X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ciekawe czu tu w aptece bedzie zapytam jutro . Migdalowe maslo olejki pięknie pachną:)

Krysti widziałam olej migdałowy w TESCO

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica dobrze wiedziec zajrze napewno :)

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Szukalam maty do przebierania bo lozeczko mam z przebierarką w komplecie i szukalam maty do tego .

My kupiliśmy matę w ToysRus -i jest dział Baby.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    My kupiliśmy matę w ToysRus -i jest dział Baby.
    Tu tego sklepu nie ma bylam w mamas&papas i widzialam fajną mialam brac ją ale mnie brzuch zaczol bolec i do domu szybko wrocilam zamowię z ebay taka sama jest takze luzik

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ja tu zamawiam olejek:
    http://allegro.pl/olej-migdalowy-ze-slodkich-migdalow100ml-promocja-i4926288067.html

Bambi współczuję bólu głowy

Sylwia ciśnienie mierzyłaś?
    Liloe ciśnienie miałam 88 na 52. Ale ta opuchlizna to mnie przeraziła, bo normalnie czułam jak mi nogi puchną coraz bardziej i spodnie mi się opinają :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam doniczke kupic by palme przesadzic ale pogoda straszna jest moj mowi ze jutro rano do b&O podjedziemy ,lwica u ciebie taka sama pogoda wiatr deszcz ze sniegiem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:45

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Liloe ciśnienie miałam 88 na 52. Ale ta opuchlizna to mnie przeraziła, bo normalnie czułam jak mi nogi puchną coraz bardziej i spodnie mi się opinają :-(
    Mi tez ostatnio skarpetki się wbily w nogę:) spuchly mi nogi teraz nosze luzne petki :) ja tak mam jak za duzo na nogach jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:56

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.

Krysti, Rudzia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

sylvia007, Rudzia, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mi tez ostatnio skarpetki się wbily w nogę:) spuchly mi nogi teraz nisze luzne petki :)
    ale mi się tak wbiły o 11 w dzień a ta dziura po nich miała głębokość palca!!! Ani długo nie stałam, ani jakoś się nie nachodziłam, tak na spokojnie sobie kuchnię sprzątałam, a czułam, że z sekundy na sekundę mam coraz węższe nogawki w spodniach

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.
    Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam :) i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mialam doniczke kupic by palme przesadzic ale pogoda straszna jest moj mowi ze jutro rano do b&O podjedziemy ,lwica u ciebie taka sama pogoda wiatr deszcz ze sniegiem .

Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    ale mi się tak wbiły o 11 w dzień a ta dziura po nich miała głębokość palca!!! Ani długo nie stałam, ani jakoś się nie nachodziłam, tak na spokojnie sobie kuchnię sprzątałam, a czułam, że z sekundy na sekundę mam coraz węższe nogawki w spodniach
    Moze powiedz twojemu by ci masaz stôp nôg zrobil ,jak opuchlizna niecschodzi to skontaktuj się z lekarzem zapytaj

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Sylwia przerażasz mnie...lepiej już trochę? Może trzeba jechać na IP?
    Teraz te dziury są tak na pół palca, więc coś leżenie trochę dało, tylko ja mam złe doświadczenia z ciąży z Gabi , bo wtedy też na początku opuchlizna schodziła, przy leżeniu a od 37 tc to już non stop byłam spuchnięta i boję się, że teraz też się powtórzy :-( wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc :-( no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...
    Hehe kwiatki cierpià:) moj tez biedny muszę jechac kupic :DPalma rosnie i przewraca się biedna :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam :) i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze :)

Krysti kupiłaś wszystkie urbanka 0-3 za £30??!! Czy tylko czesc??czy tylko pare? Nowe czy urzywki?

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jeszcze nie byłam.
    A co do masażu to mąż w pracy, sama sobie siedzę, Gabi na ferie pojechała do dziadków

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Teraz te dziury są tak na pół palca, więc coś leżenie trochę dało, tylko ja mam złe doświadczenia z ciąży z Gabi , bo wtedy też na początku opuchlizna schodziła, przy leżeniu a od 37 tc to już non stop byłam spuchnięta i boję się, że teraz też się powtórzy :-( wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc :-( no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był
    Sylvia z konsultuj to z lekarzem tak lepiej będzie zrob sobie wode z solą i namocz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:24

sylvia007 lubi tę wiadomość

‹‹ 2408 2409 2410 2411 2412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ