Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
uff jestem, znajoma wpadła niespodziewanie i tak czas zleciał
teraz zabrała mi córkę i tak po 18 sobie po nią pójdę
tak że mam spokój i ciszę
oj wy tak o tych przekręcaniach a ja w sumie nie wiem kiedy dokładnie u mnie nastąpiło, stawiam w tamtym tygodniu bo była bonanza niezła w brzuchu. a teraz jak porównałam wasze odczucia co do ruchów to mi wyszło że właśnie dupsko jest dokładnie tam gdzie pokazywało wczoraj usg:)
-
Witam
Mam i polecam wanienkę z IKEA! Dla małej też kupuję, bo w sumie synek do dnia dzisiejszego w niej przesiaduje heheJest włożona do dużej wanny, dzięki temu lejemy wody tyle co do tej wanienki, a wiadomo co wychlapie to wychlapie do wanny
Po za tym byłam dziś w entliczku i kupiłam dla małej kocyk polarowy o taki:
http://www.kidisklep.pl/userdata/gfx/408cc06edc6deb5b8421bc54ec423b33.jpg
oraz ręczniczek z kapturkiemszary z czerwoną lamówką oraz czarnym ptaszkiem na kapturku
niestety nie ma nigdzie w sieci, więc nie pokaże
misia83, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/nacomi-olej-ze-slodkich-migdalow-30ml-i5044483856.html
taki olejek na rozstepy kupiłam, dziewczyny na fb mówiły że dobry nie wiem czy akurat tej firmy, ale u mnie taki byl w sklepie z mydełkami wyszlo taniej niz z alegro bo za 12 zl kupilam :)i poczytalam w sklpadzie tego balsamu palmers tez ten olejek jest tylko pewnie jakaś mała ilośc, zobaczymy
hmm czytam ze i dla niemowląt można to zobacze może oliwki nie będe kupować na razie tylko tym olejkiem w razie czego smarowac????????co myslicie???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 18:14
Rudzia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Iwonka! Ja wlasnie chce uzywac olejlu migdalowegp dla Malej tez
wzielam na razie tylko te 30 ml ale wydaje mi sie że to będzie wydajny kosmetyk
dobra ja uciekam zmywanie czeka i córcia marudzi nudzi sięRudzia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Wpadam dopiero teraz bo jakiś taki kiepski dzień mam dzisiaj. Nie dość, że znowu miałam kilka bolesnych skurczy, to jeszcze zauważyłam ok 11. że mam okrutnie nogi spuchnięte, skarpetki tak mi się wbiły, że jak je zdjęłam to prawie palec mi w tą dziurę wchodził. Mam tylko nadzieję, że to nie powtórka z poprzedniej ciąży
-
Sylvia wspolczuje! Raz lepiej raz gorzej niestety! Jak nie zejdzie opuchlizna to pewnie do lekarza sie wybierzesz?
Ja za to dzis mam dzien powera, sprzatalam caly dom, zmywalam podlogi, dwa obiady, a wieczorem mam zamiar prasowac ciuszki. -
Lali wrote:Sylvia wspolczuje! Raz lepiej raz gorzej niestety! Jak nie zejdzie opuchlizna to pewnie do lekarza sie wybierzesz?
Ja za to dzis mam dzien powera, sprzatalam caly dom, zmywalam podlogi, dwa obiady, a wieczorem mam zamiar prasowac ciuszki.
Wizytę mam w piątek więc jeśli nie będzie gorzej to wytrzymam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvia wspólczuje ci ,mnie dzis cos tez bolal brzuch dziwnie tak ze az z miasta przylecialam do domu i odrazi siè polozylam.jakies klucie w prawym jajniku ale przeszlo ,Ignaś tak buszuje ze mnie pipa boli wypina się z kazdej strony nie przyjemne to.
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Sylvia wspólczuje ci ,mnie dzis cos tez bolal brzuch dziwnie tak ze az z miasta przylecialam do domu i odrazi siè polozylam.jakies klucie w prawym jajniku ale przeszlo ,Ignaś tak buszuje ze mnie pipa boli wypina się z kazdej strony nie przyjemne to.
Krysti a Ty co dzisiaj na mieście załatwiłaś??? Zakupy jakieś? -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Jak ją mam te skurcze, to Ninka się wogóle nie rusza, chyba jej się nie podobają.
Krysti a Ty co dzisiaj na mieście załatwiłaś??? Zakupy jakieś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:25
sylvia007 lubi tę wiadomość