Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo to był mój królik:D a wczesniej pies:P jak pisałyście o tym że psy siedzą w waszych łóżkach to mi się przypomniało jak Leon siedział ze mną pod kołdrą nawalił bobków a potem mój mąż się w to przez przypadek położył ahahhaah
to był ostatni raz Leona na łóżku i ostatni tydzień w naszym domu:DCzaryMary, Ewelcia, Bambi85, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie na razie będzie Marcel ale nie zapieram się bo w sumie te co mi się podoba to Mężowi niestety nie,Natan,Olivier,Alan mu się nie podobają więc na razie ten Marcel
Mary spacerek po domu dobrze ci zrobi hehe
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia - nie wiedziałam, że Ci tak ciężko. Biedulko ... ale masz 2 razy więcej do kochania za to
Eweliśka - kawka dla Ciebie już się robiżadnej ciężarówce niczego nie odmówię. A co do królika to dobrze, że mąz tych bobków nie pomylił z rodzynkami w czekoladzie
Wrzucam foto - prześwietlone i generalnie do dupy. W rzeczywistości wygląda to lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:52
Anka1501, iwonka1077, Eweliśka, Krysti, Ewelcia, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, sylvia007, Angela89, misia83, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Jesssu chwila w wannie i już 3 strony...
Ewelcia cudny brzuszek, widać, że dwuosobowy
Milaa witaj! Dołączysz na stałe?
KasiaKwiatek dołączyłam już na początku ciąży, ale mam Małego urwisa w domq i jakoś nie mogę znaleść czasu na pisanie tzn. nie nadążam z czytaniem i przez to nie jestem w temacie:( Z chęcią popisałabym z Wami częściej bo w realu nie mam żadnej koleżanki, która jest teraz w ciąży i nawet nie ma z kim pogadać o tym, że plecy bolą, ciężko się oddycha, spaać się chce i na nic nie ma się ochoty... bo wyjdę zaraz na marudęKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny