Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boję się tego mojego "podrastania"
Jeszcze kilka tygodni i serio zacznę się przewracać
Ja tam się cieszę, że mi dupka i udka urosły i licze na to, że zostaną
Jak Olek zacznie rosnąć w takim tempie jak teraz to niedługo mnie przegoniszAmy_ lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Jak dobrze zrozumiałam to tak, tam samo do noska się zakrapla po kropelce. Ogólnie położna powiedziała żeby na początek kupić 100 szt soli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:07
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Boję się tego mojego "podrastania"
Jeszcze kilka tygodni i serio zacznę się przewracać
Ja tam się cieszę, że mi dupka i udka urosły i licze na to, że zostaną
Jak Olek zacznie rosnąć w takim tempie jak teraz to niedługo mnie przegoniszboje sie ze rozstepow na brzuchu nie przezyje
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Iwonka, pod biustem się wszystko zgadza. W biuście myślę, że też, bo nawet jak ten jeden jest już dobry,a powinien być z lekka za duży, to na pewno sie rozciągnie, jeśli urosnę te 2-3 cm w biuście.
Ale są fajnej jakości i piękne kolorki.
haneczka lubi tę wiadomość
-
Amy może jednak się nie pojawią? To, że na cycku wyszły to nie znaczy, że na brzuszku się pojawią
Przyjęli dziś do mnie do sali dziewczynę, która mówiła, że w pierwszej ciąży pojawiły się jej rozstępy bialutkie, małe i bardzo jasne właśnie na biuście i udach. Brzuszek nietknięty
tego się trzymajmy! Ani rozstępu więcej!
Idź po nutellę! JA ostatnio kupiłam taki wielki słoikAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Czy któraś zamawiała tetry na gemini? jak jest z jakością?
Ja zamawiałam te LUX coś tam. Któraś z dziewczyn bardzo polecała, że grube i super jakościowo. Swoich nie rozpakowałam ale jak wypiorę i wyprasuję to dam znaćEweliśka lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:A powiedzcie mi- do szpitala bierzecie tylko cienki szlafrok czy taki misiowy cieplejszy tez?
Cienki. Teraz jak byłam w szpitalu to dziewczyny miały rożne. Cienkie i takie misie grubsze do pół uda. Moim zdaniem taki jest za gruby. Jestem mega zmarzluchem ale tam jest serio bardzo ciepło i mi cieniutki w zupełności wystarczył. Poza tym na łózkach są te foliowe materace od których czlowiek się poci jak świnia -
To ja nieświadoma dnia nutelli i jak do tej pory nigdy mi się nie zdarzyło wciągnęłam resztki ze słoika, a co!
Fasia super brzusio i fajnie że jesteś w domu
Witam nową MamusięFasia lubi tę wiadomość