Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:A, to ja nawet nie wiedziałam, że to ona
no właśnie ja nie wiedziałam, że ona dziecko powiłaa z tymi gaciami dała czadu !
ale wiecie co śmieję się z niej a sama nie jestem lepsza. Policzyłam czapeczki młodego.... 30 sztuk! nie wiem o co mi z tym chodzi ??Ida, Angela89, lysinka, Amy_, iwonka1077, haneczka, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:no właśnie ja nie wiedziałam, że ona dziecko powiła
a z tymi gaciami dała czadu !
ale wiecie co śmieję się z niej a sama nie jestem lepsza. Policzyłam czapeczki młodego.... 30 sztuk! nie wiem o co mi z tym chodzi ??
Oddaj 10 ja ci dam z 10 skarpetekMam ich mnóstwo
CzaryMary, CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Licz pieluchy! Bardziej się przydadzą
pieluchy mnie nie kręcą. za to czapki owszem....
Pani sprzątająca właśnie umyła u nas klatkę schodową jakimś mega intensywnie pachnącym płynem. AAAA nie wiem gdzie uciekać. Nie dobrze mi.Ida lubi tę wiadomość
-
Można się do Was przyłączyć?
W związku z tym, że wykryto u mnie cholestazę () wszystko wskazuje na to, iż zamiast planowo 4 maja... będę rodzić w okolicach 15 kwietnia, więc zdecydowanie bliżej mi teraz do Kwietniówek aniżeli do Majówek
Krysti, CzaryMary, mantissa, Ida, lysinka, Angela89, haneczka, weronika86, MartaAlvi, Lali, misia83, KasiaKwiatek, Ewelcia, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny