Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Kurcze pisze na tablecie i oszaleje chyba, 3 razy post mi zginal a juz konczylam wrrr
LILOE A masz obrzek tej reki? Dobrze ze na Polnej się uda bo mialam inny pomysl tylko nie wiemkto ma u mnie dyzur na sor, bo jak ktos bylby z tych ogarnietych to bym Cie zaanonsowala i moze nawet dopler by sie udalo tej reki, ale czekam na smsa od kolezanki
Sylwia ja tez lubie kruka, i pierscionek i obraczki mamy od nich. Wlasnie wymyslilam ze jak juz mi palce spuchna inie zaloze to oddam do nich do odswiezenia bo cciagle je nosze, wszystko w nich robie i juz nie wygladaja.
Werka to polozylam sernik na calej linii, a mowilss ze nie da sie go zepsuc:p Przyznaje ze chyba mala trzepalam :p i podgladalam :p ale myślałam ze juz gotowy, piekarnik raczej niewinny bo nowy i dobrze mam działajak urodziła się Gabi to dostałam taki z brylantami i niebieskim topazem i teraz ile razy go zakładam to mi przypomina ten dzień
super pamiątka na całe życie, a jak już Gabi będzie dorosła to planuję jej go oddać, myślę, że się ucieszy
!!!
Bambi85, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
My mamy złote w paski z imionami i data ślubu w środku
po tamtegorocznym kryzysie zdjęłam i do tej pory nie ubrałam, maz 10 lat nie ściągnął ale w nerwach to mi ja nawet oddał
kryzys "minął" a obrączki w szufladzie.... Życie
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida piękne obrączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Tak trochę odbiegne od tematu zazdroszczę wam dziewczyny. Wy na prawde pragnelyscie tych dzidziusiow jestescie dojrzałe odpowiedzialne. Ja dzisiaj mialam wozek ten riko nano ogladac ale nie ma go jeszcze w sklepie wiec czekamy. Pojechalismy do innego dzieciecego oglądaliśmy łóżeczka , kocyki i posciel ale powiem wam nie mam sil na te zakupy. Nic mnie nie cieszy wszystko wydaje mi sie takie ktorego wcale nie chce miec brzydkie jakies albo drogie ehh.
Nie cieszy mnie juz nic ciagle strach nerwy. Wczoraj biorac luteine zauważyłam tak jakby szyjka mi sie skrocila choc nie wiem czy wgl sama moglabym ja wyczuc po prostu kilka dni temu
moglam wlozyc ja glebiej a wczoraj i przed wczoraj juz czulam chyba szyjke blizej bo czulam opor i nie chcialam dawac dalej. Brzuch mam nisko widze to golym okiem moja siostra tez. Do tego ciągle musze martwic sie problemami rodzicow....wyzalilam sie
Wy radosnie chwalicie sie zakupami zdjeciami . Pieczecie pyszne ciasta, szukujecie pokoiki dla dzidziusia rozkladacie lozeczka ... zazdroszczę. Nie chce sie tez uzalac za bardzo wiem ze mam w brzuszku malucha dla ktorego musze zyc faceta ktory mnie kocha powinnam spiac dupsko i zabrac sie za siebie ale nie potrafie poki co a to juz tak blisko... -
To ja jak zwykle z dupy strony i o sobie - bom egoistka
To my wczoraj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57c4ce6f97e5.pngmisia83, KasiaKwiatek, Gosha, Ida, Bambi85, Krysti, Fasia, liloe, Anka1501, Amy_, iwonka1077, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Młoda Damo, ciąża to taki okres kiedy albo jesteśmy szczęśliwe albo złamane. Ją już np dzisiaj się poryczalam z rana, wczoraj wieczorem też płacz zaliczyłam. Musimy sobie dla naszego zdrowia psychicznego pozwalać na takie ekscesy
myślę, że żadną z nas tu nie żyje w kolorowej bajce, tylko nie zawsze piszemy o tych złych stronach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:30
Gosha, Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zniknelam, u mnie przygotowania pelna para i wiekszosc czasu spedzam w sklepach online i szukam potrzebnych rzeczy jeszcze... aktualnie szukam kocyka. Ubrania mam juz skompletowane w zasadzie, w przyszlym tyg po wozek jedziemy... A cukier- zalezy od dnia, bywa, ze mam caly dzien niski, a czasem jest taki dzien, ze oscyluje w okolicach 130, ale jest ok, pod kontrola
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
O tak SYLWIA, dobrze piszesz! Wiec MLODADAMO głowa do góry, jestes jeszcze młodziutka, a zarazem juz bardzo dojrzała, będziesz mamusia
my to chyba tu tez tak często piszemy zakupki, ciasteczka itp zeby troche odbić od szarej rzeczywistości, i tak jak pisze SYLWIA nie każda żyje w kolorowej bajeczce, moge sie założyć ze wiele z nas ma problemy, ktore nie wychodzą na światło forumowskie i moze i lepiej, bo mnie to juz by tu nikt nie lubial
KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki proszę napiszcie czy zrobiłyście już wyprawki i czy wybrałyście juz imię dla dzidzi bo u mnie to już 31 tydzień a ja nic.Tyle, że ciuszki po starszym ściągnął mi mąż ze strychu. Wózek, łóżeczko, przewijak itp. wprawdzie mam po starszym, ale reszty ni ma. A cesarkę mam przewidzianą na 38-39 tydzień.
Najgorsze, że nie wybrałam jeszcze imienia dla dzidzi. Spodziewam się drugiego chłopaka- pierwszy to Alan i chciałabym aby drugie pasowało do pierwszego ale nie mam pomysłów. Tzn. pomysły mam, ale gorzej z zatwierdzeniem;) A jak jest u Was?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
MILAA ja tez nie mam jeszcze imienia dla synka i sama w tym wątku nie jestem... A jesli chodzi o przygotowania to ciuszki mam poprane i poprasowane po siostrzencu, łóżeczko i wozek tez zakupiony. Ale Ty masz większość po starszym, wiec tylko pozazdrościć
-
nick nieaktualny