Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:AA dziś światowy dzień nuteli - tak więc dziewczyny łyżki w ruch i do nuteli
O nieee, a mi się wczoraj skończył ostatni wielki słój.
hwesta wrote:A powiedzcie mi- do szpitala bierzecie tylko cienki szlafrok czy taki misiowy cieplejszy tez?
Ja mam tylko misiowy, więc biorę misiowy. Nie będę specjalnie kupować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:54
-
Ja też jestem za cienki szlafrokiem
Zresztą któraś tu wrzucała i skorzystałam z linkai zakupiłam taką koszulę i szlafrok i jestem mega zadowolona, to i tak na raz... nie używam takich rzeczy w domu
http://allegro.pl/show_item.php?item=5010783983
http://allegro.pl/show_item.php?item=5017272786Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny brzuszki cudowne
Mary taki slodki hihi Amy umiesniony mmm i Fasiulka pieeekna pileczka i duza hihi
A mi sie wydaje ze mlody zmienil pozycje:/ od wczoraj czuje calkiem inaczej ruchy. Caly czas byl glowka w dol.Zawsze byly kopniaki po bokach brzucha i pod zebrem szczególnie prawym , duze gulki w srodku brzuszka czasem prawa czasem lewa hihi a od wczoraj duuuuzo ruchów czuje w podbrzuszu nisko jakby po pecherzu, szyjce jej bolesne to takie pukania gmerania szarpanie auaaaa no i gulki duze i male w srodku brzuszka. Ale dowiem sie prawdy za 12 dni na wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:59
Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Laski uwaga udało mi się ogarnąć zdjęcia. Wstawiam ale usunę w ciągu dnia żeby nie siedziały tu tak bezczynnie na podglądzie dla całego świata
Podziwiać
EDIT: Kto nie widział jego strataczlowiek z wywalonym ozorem nadrabia jak tylko wroci do domu i i tak sie nie zalapie
zrob jeszcze wieczorny pokaz please
Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
HEJ HEJ:d
ja też dziś w lidlu zaszalałam tak jak ida:D
skarpeteczki, bodziaki, koszulki i spodenki wszystko biało różowe:D a co!! hehe
ale na rozmiar 74/80 na potem, u mnie o dziwo nie było takiego ruchu, pojechałam grubo po 8 i jeszcze dużo rzeczy znalazłam:) tzn wszystko to co chciałam z gazetki:)
fajnie tylko że po odłożeniu na wózek zostało mi 200zł na koncie to 1 marca:P
laski jakie brzuchy:) super:)
no i piękne literki na ścianę ToSIA
moje też przyszły, są śliczne:)
uwaga!!! za chwilę jadę po galbote!!!! stoi w sklepie od wczoraj tylko się nikomu nie chciało zadzwonić;/
Amy przyszła mi dziś marynarska pościel:D jest śliczna:D
a ostatnio drzewko na ściane co się Rudzi podobało:)
Rudzia masz je??
i na dzień dzisiejszy więcej kurierów się nie spodziewam:D
Fasiek fajnie że już w domku jesteśJustinka, iwonka1077, Amy_, Krysti, Fasia, CzaryMary, lysinka, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej
Wlasnie wrocilam i padam na ryjmam nadzieje ze w tym tygodniu juz nie bede musiala ogladac leroy
W lidlu kilka rzeczy kupilam ale nie bylo juz poscieli w minniea straszliwie mi sie podobala
Amy ja tez mam obawy co do szycia ale to dlatego ze mam traumekiedys dostalam w twarz petarda i mnie lekarz szyl bez znieczulenia i ja swietnie pamietam jak to bolalo
a w szpitalach sie czesto po porodzie szyje bez znieczulenia, dopiero jak pacjentka sie spina mocno z bolu dostaje znieczulenie (info z pierwszej reki z grudnia z inflanckiej).
Fasia super ze wyszlasFasia lubi tę wiadomość
-
Robotka ja drzewka jeszcze nie mam,bo bedziemy sie przeprowadzac wiec bez sensu mi kleić je tutaj skoro gora do maja wypad stad
w nowym mieszkaniu juz nakleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:35
Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No i wplacilismy zaliczke na wozek
pojechalismy ogladac a okazalo sie ze pan ma na stanie jedyna sztuke koloro ktory nas interesowal z kolekcji 2014 czyli z tymi czerwonymi wstawkami
stwierdzilam ze to przeznaczenie
A gwarancja nam leci od 25 marca
Liloe pan w dudku powiedzial ze fyn memo 2014 i 2015 roznia sie tylko poszyciem. Stelaz i tak przyjezdza najnowszy a o innych zmianach pan nic nie wie. No i poszycie w tych nowych jest odrobine ciensze.
Teraz musimy wytrzasnac 1600 przed pensjaJustinka, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ah no i witam nowe kwietnióweczki!
Ja tym razem nie biorę do szpitala szlafroka, poprzednio miałam polarowy (w lutym) i nie zdał egzaminu, tym razem biorę taką bluzę frotte zapinaną na zamek. W domu nie noszę szlafroka i kupować specjalnie na kilka dni w szpitalu to strata kasy dla mnie. -
Justinka wrote:Ja też jestem za cienki szlafrokiem
Zresztą któraś tu wrzucała i skorzystałam z linkai zakupiłam taką koszulę i szlafrok i jestem mega zadowolona, to i tak na raz... nie używam takich rzeczy w domu
http://allegro.pl/show_item.php?item=5010783983
http://allegro.pl/show_item.php?item=5017272786A jaki masz kolor? Chyba musiałabym kupić rozmiar większy, bo s/m wydaje się być mały.
-
nick nieaktualnyDzis zaszalalam ale warto bylo
kupilam piekny set wklad caly do lozeczka kolderke podusie i mate ciuszki 200£ pęklo ale warto w poniedzialek lozeczko w domu bedzie to się pochwale:) happy jestem jednak zakupy z facetem to frajda
i super jak razem się je robi
Gosha, Lali, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość