X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka witaj :)

Fasia fajna piłeczka :)

Przed chwilką przyszły moje literki na ścianę :) strasznie mi się podobają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:37

Fasia, Rudzia, Aguś86, Eweliśka, iwonka1077, Ida, CzaryMary, haneczka, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Agusiek89, Justinka, MartaAlvi, shimmer_lip, Robotka1, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Eweliśka - jesteś mega - zacytowałaś sama siebie :D

Heh a chciałam Ciebie:P

Ida lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wy mówicie ze ten lidl taki wyczyszczony, a ja myslałam że te filmiki z bitew o produkty lidlowe to ściema reklamowa.

haneczka, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Eklerka witaj :)

Fasia fajna piłeczka :)

Przed chwilką przyszły moje literki na ścianę :) strasznie mi się podobają :)

fb7157a94c714214med.jpg

Nawet zdjęcie sie dobrze dodało :)
    sliczne :) ja kombinuje zeby samej uszyc znaczy sie mama mi pomoze :) ale zobacze czy mnie natchnienie nie opusci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:32

lysinka lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiakwiatek- w którym lidlaczu byłaś? tarchomińskim?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    haneczka a pod biustem jak rozmiarowka???? wychodzi ze wzielas wieksze rozmiarki niz teraz nosisz i sa dobre tak???????

rozmiar 75d to pod biustem 73-77 a w biuście 93-95. Ja mam teraz trochę mniej w biuście, ale mimo to jeden jest już dobry, ale spokojnie się jeszcze rozciągnie, a drugi (ten czarny w kropeczki) jest troszkę większy, więc będzie dobry na potem.:)

Chyba warto wziąć troszkę większą miseczkę, bo piersi, jak się napełnią mlekiem na pewno będą jeszcze większe troszkę.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:10

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lysinka, super masz Tosię :) Idę się szykować do dentysty. Wymyję zęby porządnie z tych wszystkich ciastek, które zeżarłam dzisiaj. B-) Nic dziwnego, że zęby bolą. ;)

CzaryMary, Fasia, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile masz w biuście Liloe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary tak, bo ja właśnie koło niego mieszkam. Dziś tu już nie warto. Als wiem, że oni dorzucają towar w kolejnych dniach, więc sprawdzę jutro

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Fasia brzusio wielgachny :)Piękny !

Też byłam w lidlu całkiem przez przypadek - i kicha pustki. Szalone mamuśki zrobiły atak na lidla.

Sukienka dalej wisi w szafie babeczka miała mniejszy biust i musi się skonsultować z krawcową jutro da znać :)

Ida na pleśniawki przeczyszcza się solą fizjologiczna - wczoraj też miałam pielegnację w SR i położna powiedziała że gazikiem należy co 3 dzień przeczyszczać buzię jeżeli się karmi piersią a jeżeli MM to najlepiej codziennie.
    No i przez pierwszy miesiąc do wody najlepiej niczego nie dodawać - ale powiedziała że to tylko jej zdanie rodzic zrobi co chce. I ręcznik najlepiej trochę podgrzać aby dzidzie nie szokował.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:44

Fasia, Ida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    CzaryMary tak, bo ja właśnie koło niego mieszkam. Dziś tu już nie warto. Als wiem, że oni dorzucają towar w kolejnych dniach, więc sprawdzę jutro

wieczorem sprawdze w swoim. Pewnie też już nic nie bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA dziś światowy dzień nuteli - tak więc dziewczyny łyżki w ruch i do nuteli :D

CzaryMary, iwonka1077, Fasia, Amy_, lysinka, weronika86, Anka1501, MartaAlvi, KasiaKwiatek, liloe, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Witam wszystkie nowe!
    Angela muszę lecieć po nutelle od wczoraj za mną chodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:56

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka bardziej mi chodzilo czy sie zgadzaja te rozmiary pod biustem staniki sa w sumie bawelniane to sie naciagna troche :)

Mi ten czarny sie podoba i ten chcialam to wychodzi ze troche zawyzona rozmiarowka niz normalnych staniorow ja z H&M bralam 80 b jest aktualnie dobry, poczekam jeszcze moze w marcu zamowie dopiero.....z poprzedniej ciazy mam c miseczke jak karmilam wiec moze c wezme???????na razie z wymiarow miseczka b ale cos rosna znow :D

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a na plesniawki to się to Aphtin chyba nazywa

Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze Dada w biedrze ma tez kosmetyki dla niemowląt? Ciekawe czy tez dobre beda musze iść sklad poczytac

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Ida a na plesniawki to się to Aphtin chyba nazywa
    Taak o tym też położna mówiła , a żeby nie było to solą fizjologiczną się przymywa. A i białego nalotu na podniebieniu się nie rusza bo to normalne

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a tys jeszcze podrosla :) <3 faktycznie dieta musialabyc bogata w tym szpitalu :P dobrze ze sie wypisalas bo jeszcze tydzien i maz by musial futryny poszerzac :P
    A uda niestety rosna u mnie tez razem z brzuchem nie wspominajac o dupie.. bede miala co robic jak urodze :D
    a brzuch jak siedze jest faktycznie wiekszy ale to wina tego ze on sie unosi i zaczyna sie juz pod cyckami i go wypycha do przodu.. jak wstaje to opada i jakos sie rozlewa na caly pas wiec perpektywa zdjecia robi swoje :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Taak o tym też położna mówiła , a żeby nie było to solą fizjologiczną się przymywa. A i białego nalotu na podniebieniu się nie rusza bo to normalne
    Czyli buźkę w środku solą f.przemyc tak?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
‹‹ 2498 2499 2500 2501 2502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ