoniki ogólnie raczej artystyczną duszą nie jestem więc trochę obawiam się efektu końcowego
dobrze, że z początku te dzieci mało co widzą hehe 
Wiesz co, przyszła chrzestna małego miała mi robić takie rzeczy bo ona z zawodu jest artystka
ale stwierdziłam, że sama zrobię bo będę miała satysfakcję, że zrobiłam coś własnoręcznie dla mojego dziecka nawet jakby miało odbiegać od ideału
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Maxymilian -Max super imię tez .
Krysti - Maksymilian to mój numer jeden - tj. mój i mojego synka, ale męża nie możemy przekonać no i jak innym mówię to każdy " Maks? jak pies "
Leo też mi się podoba:)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Ewelcia - brzusio masz cudaśny. Jesteś silna babka! Ja nie mam już siły dźwigać jednego łobuza a Ty dźwigasz 2 !! Szacun
/QUOTE]
Oj ciężko powiem Ci
Czasem siedzę i ryczę że juz nie chcę
Kręgosłup nie boli może tylko przez pierwsze 2-3h po pobudce a później to nie wiem co robić żeby sobie ulżyć... skóra po dokach brzucha aż boli
Cały brzuch mam czerwony z dużą ilością żył widocznych, normalnie taka papierowa.... ahhh
Milaaa jaki płyn? Do prania czy płukania? Już wcześniej pisałyśmy o tym że jeśli chodzi o płyn do płukania to warto sobie odpuścić bo często właśnie one uczulają maluchy. Wystarczy sam proszek lub płatki
Mi też zus wypłacił w końcu dzisiaj kase za grudzień więc zaraz kolejny szał zakupowy
Obecnie poszukuję torby do wózka (takiej żeby mój M nie mówił że damska i że On się nie zgadza). Musi być duża i praktyczna bo wiadomo wszystko podwójnie trzeba tam pakować
Ktoś coś? -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Wiesz co, przyszła chrzestna małego miała mi robić takie rzeczy bo ona z zawodu jest artystka
ale stwierdziłam, że sama zrobię bo będę miała satysfakcję, że zrobiłam coś własnoręcznie dla mojego dziecka nawet jakby miało odbiegać od ideału
Dokładnie, najwyżej nie wyjdzie a jaka satysfakcja
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny