Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Ja już niestety obrączki nie noszę jedynie w dzień jak gdzieś mam wyjść, bo w nocy palce mi puchły i rano miałam ślady i boje się że w nocy mogły by mi tak paluchu spuchnąć że w ogóle obrączki nie zdejmę
Ja też bez obrączki śmigam, ale tak głupio mi wśród ludzi ;/ nie dość że bardzo młodo wyglądam, to jeszcze bez obrączki i z brzuchem. Czuję na sobie wzrok wścibskich babeczek -
Kasia wlasnie ostatnio bylam u polskiego lekarza, do ktorego chodzi moja mama-bardzo dobry lekarz, bardzo chwalony przez dziewczyny ktore mialy problemy z plodnoscia.. i On powiedzisl ze najlepiej cesarka i to w 36 tyg a potem szybko mi antybiotyk... a wczoraj "szwedzka" lekarka - nie wiem jakiego ona pochpdzenia byla powiedziala ze nie moze mi dac skierowania na cc z powodu tej rany, ze jedynie moze napisac ze z powodu strachu ;/ i tak zrobila i czkea mnie rozmowa z lekarzem z szpitala w ktorym chce rodzic i on podejmie decyzje.. a i powiedziala ze niw robi sie w Szwecji cc wczesniej niz ttdzien przed terminem.. ale chyba ten poslki lekarz tez wie co gads nie? Poza tym ta lekarka jakas malo zainteresowana mna byla bo na rane tylko looknela 2 sekundy i musialam jej opowiadac od poczatlu wdzystko nawet nie zapoznala sie ze sprawa, a wczesniej nikomu nic tlumaczyc nie musialam..
-
nick nieaktualny
-
BAMBI na priv wyślij mi dane:) wieczorem Cię wrzucę do naszej tajniackiej grupy:D
a teraz już spadam bo się żegnam jak któraś tu się wczoraj żegnała!!! chyba już 4 razy:PAngela89, iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Amy - co Cię skłoniło do powrotu? Tęsknota za nami, czy tematyka?
Hehe, wiedziałam że wrócisz na 100%
Ile Cię w sumie nie było?
Widzę, że rezygnujesz z Expandera? Heh, czy tylko ja się trzymam swoich pierwszych założeń?No tak, ale kasa może do głowy uderzyć
Chociaż mi teściowa kupuje wózek, ale mimo to nie naciągam
Bardziej tęsknota niż tematyka, jestem w stanie ogarnąc wyprawkową przygodę bez porad, szczerze - to rzadko z nich korzystam, sama sobie przecieram drogę
Nie wiem ile mnie nie było.
Ja xmova brałam pod uwagę od samego początku, ale niestety jego cena dla mnei była kosmiczna i musiałam wybrać coś co kosztowało poniżej 2 tys i expander jest moim faworytem jeśli chodzi o tą półkę cenową. Mama mi dokłada do wózka tysiaka - więc ponownie rozważam xmova z nowej kolekcjiMnie nikt całej kasy nie daje na wózek jedynie mi dorzuca pieniądze, więc luz, to moja wola za ile kupię i ile do neigo dołożę
Ida, iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja jestem w sumie młodą mężatką, bo 1,5 roku i nie wyobrażam sobie bez obrączki. Tym bardziej, że to moja wymarzona, zaprojektowana przeze mnie...
Ja jestem dopiero 7 miesięcy po ślubie i tez uwielbiam swoja obrączkę ale jednak wole mieć gdzie ją nosićdlatego na noc obrączkę zdejmuje aby mi palce nie spuchły tak że jakaś tragedia się stała
-
Ida wrote:Ja jestem w sumie młodą mężatką, bo 1,5 roku i nie wyobrażam sobie bez obrączki. Tym bardziej, że to moja wymarzona, zaprojektowana przeze mnie...
Ida mój mąż też sobie nie wyobrażał do czasu aż oblewał moją ciąże i nawalony zgubił hahha:PRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Kasia wlasnie ostatnio bylam u polskiego lekarza, do ktorego chodzi moja mama-bardzo dobry lekarz, bardzo chwalony przez dziewczyny ktore mialy problemy z plodnoscia.. i On powiedzisl ze najlepiej cesarka i to w 36 tyg a potem szybko mi antybiotyk... a wczoraj "szwedzka" lekarka - nie wiem jakiego ona pochpdzenia byla powiedziala ze nie moze mi dac skierowania na cc z powodu tej rany, ze jedynie moze napisac ze z powodu strachu ;/ i tak zrobila i czkea mnie rozmowa z lekarzem z szpitala w ktorym chce rodzic i on podejmie decyzje.. a i powiedziala ze niw robi sie w Szwecji cc wczesniej niz ttdzien przed terminem.. ale chyba ten poslki lekarz tez wie co gads nie? Poza tym ta lekarka jakas malo zainteresowana mna byla bo na rane tylko looknela 2 sekundy i musialam jej opowiadac od poczatlu wdzystko nawet nie zapoznala sie ze sprawa, a wczesniej nikomu nic tlumaczyc nie musialam..[a/QUOTE]
a nie mozesz jeszcze raz isc do tego polskiego lekarza i po prostu pochodzic do niego do konca ciazy?????????jak to u was z tym jest??? -
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Bardziej tęsknota niż tematyka, jestem w stanie ogarnąc wyprawkową przygodę bez porad, szczerze - to rzadko z nich korzystam, sama sobie przecieram drogę
Nie wiem ile mnie nie było.
Ja xmova brałam pod uwagę od samego początku, ale niestety jego cena dla mnei była kosmiczna i musiałam wybrać coś co kosztowało poniżej 2 tys i expander jest moim faworytem jeśli chodzi o tą półkę cenową. Mama mi dokłada do wózka tysiaka - więc ponownie rozważam xmova z nowej kolekcjiMnie nikt całej kasy nie daje na wózek jedynie mi dorzuca pieniądze, więc luz, to moja wola za ile kupię i ile do neigo dołożę
Przyznaj się lepiej że tęskniłaś za tym aby pisać o kupaaachAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka nie moge, bo tu lekarz sie ciaza nie zajmuje tylko polozna.. u tego polskiego bylam wöasnie na konsuötacji zeby sprawdzic jakie jwst jego zdanie na ten temat bo teoche przestalam juz ufac tym lekarza szwedzkim! On mi sam powiedzisl ze on nie moze mi wypisac skierowania itd ze musze isc do lelarza ktory przyjmuje u nas w przychodni dla ciezarnych to bylam wczoraj a ona mnie odeslala z kwotkiem po 5 minutach ;/
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Iwonka nie moge, bo tu lekarz sie ciaza nie zajmuje tylko polozna.. u tego polskiego bylam wöasnie na konsuötacji zeby sprawdzic jakie jwst jego zdanie na ten temat bo teoche przestalam juz ufac tym lekarza szwedzkim! On mi sam powiedzisl ze on nie moze mi wypisac skierowania itd ze musze isc do lelarza ktory przyjmuje u nas w przychodni dla ciezarnych to bylam wczoraj a ona mnie odeslala z kwotkiem po 5 minutach ;/
A nie mozesz iść jeszcze raz do przychodni może trafisz na kogoś "lepszego"Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny