Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Niech ta ciaza juz sie szcześliwie kończy, bo moja zakręcenie juz sięga zenitu! Wstawiłam zupę na płytę ale włączyłam inny palnik na ktorym stała piękna plastikowa maselniczka, kupiona miesiąc temu, taka z górnej polki 30€
no i smród plastiku jeszcze wietrze... I teraz pytanie zagadka za 100 pkt Jak usunąć roztopiony plastik z płyty..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:A nie pamiętam kto pisał o żylakach na wargach sromowych.
Otóż! też mam ten niechlubny zaszczyt być posiadaczką takowych ;/ wyszły jeszcze przed tym na nodze i też nie wiedziałam co się dzieje bo czułam się tam spuchnięta. Moja ginka zaleciła cyclo 3 fort, smarować kremem tego na nodze no i podstawa to pończochy uciskowe, ja mam te najmocniejsze 2 st kompresji. Pocieszyła mnie, że po porodzie te z warg sromowych powinny zejść i przy tych pończochach też powinna być poprawa. No i faktycznie nie czuje, że tam coś mam, nawet hemoroid się nie odnowił. Tak więc polecam. Swoją drogą dziwny ten gin, że nic więcej nie zalecił oprócz leżenia lub chodzenia -
Gosha najlepiej zeskrobac taka specjalna skrobaczka do kuchenek
O takamozna na pewno kupic gdzies w sklepach z rzeczami do domu czy z kuchenksmi, popytaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:09
Fasia, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz duzoo lepiej Fasiu
wczoraj jechalam na paracetamolu bo nie moglam zbic goraczki ale sie udalo, nos juz odetkany dzieki kroplom takze po weekendzie na pewno bede jak nowonarodzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:11
Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hwesta bardziej chodziło mi o to czy te aktywne ruchu mogą powodować ból w szyjce, kłucie itd. Bóli miesiączkowych to one raczej nie powodują. Miałam ich od rana jakieś 5. Trwają po 5-10 sekund. Nie napina mi się brzuch. Nie ciągnie. Nie mam skurczów. Nic się nie dzieje więc póki co leżę. Jak zacznie mnie coś bardzo niepokoić to wsiadam w samochód i IP. Oby się nie rozkręciło
hwesta, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:A widzisz, to może jednak kupie ten rutinoscorbin
Rutyna ma takie właściwości - uszczelnia i wzmacnia naczynia krwionośne. Ja sobie też łykam na moje hemoroidy. Czasem mam wrażenie, że coś tam pomaga -
Jak jesteście przy temacie mleka to się pochwalę, że mi wczoraj pierwszy raz coś tam konkretniej poleciało. Miałam plamę na koszulce i myślałam, że może się spociłam, ale zapach nie ten.
Gosha, mi się i bez ciąży zdarza nie ten palnik włączyć, ale na szczęście w porę się orientuję. Chociaż z taką drogą miseczką to mi się nie zdarzyło.Może rzeczywiście takim skrobakiem, jak Rudzia radzi, bo czym innym to nie mam pojęcia.
Z tym rutinoskorbinem to tak sobie myślę, że może generalnie chodzi o to, że wit. C uszczelnia naczynia krwionośne i to coś na żylaki pomaga?Fasia lubi tę wiadomość