Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się karmi cyckiem to same kg zlatują. To mleko jest mega tłuste. No i jeszcze ta ostrożniejsza dieta po porodzie, bo maluszka trzeba wybadać czy dobrze reaguje na określone pokarmy. Lepiej tak niż co noc borykać się z kolkami. Ale niestety brzuch już ćwiczyć trochę trzeba, bo sam się nie wzmocni
Na szkole rodzenia polecali kegle zacząć robic jak szybko się da, bo brzuszków od razu nie można
-
Mój wątek z poprzedniej ciąży nadal żyje.. owszem nie jest nas tam wiele... ale jest co pisać i można się zawsze wyżalić, doradzić
więc myślę, że tutaj skoro jest nas teraz dużooo więcej niż tam to na pewno nie jedna będzie tu zaglądać po porodzie
Rudzia, iwonka1077, Eweliśka, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Iwonka mnie na szczescie maz sam motywowal bo to ja żydzilam na ten zabieg a bardzo chcialam
i ciesze sie ze go posluchalam, ale fakt nie mamy kredytu na dom. Ale juz niedlugo :p wiec bede miala tylko na jeden zabieg i pozniej ewentualnie poddam sie wypadkowi w pracy i z odszkodowania sobie zafunduje zabieg :PPP
mam opcje przemeczenia sie z porodem w naszym szpitalu zamiast w klinice i 1000zl z becikowego zaoszczedzemam dwie znajome ktore ostanio u nas rodzily to pogadam i pomysle co z tym zrobic,
oj naciułam i za dwa lata zabieg zrobiehehe tylko ja z podlasia to gdzie ja niedrogo znajde , no nic sie poszuka......
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Haneczka tez to czytalam ale jak chcialam zlozyc zamowienie i wybralam kraj Szwecja to wyszlo ze musze wpisac polski adres na wysylke wozka..
Rudzia bo to właśnie trzeba indywidualnie ustalic i oni Ci wtedy umożliwiaja opcję z wysyłka zagraniczną.Rudzia lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Rudzia może do nich zadzwoń i porozmawiaj?
Juz maila wyslalam, zobaczymy co napisza, byc moze faktycznie robia wysylki jakis indywidualnie bo wczesniej pisali mi ze za 160zl przesyöke dostane pod sam dom.. -
Amy_ wrote:Iwonka mnie na szczescie maz sam motywowal bo to ja żydzilam na ten zabieg a bardzo chcialam
i ciesze sie ze go posluchalam, ale fakt nie mamy kredytu na dom. Ale juz niedlugo :p wiec bede miala tylko na jeden zabieg i pozniej ewentualnie poddam sie wypadkowi w pracy i z odszkodowania sobie zafunduje zabieg :PPP
Amy to tylko Ty mogłaś wymyslećiwonka1077, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
doczytałam
Dobrą godzinkę mi to zajęło.
Witaj EklerkaWspółczuję tego cholerstwa co to się przyplątało
Ewelcia super foty! Ależ Ty śliczniutka jesteś
Amy, i to jest ten wielki brzuchol? Ja Cię prosza...
Ale widoki z cyckami całkiem całkiemhihi :* Faktycznie śmieszne to, że od góry się wydaje brzuchol wielki a z boku raczej z tych maławych, u mnie tak samo to wygląda.
W sumie, to ja się cieszę ze nie mam ogromnego brzucha, bo nie powiem, już jest mi momentalnie cieżko, a z takim ogromnym to chyba bym tylko leżała
Robicie mi smaka z tym lidlem, a ja już mam tyle szmatów że kupowanie kolejnych to lekka przeginka. Nawet mamusia jak do niej dzwoniłam mnie okrzyczała, że mam siedzieć na dupie
A ja dzisiaj znów oglądam NatalinkęAmy_, haneczka, Eweliśka, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja wroce do tematu prasowania... Naprawde na lewej stronie trzeba?
Ida, Jaga, KasiaKwiatek, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:dajcie spokój z ta lewa strona, ja to uwazam ze normalnie i ja tak robie, nie wiem chcecie sobie wychowac dziecko nie przyzwyczajone do zarazkow czy cos????potem na dwor wyjdzie taki i zaraz chory bedzie, zdrowe podejście przede wszystkim, jak juz by sie okazalo ze na cos uczulony to ok ale nie róbmy tego od małego ...... ale to moje zdanie
-
Rudzia wrote:Nie wiem.. jeszcze raz napisze do nich z zapyyaniem.. a jak nie wysylaja juz poza Polske to bede musiala tu kupic jakis ;/ a tu sa brzydkie te wozki ;/ jezuuu...
Zawsze możesz się ewentualnie z kimś stąd umówić albo z jakaś znajomą z Polski, żeby zamówić na adres polski i stąd do Ciebie.Rudzia, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
ja juz po swoich ubraniach widze roznice prasowania na lewej i prawej stronie. ja dopiero piore w marcu wiec nie wiem czy bedzie mi sie chcialo prasowac.. jak nje bede miala sil to po pewnie sobie odpuszcze. Ale pierwsze pranie chcialabym miec poprane i poprasowane
pozniej juz na pewno prasowac nie bede nie ma szans
iwonka1077, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny