Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Narkoza
tez myslalam ze pod miejscowym ale nie
dopytywalam o to specjalnie jak wyglada zszywanie krocza
bo to jedya rzecz ktora mnie "Boli"
Amy, a gdzie dopytywałaś? U siebie w szpitalu? Powszechnie stosowaną praktkyą jest szycie krocza pod znieczuleniem miejscowym, dokładnie takim, jakie stosowane jest w stomatologii. Dopiero w przypadku, gdy osoba jest uczulona na takie uczulenie stosuje się narkozę. Nie daj się! -
Witaski.
Na kalkulatorze 54 dni do porodu
Dziś skoczylam z rana do Lidla i młody jest bogatszy o 4szt bodziaków i pajaca welurowego
Teraz zjadłam śniadanko, ogarnę lekko mieszkanko i jadę coś kupić siostrze na urodzinki.
Udanego dnia "brzuszki"hwesta, haneczka, Amy_, lysinka, Gosha, Ida lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
haneczka wrote:Amy, a gdzie dopytywałaś? U siebie w szpitalu? Powszechnie stosowaną praktkyą jest szycie krocza pod znieczuleniem miejscowym, dokładnie takim, jakie stosowane jest w stomatologii. Dopiero w przypadku, gdy osoba jest uczulona na takie uczulenie stosuje się narkozę. Nie daj się!
-
nick nieaktualny
-
Hej serduszka
Witam się z beznadziejnym humorem i dołączam do tych ciężarnych z nakazem przyjmowania pozycji horyzontalnych czy leżenia.
Wczoraj byłam na wizycie i powiedziałam moejemu ginowi o tym stawianiu macicy, w 10 minut 3 razy się postawiła w gabinecie magnez 3 x 2 , nakaz leżenia i gdyby cokolwiek zaczęło boleć to szpital. Na szczęście moje skurcze są nieefektywne narazie i szyjka się nie skróciła. Mała się obróciła więc jest ok. Wizyta za 3 tygodnie.
Fasia zadzwoń może do ZUS i powiedz , że leżysz w szpitalu. Łaski nie robią , że w takim wypadku Ci kase dadzą.
Ide zrobie sniadanko i ide was doczytac
-
Laski uwaga udało mi się ogarnąć zdjęcia. Wstawiam ale usunę w ciągu dnia żeby nie siedziały tu tak bezczynnie na podglądzie dla całego świata
Podziwiać
EDIT: Kto nie widział jego strata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:14
Ida, Angela89, Jaga, liloe, CzaryMary, lysinka, KasiaKwiatek, hwesta, Gosha, iwonka1077, Fasia, Justinka, Aguś86, Amy_, Krysti, Eweliśka, Lali, haneczka, misia83, Rudzia, MartaAlvi, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mamuśki
Witamy się z synalkiem w 33 tygodniu ciąży! 56 dni do porodu. niewiele oj niewiele....
Poczytałam Was z wczoraj i utkwiły mi w głowie te igły w pipkach. noo zwizualizowałam sobie pękniętego jeża
u mnie dzisiaj humor do bani, zjazd formy
Ida, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jeeeny dziś czwartek... Muszę zwlec dupkę do tego Lidla nooo... Ale mi się nie chce
no ale jak to tak Mikiemu bluzeczek i bodziaków z Mikim nie kupić...
Ideeeetylko się ubiorę...
Amy kucie cipki to pryszcz w całokształcie porodu, ale skoro masz traumę to rozumiem. Jedno tylko by mnie stopowało przed ogólnym znieczuleniem - na cały ten czas, a to czas szycia plus całkowite wybudzenie trochę potrwa, omija Cię kontakt z Olkiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:31
CzaryMary lubi tę wiadomość