X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka witaj :)

Fasia fajna piłeczka :)

Przed chwilką przyszły moje literki na ścianę :) strasznie mi się podobają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:37

Fasia, Rudzia, Aguś86, Eweliśka, iwonka1077, Ida, CzaryMary, haneczka, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Agusiek89, Justinka, MartaAlvi, shimmer_lip, Robotka1, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Eweliśka - jesteś mega - zacytowałaś sama siebie :D

Heh a chciałam Ciebie:P

Ida lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wy mówicie ze ten lidl taki wyczyszczony, a ja myslałam że te filmiki z bitew o produkty lidlowe to ściema reklamowa.

haneczka, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Eklerka witaj :)

Fasia fajna piłeczka :)

Przed chwilką przyszły moje literki na ścianę :) strasznie mi się podobają :)

fb7157a94c714214med.jpg

Nawet zdjęcie sie dobrze dodało :)
    sliczne :) ja kombinuje zeby samej uszyc znaczy sie mama mi pomoze :) ale zobacze czy mnie natchnienie nie opusci :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:32

lysinka lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiakwiatek- w którym lidlaczu byłaś? tarchomińskim?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    haneczka a pod biustem jak rozmiarowka???? wychodzi ze wzielas wieksze rozmiarki niz teraz nosisz i sa dobre tak???????

rozmiar 75d to pod biustem 73-77 a w biuście 93-95. Ja mam teraz trochę mniej w biuście, ale mimo to jeden jest już dobry, ale spokojnie się jeszcze rozciągnie, a drugi (ten czarny w kropeczki) jest troszkę większy, więc będzie dobry na potem.:)

Chyba warto wziąć troszkę większą miseczkę, bo piersi, jak się napełnią mlekiem na pewno będą jeszcze większe troszkę.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:10

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lysinka, super masz Tosię :) Idę się szykować do dentysty. Wymyję zęby porządnie z tych wszystkich ciastek, które zeżarłam dzisiaj. B-) Nic dziwnego, że zęby bolą. ;)

CzaryMary, Fasia, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile masz w biuście Liloe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary tak, bo ja właśnie koło niego mieszkam. Dziś tu już nie warto. Als wiem, że oni dorzucają towar w kolejnych dniach, więc sprawdzę jutro

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Fasia brzusio wielgachny :)Piękny !

Też byłam w lidlu całkiem przez przypadek - i kicha pustki. Szalone mamuśki zrobiły atak na lidla.

Sukienka dalej wisi w szafie babeczka miała mniejszy biust i musi się skonsultować z krawcową jutro da znać :)

Ida na pleśniawki przeczyszcza się solą fizjologiczna - wczoraj też miałam pielegnację w SR i położna powiedziała że gazikiem należy co 3 dzień przeczyszczać buzię jeżeli się karmi piersią a jeżeli MM to najlepiej codziennie.
    No i przez pierwszy miesiąc do wody najlepiej niczego nie dodawać - ale powiedziała że to tylko jej zdanie rodzic zrobi co chce. I ręcznik najlepiej trochę podgrzać aby dzidzie nie szokował.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:44

Fasia, Ida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    CzaryMary tak, bo ja właśnie koło niego mieszkam. Dziś tu już nie warto. Als wiem, że oni dorzucają towar w kolejnych dniach, więc sprawdzę jutro

wieczorem sprawdze w swoim. Pewnie też już nic nie bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA dziś światowy dzień nuteli - tak więc dziewczyny łyżki w ruch i do nuteli :D

CzaryMary, iwonka1077, Fasia, Amy_, lysinka, weronika86, Anka1501, MartaAlvi, KasiaKwiatek, liloe, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Witam wszystkie nowe!
    Angela muszę lecieć po nutelle od wczoraj za mną chodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:56

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka bardziej mi chodzilo czy sie zgadzaja te rozmiary pod biustem staniki sa w sumie bawelniane to sie naciagna troche :)

Mi ten czarny sie podoba i ten chcialam to wychodzi ze troche zawyzona rozmiarowka niz normalnych staniorow ja z H&M bralam 80 b jest aktualnie dobry, poczekam jeszcze moze w marcu zamowie dopiero.....z poprzedniej ciazy mam c miseczke jak karmilam wiec moze c wezme???????na razie z wymiarow miseczka b ale cos rosna znow :D

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a na plesniawki to się to Aphtin chyba nazywa

Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze Dada w biedrze ma tez kosmetyki dla niemowląt? Ciekawe czy tez dobre beda musze iść sklad poczytac

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Ida a na plesniawki to się to Aphtin chyba nazywa
    Taak o tym też położna mówiła , a żeby nie było to solą fizjologiczną się przymywa. A i białego nalotu na podniebieniu się nie rusza bo to normalne

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a tys jeszcze podrosla :) <3 faktycznie dieta musialabyc bogata w tym szpitalu :P dobrze ze sie wypisalas bo jeszcze tydzien i maz by musial futryny poszerzac :P
    A uda niestety rosna u mnie tez razem z brzuchem nie wspominajac o dupie.. bede miala co robic jak urodze :D
    a brzuch jak siedze jest faktycznie wiekszy ale to wina tego ze on sie unosi i zaczyna sie juz pod cyckami i go wypycha do przodu.. jak wstaje to opada i jakos sie rozlewa na caly pas wiec perpektywa zdjecia robi swoje :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Taak o tym też położna mówiła , a żeby nie było to solą fizjologiczną się przymywa. A i białego nalotu na podniebieniu się nie rusza bo to normalne
    Czyli buźkę w środku solą f.przemyc tak?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
‹‹ 2498 2499 2500 2501 2502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ