Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:ahaa takie cos
mi to juz na zmarszczki by sie przydalo hehei bardziej na plamki i przebarwienia, zostalo mi poprzednim porodzie pomimo tego ze sie nie opalalam, ale jakos o te twarz szczegolnie nie dbalam pod tym wzgledem moze dlatego....
Ida ty sie przejmuj przypuszczam ze jak my takie " gaduly " to przynajmniej polowa z nas bedzie siedziala na forum na pewnoon mi wszelkie przebarwienia zlikwidowal. Posplycal blizny i tez wygladza zmarszczki.. poogladaj zobie jakie sa efekty po fraxelu na galerii google
Gosha lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ida - ja po porodzie z tego watku się nie ruszam. najwyżej sama ze sobą będę pisała
Amy - dzięki za odpowiedź. W Wawie to nawet nie szukam takich zabiegów. Zdzierstwo na każdym kroku. Szykuj się na odwiedziny ciotki Marychy z synemCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ida - ja po porodzie z tego watku się nie ruszam. najwyżej sama ze sobą będę pisała
Amy - dzięki za odpowiedź. W Wawie to nawet nie szukam takich zabiegów. Zdzierstwo na każdym kroku. Szykuj się na odwiedziny ciotki Marychy z synem
No właśnie ostatnio o tym myślałam, strasznie się zżyłam z Wami czasem zastanawiam się co u kogo itp. i w sumie tak byłoby dziwnie "rozstać" się po porodzie..
Mary będziemy we dwie w razie czego pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:42
CzaryMary, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy - dzięki za odpowiedź. W Wawie to nawet nie szukam takich zabiegów. Zdzierstwo na każdym kroku. Szykuj się na odwiedziny ciotki Marychy z synemzdjecia twarzy jak u modelki siedz na pupie
-
Amy_ wrote:Iwonka to lekki fraxel na twoja buzie jak najbardziej
on mi wszelkie przebarwienia zlikwidowal. Posplycal blizny i tez wygladza zmarszczki.. poogladaj zobie jakie sa efekty po fraxelu na galerii google
maz powie ze i tak ladnie wygladam, dom stawiamy i powoli bedziemy sie wykanczac i w domu i w kieszeni, aajjjjjj pomarzyc mozna((
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:A czemu rozkminiacie wyludnienie po urodzeniu? Czasu pewnie bedzie mniej ale nie sadze by ktos sie mial pakowac i wynosic stad po urodzeniu (no chyba ze amy
)
hahah Ty już swój limit wykorzystałaś. Kazda z nas ma po jednej możliwości usunięcia konta. Tak więc Twój los jest przesądzony. Kiblujesz tutaj do 18stki OlkaAmy_, iwonka1077, Eweliśka, liloe, Fasia, weronika86, Angela89, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:A czemu rozkminiacie wyludnienie po urodzeniu? Czasu pewnie bedzie mniej ale nie sadze by ktos sie mial pakowac i wynosic stad po urodzeniu (no chyba ze amy
)
Wprowadzimy nowy wątek jak wszystkie urodzą- kwietniówki na diecie albo kwietniówki zrzucają kg:Piwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eklerka, współczuję!!! Ja miałam parę lat temu przez chwilę jakieś zmiany atopowe na łokciach i ciężko było się nie drapać. To bardzo krępujące, szczególnie jak się siedzi w pracy, albo w innej sytuacji wśród ludzi.
Rudzia, zapytaj tego sprzedawcę, u którego ja kupowałam. http://www.ewozki.eu/ -
Rudzia wrote:Ida a co to zmieni skoro od grudnia nie wysylaja za granice? Ja wczesniej dowiadywalam sie w listopadzie i bylo okej a teraz nawet nie ma opcji na zamowieniu zeby wybrac "Szwecja" jako kraj dostawy...
-
Iwonka mnie na szczescie maz sam motywowal bo to ja żydzilam na ten zabieg a bardzo chcialam
i ciesze sie ze go posluchalam, ale fakt nie mamy kredytu na dom. Ale juz niedlugo :p wiec bede miala tylko na jeden zabieg i pozniej ewentualnie poddam sie wypadkowi w pracy i z odszkodowania sobie zafunduje zabieg :PPPEweliśka lubi tę wiadomość