Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisia rutinoscorbin też spoko. Ale szczerze te zylaki wychodzą bo jest bardzo duży nacisk na naczynia więc nie wiem czy to jakoś super pomoże. Mi jeszcze tłumaczyła ze mały musi być bardzo głęboko i mocno naciska przez to i dlatego też mam nieduży brxuszek
-
Agucha wrote:Misia rutinoscorbin też spoko. Ale szczerze te zylaki wychodzą bo jest bardzo duży nacisk na naczynia więc nie wiem czy to jakoś super pomoże. Mi jeszcze tłumaczyła ze mały musi być bardzo głęboko i mocno naciska przez to i dlatego też mam nieduży brxuszek
W sumie żylaki pewnie zejdą, a z małym brzuchem zawsze trochę lżej.iwonka1077, Agucha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No Iwonka u nas juz sa od srody te rzeczy
hehe
Polska to we wszystkim opóżnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:33
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a dziewczyny tak z innej beczki, mi ze w tel na androidzie mam wirusa mialyscie tak????? jak to zlikwidowac pomijajac instalowac antywirusa????
Nigdy nie mialam, wiec nie pomogeja od poczatku mam avasta..
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:a ile lykacie asparaginum czy jakos tak
tego z potasem???
lykam 2 ale skurcz mnie nawiedził w nocy, pisze ze do 4 można brać to łykac te 4????
Aż sprawdziłam w karcie ciąży, bo swego czasu brałam magnez z potasem na kołatania serca. Miałam zalecenie 2x1. Natomiast jeśli jest do 4 max to jak przez dzień czy kilka weźmiesz 4 tabsy to nic się nie stanie.
Ja biorę asmag w dawce 3x2, a dziś już tą dawkę wykorzystałam. Mogę ich wziąć do 12 na dobę więc jak jednego dnia łyknę więcej (w ramach zalecanej dawki dobowej) to przeżyjęiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Rudzia dokładnie taką skrobaczkę mam i miałam to samo Gosi napisać
Gosha pocieszam...to samo zrobiłam i też plastik skrobałam jakiś czas temu
I kto taka głupotę przebije ? Dobrze ze pralki nie rozpierdzielilam:)Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia, Gosha, iwonka1077, mantissa, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Fasia a Ty jak sie czujesz? Widzialam ze jakies bole mialas ? Przeszlo?
Pierwszy raz pojawiły mi się bóle miesiączkowe i trochę się zestresowałam. Od rana było ich tylko 5, poza tym nie mam żadnych skurczów także nie panikuję. Ostatni ból pojawił się o 12.40 więc dawno temuNo i Julek dziś jest nad aktywny także jest szansa, że się przekręca. W tej chwili cisza - może zasnął
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny