Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny idziecie w końcu na te warsztaty w sobotę?
Ja się napaliłam na usg:P ale pewnie będzie mega kolejka
Eweliśka o tym mówisz:
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/badania/wiecej-zyczliwosci-dla-kobiet-w-ciazy-zapraszamy-na-swieto-wszystkich-przyszlych-mam,200_7157.html ??
Ja się wybieramKasiaKwiatek, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Iwonka tez bym tak zrobila ale nie mam mozliwosci jak.. samolotem nie polece a promem nie mam jak.. i z portu i z lotniska w PL mam daleko do siebie wiec sama na pewno nie dalabym rady.. mialam jechac na swieta, wtedy chcialam sie przebadac ale nie bylo mi dane ;/
-
dobra idę!!!! niedobre wy:)
RUDZIA ja nie pomogę bo się nie znam:(
ale ja to tak jak dziewczyny, wsiadła bym w samolot i wio na kilka dni do PL poleciała, kobiety w ciąży na pokład wpuszczają do 36 tygodnia ciąży? dobrze pamiętam?
nie zniosłabym tych ostatnich tygodni w takim niepokoju;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dobra idę!!!! niedobre wy:)
RUDZIA ja nie pomogę bo się nie znam:(
ale ja to tak jak dziewczyny, wsiadła bym w samolot i wio na kilka dni do PL poleciała, kobiety w ciąży na pokład wpuszczają do 36 tygodnia ciąży? dobrze pamiętam?
nie zniosłabym tych ostatnich tygodni w takim niepokoju;/
Zależy od lin, często chcą zaświadczenie. -
no własnie!! IWonka:) na FB jesteśmy od pół roku a Ty niedobra sie teraz budzisz??
dawaj mi swoje namiary na priv to Cię zaproszęchoć nie wiem czy wcześniej nie będziesz musiała zaakceptować zaproszenia do moich znajomych, no zobaczymy:)
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za rady ale tak jak mowie do Polski nie ma szans teraz, sama nie moge bo nie mialabym jak sie dostac do siebie z Lotniska czy portu. Musze tu to ogarnac... najbardziej mnie nartwi ta infekcja rany bo mam ja od wrzesnia ;/ wiec troche dlugoo a w ciazy leczyc jej nie mozna..
Dzieki za wszystko :*
Ja zdycham ;/ do tego wszystkiego sie przeziebilam i meczy mnie kaszel bol glowy i katar ;/ juzz mam dosc!
Milego dnia!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:no własnie!! IWonka:) na FB jesteśmy od pół roku a Ty niedobra sie teraz budzisz??
dawaj mi swoje namiary na priv to Cię zaproszęchoć nie wiem czy wcześniej nie będziesz musiała zaakceptować zaproszenia do moich znajomych, no zobaczymy:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Klaudia Eweliśka no ja chyba też się wybieram. Jeszcze zobaczę czy mój K czegoś na weekend nie wymyślił
jakby co to ja tak koło 13 się wybiorę
My będziemy max do 14:30. W razie co szukaj mnie w kolejce do USGzajmę Ci miejsce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:51
Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzieki dziewczyny za rady ale tak jak mowie do Polski nie ma szans teraz, sama nie moge bo nie mialabym jak sie dostac do siebie z Lotniska czy portu. Musze tu to ogarnac... najbardziej mnie nartwi ta infekcja rany bo mam ja od wrzesnia ;/ wiec troche dlugoo a w ciazy leczyc jej nie mozna..
Dzieki za wszystko :*
Ja zdycham ;/ do tego wszystkiego sie przeziebilam i meczy mnie kaszel bol glowy i katar ;/ juzz mam dosc!
Milego dnia!
Rudzia a może jakiś Polski lekarz tam u Was przyjmuje? Może kogoś znajdziesz? -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja już niestety obrączki nie noszę jedynie w dzień jak gdzieś mam wyjść, bo w nocy palce mi puchły i rano miałam ślady i boje się że w nocy mogły by mi tak paluchu spuchnąć że w ogóle obrączki nie zdejmę
Ida lubi tę wiadomość