X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ciekawe czu tu w aptece bedzie zapytam jutro . Migdalowe maslo olejki pięknie pachną:)

Krysti widziałam olej migdałowy w TESCO

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica dobrze wiedziec zajrze napewno :)

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Szukalam maty do przebierania bo lozeczko mam z przebierarką w komplecie i szukalam maty do tego .

My kupiliśmy matę w ToysRus -i jest dział Baby.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    My kupiliśmy matę w ToysRus -i jest dział Baby.
    Tu tego sklepu nie ma bylam w mamas&papas i widzialam fajną mialam brac ją ale mnie brzuch zaczol bolec i do domu szybko wrocilam zamowię z ebay taka sama jest takze luzik

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ja tu zamawiam olejek:
    http://allegro.pl/olej-migdalowy-ze-slodkich-migdalow100ml-promocja-i4926288067.html

Bambi współczuję bólu głowy

Sylwia ciśnienie mierzyłaś?
    Liloe ciśnienie miałam 88 na 52. Ale ta opuchlizna to mnie przeraziła, bo normalnie czułam jak mi nogi puchną coraz bardziej i spodnie mi się opinają :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam doniczke kupic by palme przesadzic ale pogoda straszna jest moj mowi ze jutro rano do b&O podjedziemy ,lwica u ciebie taka sama pogoda wiatr deszcz ze sniegiem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:45

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Liloe ciśnienie miałam 88 na 52. Ale ta opuchlizna to mnie przeraziła, bo normalnie czułam jak mi nogi puchną coraz bardziej i spodnie mi się opinają :-(
    Mi tez ostatnio skarpetki się wbily w nogę:) spuchly mi nogi teraz nosze luzne petki :) ja tak mam jak za duzo na nogach jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:56

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.

Krysti, Rudzia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

sylvia007, Rudzia, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mi tez ostatnio skarpetki się wbily w nogę:) spuchly mi nogi teraz nisze luzne petki :)
    ale mi się tak wbiły o 11 w dzień a ta dziura po nich miała głębokość palca!!! Ani długo nie stałam, ani jakoś się nie nachodziłam, tak na spokojnie sobie kuchnię sprzątałam, a czułam, że z sekundy na sekundę mam coraz węższe nogawki w spodniach

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.
    Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam :) i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mialam doniczke kupic by palme przesadzic ale pogoda straszna jest moj mowi ze jutro rano do b&O podjedziemy ,lwica u ciebie taka sama pogoda wiatr deszcz ze sniegiem .

Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    ale mi się tak wbiły o 11 w dzień a ta dziura po nich miała głębokość palca!!! Ani długo nie stałam, ani jakoś się nie nachodziłam, tak na spokojnie sobie kuchnię sprzątałam, a czułam, że z sekundy na sekundę mam coraz węższe nogawki w spodniach
    Moze powiedz twojemu by ci masaz stôp nôg zrobil ,jak opuchlizna niecschodzi to skontaktuj się z lekarzem zapytaj

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Sylwia przerażasz mnie...lepiej już trochę? Może trzeba jechać na IP?
    Teraz te dziury są tak na pół palca, więc coś leżenie trochę dało, tylko ja mam złe doświadczenia z ciąży z Gabi , bo wtedy też na początku opuchlizna schodziła, przy leżeniu a od 37 tc to już non stop byłam spuchnięta i boję się, że teraz też się powtórzy :-( wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc :-( no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...
    Hehe kwiatki cierpià:) moj tez biedny muszę jechac kupic :DPalma rosnie i przewraca się biedna :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam :) i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze :)

Krysti kupiłaś wszystkie urbanka 0-3 za £30??!! Czy tylko czesc??czy tylko pare? Nowe czy urzywki?

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jeszcze nie byłam.
    A co do masażu to mąż w pracy, sama sobie siedzę, Gabi na ferie pojechała do dziadków

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Teraz te dziury są tak na pół palca, więc coś leżenie trochę dało, tylko ja mam złe doświadczenia z ciąży z Gabi , bo wtedy też na początku opuchlizna schodziła, przy leżeniu a od 37 tc to już non stop byłam spuchnięta i boję się, że teraz też się powtórzy :-( wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc :-( no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był
    Sylvia z konsultuj to z lekarzem tak lepiej będzie zrob sobie wode z solą i namocz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:24

sylvia007 lubi tę wiadomość

‹‹ 2408 2409 2410 2411 2412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ