Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Jak już mowa o sernikach - chwale się moim sernikiem chałwowym - którego już nie ma
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c75f39c2d9b0.jpgAngela89 lubi tę wiadomość
-
A wogóle to chciałam powiedzieć, że dopiero was znowu nadrobiłam (już drugi raz dzisiaj) a tu znowu muszę zniknąć i ciśnienie czuję, że jak wrócę to znowu naprodukujecie
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Angela!!!! dawaj przepis!!!!! zabiję Cię
i ta czekolada:D
Trochę go zmodernizowałamCiastka na spód dałam łakotki, dałam 1kg sera - z kubełka bo jestem leniwa
chałwe zmieliłam aby nie było jej tak mocno czuć. Nie piekłam go w kąpieli wodnej żadnej tylko normalnie.
Polewa czekoladowo-chawłowaBambi85, Eweliśka, Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tajna mówicie grupa to moze ja posta pare stron temu i znikłprzemyśle
zobacze co tam za tematy zarzucacie....
napisalam post pare stron temu i znikł, to znaczy że musicie zwolnić z tym pisaniem, koleżanka wam ogłuchnie zaraz
no mi też dziec jednego dnia szaleje a drugiego spokojniejszy ale to normalne jak jednodniowe takie akcje jak dłużej i się ruchów nie chuje to trzeba do lekarza..
Rudzia jejku ja jak bym była na twoim miejscu to chyba bym wsiadała w auto czy samolot i do Polski sie pojechała przebadała chyba ale to ja....
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Angela dzięki, lubię przepisy z tej strony i z kwestiasmaku:) to moje numery jeden:)
nie przejmuj się ja też zawsze modernizuję przepisy a co wygodna jestem;)
Ja korzystam z książkiale również ze strony
Trzeba sobie ułatwiać życie.
-
Iwonka tez bym tak zrobila ale nie mam mozliwosci jak.. samolotem nie polece a promem nie mam jak.. i z portu i z lotniska w PL mam daleko do siebie wiec sama na pewno nie dalabym rady.. mialam jechac na swieta, wtedy chcialam sie przebadac ale nie bylo mi dane ;/