Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:HEJ HEJ:d
ja też dziś w lidlu zaszalałam tak jak ida:D
skarpeteczki, bodziaki, koszulki i spodenki wszystko biało różowe:D a co!! hehe
ale na rozmiar 74/80 na potem, u mnie o dziwo nie było takiego ruchu, pojechałam grubo po 8 i jeszcze dużo rzeczy znalazłam:) tzn wszystko to co chciałam z gazetki:)
fajnie tylko że po odłożeniu na wózek zostało mi 200zł na koncie to 1 marca:P
laski jakie brzuchy:) super:)
no i piękne literki na ścianę ToSIA
moje też przyszły, są śliczne:)
uwaga!!! za chwilę jadę po galbote!!!! stoi w sklepie od wczoraj tylko się nikomu nie chciało zadzwonić;/
Amy przyszła mi dziś marynarska pościel:D jest śliczna:D
a ostatnio drzewko na ściane co się Rudzi podobało:)
Rudzia masz je??
i na dzień dzisiejszy więcej kurierów się nie spodziewam:D
Fasiek fajnie że już w domku jesteś
hej poka zdjecia litereki wozka jak juz wrocisz z nim pewnie polecialas juz
-
Ja też nie biorę żadnego szlafroka, bo w sumie to nie wiem po co mi on. skoro mówicie, że na porodówce ciepło jak w piekle
A ja tak nienawidzę jak jest ciepło
To jest jedna z rzeczy które mnie przerażają, chyba sam poród mnie tak nie denerwuje jak myśl, że tam będzie gorąco i będzie cieżko mi się oddychało
Ja nawet ogrzewania w aucie sobie nie mogę puścić bo od razu mi się słabo robi. przerąbane.
Jadę dziś do netto także zobaczę co to za rzeczy tam są, czy warto i dam znaćW tej gazetce to niwiele jest pokazane, ciekawe czy bedzie coś poza tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:17
-
Aguś86 wrote:Fajny zestawik
A jaki masz kolor? Chyba musiałabym kupić rozmiar większy, bo s/m wydaje się być mały.
jakby wiedziała że będzie ok leżało i w ogóle to bym wzięła jeszcze drugą koszulę, a tak to teraz za kolejną przesyłkę mi się nie uśmiecha
Dla mnie jest idealne, a te wymiary to trochę jakby zaniżone...
Ja w biuście mam niby 98 a w brzuchu teraz 102Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ja chyba też wezmę bluzę zamiast szlafroka, on tak na prawdę tylko mi będzie potrzebny żeby pójść do łazienki albo wyjść na korytarz przy odwiedzinach.
a ciagu dnia w bluzce na ramiaczkach bo tami ukrop.. nie uzylam szlafroka ani pol raza
-
No właśnie mi mąż przywiózł niezapowiedzianie dwa hamburgery z McDonalda jak określił "na przekąskę"
Jakoś mam ostatnio głupią chęć na fast foody, a on mnie jeszcze nakręca
a plus 8 kg już jest, więc Justinka chyba w s/m nie wejdę
hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ja mam cienki szlafrok i dla mnie jest zbedny. Caly pobyt w szpitalu przesmigalam w dresach
a ciagu dnia w bluzce na ramiaczkach bo tami ukrop.. nie uzylam szlafroka ani pol raza
Dlatego wezmę bluzę bo pamietam jak syna w lipcu rodzilam to tylko szlafrok ubieralam jak odwiedziny były
-
własnie usiadłamna dupce a do konca dnia jeszcze daleko
Poprasowałam pieluchy i materiałowe kocyki, wyprałam sobie i Marcysiowi kurtki, zrobiłam pulpety w rosole, naszykowałam mieso na mielone kotleciki,zrobiłam pomidorówke z ryżem dla MArcela bo on mielonych i pulpetów nie lubi posprzątałam kuchnie, wstawiłam kolejne pranie, włozyłam do worka poscielowe do łóżeczkas, zostawiłam 2 szt a reszte narazie wyniose bo i tak się nie przydadzą dopiero na jesieni więc szkoda je prac i czekac aż się znów zakurzą, zaraz wstawie chyba ostatnie pranie młodej ubran , i muszę obrać ziemniaki mojemu M , usmażyć kotlety, wstawić pościelowe nasze i może będę mogła zgodnie z zaleceniem położyć się i leżeć , aczkolwiek mój syn mnie dzisiaj wykorzystuje i wkurza jak tylko może.
O dzięki wielkie , że ja nie muszę kupować rzeczy w Lidlu bo bym chyba się załamała po tym co piszecie. Normalnie jakby nie wiem coś za darmo rozdawali.
Witam nowe kwietnióweczki)
Dziewczyny piękne macie brzuszki. Mój gin wczoraj jak mnie zobaczył to buzie rozdziawił , głową zaczął kręcić i mówi , że mam brzuch jakbym bliźniaki miała.
I co ja mam z tym fantem zrobic? Chciałabym mi9ec mniejszy jak wy a nie taki kolos
Ide dalej robic bo samo się nie zrobi a nikt mnie nie wyręczy ehhhmimka84 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer a byłaś w Lidlu na Tarchominie? Bo w sklepie na mehoffera te wózki miałaś oglądać, tak? Wydaje mi się, że tu właśnie ta pościel jeszcze była. Ja byłam tam koło 12.
bylam u siebie na bielanach
bede ryczec
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:No właśnie mi mąż przywiózł niezapowiedzianie dwa hamburgery z McDonalda jak określił "na przekąskę"
Jakoś mam ostatnio głupią chęć na fast foody, a on mnie jeszcze nakręca
a plus 8 kg już jest, więc Justinka chyba w s/m nie wejdę
i też z chęcią bym wsunęła BigMaca
a i na plusie mam 12kg i jakoś się mieszczę
Jak obrobię to wrzucę fotę z wtorku...Aguś86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy,czy pościel której zdjęcia umieszczałaś na FB (gwiazdki oraz granatowe pasy) to jest jeden komplet?
Bo na aukcji:
http://allegro.pl/sisi-2-cz-posciel-135x100-i5028901831.html wygląda to na dwa osobne.
Na tej znów jest napisane że jest dwustronna i przyznam, że zgłupiałam:(
http://allegro.pl/posciel-dwukolorowa-kaja-2-el-135x100-i5029144010.html