Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypisuje się na własne żądanie. Juz mam druk do wypełnienia. Teraz podlaczyli ktg wiec ok 1,5 godz i będę szla do domu. Do ZUSu się nie dodzwonilam wiec to znak,ze mam iść do domu
Ewelcia cudne zdjęcia! I jaka Ty śliczna)
iwonka1077, CzaryMary, CzaryMary, Ida, lysinka, liloe, KasiaKwiatek, Lali, misia83, Ewelcia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia śliczne zdjęcia
Lali polubilo mi się że do lekarza to sprawdzić a nie ze cię boli,sorki
Dzień dobry ja dopiero wstałam ale późno się położyłam bo nie mogłam zasnąć
Fasia moja pani też stoi na 7 miesiącu wychodzi na to że tylko amy kaczka szalonaFasia lubi tę wiadomość
-
Witam
Ewelcia - cudne zdjęcia!Ja sesję mam końcem lutego, mam nadzieję że dotrwam
Fasia - na prawdę Zus się Ciebie nie wiedzieć czemu uczepił... nie słyszałam nigdy aby ktoś ze znajomych kobiet był choć raz na takiej komisji a co dopiero 3 razy! ech oby już odpuścili...
Hmmm Lidl, a mi się tak strasznie nie chce... ogólnie jakaś padnięta jestem strasznie... a dziś wieczorem mam babski wypad, może trochę się wyluzuję
-
Marta, brzuszek faktycznie niewielki, ale za to zgrabniutki i tak nie ciąży.
Ja bez seksu chyba bym zwariowała. Moje libido jest znacznie wyższe niż przed.
A sny erotyczne miałam w 2 trym. non stop. Teraz się uspokoiło.
Rudzia, fajnie, że już znasz ułożenie w razie gdyby lekarz zdecydował się na SN.Bolało Cię to badanie? PS. Duuuży brzuszek
Fasia, niezłe tam masz przygotowanie psychiczne do porodu.Cola na noc?! Ja tu walczę z bezsennością, a tu taka nonszalancja.
Amy, odnośnie znieczulenia to spokojnie, będziesz wiedzieć co się dzieje.Położna mówiła nam na SR, że w ostatniej fazie porodu, jak już są skurcze parte i dzidziuch wychodzi, zmniejsza się dawkę znieczulenia, żeby nie zaburzyć współpracy z rodzącą.
Chociaż ja też nie chcę zewnątrzoponowego, bo po co mi te kroplówki, cewniki. Gazik sobie zapodam i będę weselsza.
Jest jeszcze paracetamol dożylnie. Może sobie walnę też.
Iwonka, dobrze mówisz.Ja nie mam pojęcia co się stanie z taką ilością skóry na brzuchu i będę się opasać, jeśli to ma pomóc.
A ćwiczenia to swoją drogą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:42
iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A która z dzisiajszych zakupoholiczek z Lidla się orientuje czy wszystkie te ciuszki są rozmiarami na nasze maluchy, czyli tak do 62? Czy np te spodenki jeansowe i bawełniane są już większe?
Ja kupowałam tylko większe rozmiary (bo na początek dostałam już bardzo dużo) i z tego, co dziewczyny pisały to dodatkowo te ubranka są większe niż wynika z rozmiaru. Najmniejszy rozmiar to było 50/56, największy chyba 86.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:49
Justinka, Ida, Angela89, Aguś86, Amy_, lysinka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Krysti, Lali, Eweliśka, Rudzia, weronika86, MartaAlvi, misia83, Fasia, Ewelcia, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ewelcia- super fotki
Fasia w życiu nie słyszałam żeby ZUS tak nękał kobietę w ciąży. Jedna komisja to jeszcze przejdzie, ale aż trzy?!!! Niech się czepiają symulantów co sobie idą na zwolnienie ot tak, a takich przecież nie brakuje (i to nie w ciąży).
Zazdroszczę Wam tego Lidla, bo, pewno pod wieczór gdybym wysłała męża to już będzie biednie, a mi się tak ta mata na podłogę podobaEwelcia lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy kucie cipki to pryszcz w całokształcie porodu, ale skoro masz traumę to rozumiem. Jedno tylko by mnie stopowało przed ogólnym znieczuleniem - na cały ten czas, a to czas szycia plus całkowite wybudzenie trochę potrwa, omija Cię kontakt z Olkiem...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia super zdjęcia, i niby gdzie tam się mieszczą bliźniaki???
CzaryMary wam też nie szczególnie rośnie brzuchza to u mnie można podziwiać bąbla!!!
dzisiaj 50 dni do porodu więc wrzucę jak brzuch poszedł do przodu przez te 50 dni
hwesta, CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Panienki
Ewelcia zdjęcia pięknezazdroszczę
Mary brzusio pierwsza klasa
Fasia pewnie uciekaj ze szpitala jeżeli tylko czekaja na wyniki bezsensu siedzenie. Jutro zus zrób awanturę że przez nich musiałaś wyjść na żądanie ze szpitala .
Dziewczyny trzymajcie kciuki abym kiecke ślubną sprzedała - dziś o 11 ma przyjechać Pani na przymiarkę.CzaryMary, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość