Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam bebetto luca po córce i jestem zadowolona. Już go odświeżyłam wstępnie
Na potówki, które Zuzia miała kilka razy latem mając kilka miesięcy kąpałam ją w wodzie z kilkoma kryształkami nadmanganianu potasu. Ładnie schodziły. Nie uzywałam w tym czasie oliwki. Dopiero jak zniknęły.
haneczka, Ida lubią tę wiadomość
-
Jednak wysylka za granice mozliwa!
aleee ja panikara jestem
Fasia, Aguś86, Eweliśka, haneczka, liloe, iwonka1077, mantissa, CzaryMary, Ida, Angela89, KasiaKwiatek, Justinka, MartaAlvi, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hmm, emolienty to są takie balsamy dla dzieciaczków (głównie z atopową skórą), które są mocno tłuste (lipidowe), ale pozwalają skórze oddychać. Pewnie o to zatykanie porów chodzi. Zwykłe tłuste kremy mogą mieć takie kiepskie właściwości, a dobre apteczne emolienty już nie.
Pewnie o to chodzi na mój rozum.
Ida lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jednak wysylka za granice mozliwa!
aleee ja panikara jestem
SuperJuż niedługo będziesz jak ja jeździć po salonie Tako Baby Heaven
On jest mega zwrotny iiii ma mnóstwo patentów, b. łatwo się składa, wpina, wypina. Będziesz zadowolona
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Super
Już niedługo będziesz jak ja jeździć po salonie Tako Baby Heaven
On jest mega zwrotny iiii ma mnóstwo patentów, b. łatwo się składa, wpina, wypina. Będziesz zadowolona
juz sie doczekac nie moge hihi
iwonka1077, haneczka, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
a ja swojej córci nie smaruje wcale oliwka,tym bardziej latem, miała może ze dwa razy potówki, mamy balsam i staram sie takie plyny do kapieli wybierac zeby nie wysuszaly skory, obecnie testujemy hippa ktorego dla dzidzi kupilam
jest ok
U mojej corci raczej problem z ciemieniucha ciagle jest co zniknie to znow sie pojawia, moze uczulona na cos jest juz sama nie wiem...... -
Achaaa i przyszły do mnie te staniki z BagRed z allegro, które polecałyście. Są piękne!
W biuście mam teraz 92, ale zamówiłam rozmiar 75D, któremu odpowiadają wymiary 93-95.
Jeden już jest idealny, ale spokojnie się jeszcze rozciągnie.
http://allegro.pl/230-zmyslowy-biustonosz-stanik-do-karmienia-75d-i5014763055.html
A ten czarny w kropeczki jest troszkę luźniejszy, więc powinien być dobry na nawał pokarmu
http://allegro.pl/209-bawelniany-biustonosz-stanik-do-karmienia-75d-i5004856222.html
Polecam.Ale śmieszne są, bo takie zabudowane od góry. Nigdy takich nie nosiłam karmników.
-
Melduję się z domu
ahhh jak tu fajnie!
Ponieważ nie było zdjęcia poniedziałkowego zaczynającego nasz kolejny tydzien to wstawiam je właśnie terazoto Julinkowy domek w 31 tc (30t3d)
)
Aguś86, Rudzia, haneczka, Eweliśka, iwonka1077, CzaryMary, Ida, mantissa, lysinka, Angela89, KasiaKwiatek, Amy_, weronika86, Agusiek89, Justinka, MartaAlvi, Robotka1, misia83, Lali, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077, Rudzia, lysinka, haneczka, hwesta, KasiaKwiatek, mantissa, Amy_, weronika86, Justinka, MartaAlvi, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy bo nie napisałam - jaki brzuchOLEK Ci urósł !! Teraz naprawdę widać postępy
) od góry rzeczywiście wydaje się, że jest dwa razy większy niż od boku ale i tak cudowny
Ty zgrabna pipko
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:niezle
w uda ci poszlo piszę bo wiem że chciałaś przytyćale nie sa grube se nie mysl chudzinko zgrabna
Lidla zaliczylaś
Ha! We wszystko mi poszło - SUPER !Fajnie, że zauważyłaś hiehie
Chciałam jechać do lidla ale mąż mógł wyskoczyć tylko na chwilkę więc przywiózł mnie ze szpitala i wrócił do pracy. Mój tato zabrał samochód i dupa. Zostałam w domuMoże później wyskoczę ale pewnie już nic nie ma w moim obleganym lidlu. Truuudno
iwonka1077 lubi tę wiadomość