Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ja tu zamawiam olejek:
http://allegro.pl/olej-migdalowy-ze-slodkich-migdalow100ml-promocja-i4926288067.html
Bambi współczuję bólu głowy
Sylwia ciśnienie mierzyłaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Liloe ciśnienie miałam 88 na 52. Ale ta opuchlizna to mnie przeraziła, bo normalnie czułam jak mi nogi puchną coraz bardziej i spodnie mi się opinają
spuchly mi nogi teraz nosze luzne petki
ja tak mam jak za duzo na nogach jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:56
-
A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.
Krysti, Rudzia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Mi tez ostatnio skarpetki się wbily w nogę
spuchly mi nogi teraz nisze luzne petki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A dzisiaj wpadłam na szatański plan hi hi. Mam znajomą taką fajną, która ma swój własny lumpek i jeździ po towar do takich dwóch wielkich sortowni i tak sobie pomyślałam, że może się z nią wybiorę i poszukam czegoś dla Ninki, bo tam podobno sporo się nawet rzeczy z metkami zdarza, no a ceny śmieszne.
i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze
-
Krysti wrote:Mialam doniczke kupic by palme przesadzic ale pogoda straszna jest moj mowi ze jutro rano do b&O podjedziemy ,lwica u ciebie taka sama pogoda wiatr deszcz ze sniegiem .
Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:ale mi się tak wbiły o 11 w dzień a ta dziura po nich miała głębokość palca!!! Ani długo nie stałam, ani jakoś się nie nachodziłam, tak na spokojnie sobie kuchnię sprzątałam, a czułam, że z sekundy na sekundę mam coraz węższe nogawki w spodniach
-
liloe wrote:Sylwia przerażasz mnie...lepiej już trochę? Może trzeba jechać na IP?
wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc
no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Hehe tez miałam kwiaty przesadzić bo korzenie poza doniczkę wyrastają -ale dzisiaj zimno, szaro, wieje i pada caly dzien...i sobie odpuściłam chyba poczeka do marca kiedy chociaż ciut bedzie cieplej...
moj tez biedny muszę jechac kupic :DPalma rosnie i przewraca się biedna
-
Krysti wrote:Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam
i mowi to na ubrankach za oszczedxilaś pomyslalas to wanienke i inne rzeczy mozesz kupic drozsze
Krysti kupiłaś wszystkie urbanka 0-3 za £30??!! Czy tylko czesc??czy tylko pare? Nowe czy urzywki? -
Krysti wrote:Pewnie jedz czy bylaś juz ,Tu u mnie za ciuszki Ignasia te wszystkie wydalam ze 30 £ moj powiedzial ze sporo kupilam i tak malo wydalam
A co do masażu to mąż w pracy, sama sobie siedzę, Gabi na ferie pojechała do dziadków -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Teraz te dziury są tak na pół palca, więc coś leżenie trochę dało, tylko ja mam złe doświadczenia z ciąży z Gabi , bo wtedy też na początku opuchlizna schodziła, przy leżeniu a od 37 tc to już non stop byłam spuchnięta i boję się, że teraz też się powtórzy
wtedy zaczęło się w 34 tc, więc to też nie fajnie bo dopiero 31tc
no nic co będzie to będzie. Choć dzisiaj w nocy śniło mi się, że byłam w szpitalu i dawali mi sterydy na płucka i jakoś mnie ten sen teraz prześladuje w myślach, że może jakiś proroczy był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:24
sylvia007 lubi tę wiadomość