Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaaa polubiłam Hwestę 2 razy !! jeahhhhhhhh
Amy - Ty masz ten brzuch nadal umięśniony. nie wiem jak to robiszmega mega zgrabny. Uwielbiam go! Zepniesz raz konkretnie te mięśniska i hop Oluś będzie na świecie
Amy_, Angela89, Angela89, Angela89, hwesta, lysinka, Fasia, iwonka1077, weronika86, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:
Amy - Ty masz ten brzuch nadal umięśniony. nie wiem jak to robiszmega mega zgrabny. Uwielbiam go! Zepniesz raz konkretnie te mięśniska i hop Oluś będzie na świecie
nie no ! gdzie ty tam mięśnie widzisz?już dawno ich ni ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:haaa polubiłam Hwestę 2 razy !! jeahhhhhhhh
Polub 3 razy wtedy będziesz mistrzemCzaryMary, weronika86, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:no widać że katujesz się na siłce
Ja mięśnie widzę babea niech się uczy maluch jeden jak dbać o siebie!
CzaryMary, CzaryMary, hwesta, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:haaa polubiłam Hwestę 2 razy !! jeahhhhhhhh
Haa ! Jestem dalej mistrzem znów polubiłam 3 razysię ma moc !
Amy_, lysinka, iwonka1077, weronika86, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ida wiem, że mi pęknie, cycki mi popękały to brzuch ma odstawać?
smarowanie nic mi nie da niestety
ale luz, becikowe pójdzie na lasery
ja już mam laserowe zabiegi na koncie więc się już nei mogę doczekać
skąd ta pewność? Rzadkiego ciała na brzuchu nie masz to i pewnie nie popękasz. Kasa z becikowego niech idzie na becik
A co Ty z laserami już działałaś?Amy_ lubi tę wiadomość
-
Łaski mam jakiegoś stresa, że wychodzę na żądanie. Wiem, że to głupie ale leżę jeszcze pod ktg i myślę czy dobrze, że idę, czy nie będę mieć problemów itd. Ja to zawsze za dużo myślę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Łaski mam jakiegoś stresa, że wychodzę na żądanie. Wiem, że to głupie ale leżę jeszcze pod ktg i myślę czy dobrze, że idę, czy nie będę mieć problemów itd. Ja to zawsze za dużo myślę
za dużo kochana, za dużojak coś będzie się działo to wiadomo że możesz wrócić. Nie przejmuj się Fasieńka
Na ddTVN o sesjach brzuszkowych i biznesach ciązowych -
CzaryMary wrote:skąd ta pewność? Rzadkiego ciała na brzuchu nie masz to i pewnie nie popękasz. Kasa z becikowego niech idzie na becik
A co Ty z laserami już działałaś?
a ja jestem po 3 zabiegach laserowych na twarzpo pierwszym razie sie uzaleznilam
jak urodze ide na kolejny bo musze jakos ta buzie "odswiezyc"