Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oj szalone
co zrobic taka mania kupowania nas kobietek lubimy to robić po prostu
Fasia sie nie przejmuj musza taki zapis mieć bo jakby się cos stało,tfu,tfu, to oni umywaja raczki po prostu nic sie nie bojFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEklerka wrote:Można się do Was przyłączyć?
W związku z tym, że wykryto u mnie cholestazę () wszystko wskazuje na to, iż zamiast planowo 4 maja... będę rodzić w okolicach 15 kwietnia, więc zdecydowanie bliżej mi teraz do Kwietniówek aniżeli do Majówek
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy brzuch cudo, ale cycki i widok z nimi najlepszy najbardziej widać jaki brzuszek już duży masz
a lasery na twarz to jakies odmladzajace robilas czy jak ja zielona w tej kwesti ale sie pewnie odswiece jak mi brzuch zostanie po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:52
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Iwonka tak to sobie tłumacze. Z Julkiem jest wszystko dobrze więc nie będę tu siedzieć. Poza tym w pon mam wizytę u mojej ginekolog, a we wtorek jeśli nic się nie zmieniło pójdę do niej na oddział na sterydy. Także luz blues i wracam do siebie
iwonka1077, Angela89, CzaryMary, Krysti, lysinka, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie Amy też miałam pytać o te lasery na twarz. Lubię takie sprawy
Eklerka - witamy, rozgość się w naszych skromnych progach. Zaparzyć Ci kawy?
mam nadzieję, że dzidziulek w Twoim brzuszku będzie jak najdłużejEklerka, Amy_, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczyny!
Eweliśka, ależ piękna kobieta z Ciebie! Super zdjęcia! Jak rozumiem to przedostatnie ląduje na ścianie w sypialni?:D
Amy, na tym zdjęciu od góry naprawdę duży się olek wydaje.Różnica jest ogromna. I się nie kłóć, ja też tam same mięśnie widzę.
Cześć Elkerka! Lubimy nie tą cholestazę, ale to, że chcesz do naszego zwariowanego grona dołączyć.
Czary znowu ci się dwa razy udało. Napisać.
To co, mówicie, że te ubranka z Lupilu trochę większe wypadają? Bo chciałam kupić te spodenki i miałam zamiar wziąć te 62 i najwyżej na początku podwijać troszkę, ale skoro wypadają sporo większe to raczej nie ma sensu chyba. Ech, szkoda, że człowiek nie wie od razu ile ten dzieć będzie miał wzrostu.
CzaryMary, Amy_, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Większe wypadają, bo moja mała nosi zawsze rozmiar mniejsze z Lidla niż z jakiś innych sklepów. Przykładowo nosi teraz 86, ale w 86/92 z Lidla "pływa" i musi nosić 74/80. Może to wynika z tego, że mają te rozmiary łamane, a nie pełne.
mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mantissa no dobra nie bede sie klocic
Witam nowa mamusie
A jesli chodzi o laser - ja mam egzeme (AZS) i stany zapalne robily mi sie rowniez na twarzy. Egzema nie pozoztawia blizn jesli sie tych ran nie drapie. A ja oczywiscie rak przy dupie nie utrzymam wiec drapalam i mialam takie male blizny ktore doprowadzaly mnie do szalu!!! I poszlam zrobic fraxel na cala twarz. buzia goila sie dlugo ale najgorszy byl pierwszy tydzien.. pozniej juz bylo lepiej. Oczywiscie tak mi sie spodobalo ze poszlam na kolejny zabieg chyba pol roku pozniej i to tez byl fraxel ale juz nowszym sprzetem i o wiekszej mocy. plakalam jak mi wypalali dziurki w twarzyale oczywiscie i to mnie nie powstrzymalo od kolejnego zabiego
i poszlam na ten slynny zabieg wampirzy lifting
ale zdecydowalam sie nie na wstrzykiwaniu osocza tylko kwasu hialuronowego
oczywiscie jak urodze to ide ponownie na ten ostatni zabieg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:12
Gosha lubi tę wiadomość
-
I zeby nie bylo ze ja chodze na zabiegi zeby sie odmlodzic bo nie mialam jeszcze na buzi zmarszczki. Dwa pierwsze zabiegi mialam by usunac blizny. Ostatni zabieg mi zaproponowali bo atopowa skora to skora pozbawiona uwodnienia i ostatni zabieg z kwasem mial za zadanie wlasnie spowodowanie ze twarz stanie sie choc troszke zblizona struktura do normalnej. I faktycznie efekt byl mega ale juz minelo 9 miesiecy i wypadaloby ponownie pojsc na taki zabieg
ale poczekam az urodze
Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Eklerka!!! Super że jesteś
My się znamy
A co to za przypadłość u ciebie??Poszłam na rutynowe badanie, niczego nie przeczuwając, a tu ALAT i ASPAT duuużo powyżej normy
Dostałam zalecenie ścisłej diety wątrobowej (m.in. zero smażonych rzeczy, słodyczy, napojów gazowanych i najlepiej owoce i warzywa) i essentiale forte i mam teraz co tydzień pojawiać się na próbach wątrobowych i ktg
No i na dzień dobry usłyszałam, że mogę sobie pomarzyć o donoszeniu ciąży choćby do 39 tygodnia, mam mieć podawane sterydy na rozwój płuc i na 100% urodzę w kwietniu (o ile w marcu czy lutym TFU TFU nie będzie się nic działo)...Zresztą Maluch rośnie jak na drożdżach - 3 tygodnie temu (24 tc) i 760g, a ostatnio (27tc) już 1145g, wszystkimi wymiarami 2 tygodnie do przodu (a pomyśleć, że przez pierwsze 13 tc był za mały o tydzień...), więc powiedzieli, że choćby ze względu na wagę nie będą mnie "trzymać" do 40tc