Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eklerka witaj
Fasia fajna piłeczka
Przed chwilką przyszły moje literki na ścianęstrasznie mi się podobają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:37
Fasia, Rudzia, Aguś86, Eweliśka, iwonka1077, Ida, CzaryMary, haneczka, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Agusiek89, Justinka, MartaAlvi, shimmer_lip, Robotka1, misia83, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
lysinka wrote:
ja kombinuje zeby samej uszyc znaczy sie mama mi pomoze
ale zobacze czy mnie natchnienie nie opusci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:32
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:haneczka a pod biustem jak rozmiarowka???? wychodzi ze wzielas wieksze rozmiarki niz teraz nosisz i sa dobre tak???????
rozmiar 75d to pod biustem 73-77 a w biuście 93-95. Ja mam teraz trochę mniej w biuście, ale mimo to jeden jest już dobry, ale spokojnie się jeszcze rozciągnie, a drugi (ten czarny w kropeczki) jest troszkę większy, więc będzie dobry na potem.
Chyba warto wziąć troszkę większą miseczkę, bo piersi, jak się napełnią mlekiem na pewno będą jeszcze większe troszkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo no Fasia brzusio wielgachny :)Piękny !
Też byłam w lidlu całkiem przez przypadek - i kicha pustki. Szalone mamuśki zrobiły atak na lidla.
Sukienka dalej wisi w szafie babeczka miała mniejszy biust i musi się skonsultować z krawcową jutro da znać
Ida na pleśniawki przeczyszcza się solą fizjologiczna - wczoraj też miałam pielegnację w SR i położna powiedziała że gazikiem należy co 3 dzień przeczyszczać buzię jeżeli się karmi piersią a jeżeli MM to najlepiej codziennie.
No i przez pierwszy miesiąc do wody najlepiej niczego nie dodawać - ale powiedziała że to tylko jej zdanie rodzic zrobi co chce. I ręcznik najlepiej trochę podgrzać aby dzidzie nie szokował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:44
Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haneczka bardziej mi chodzilo czy sie zgadzaja te rozmiary pod biustem staniki sa w sumie bawelniane to sie naciagna troche
Mi ten czarny sie podoba i ten chcialam to wychodzi ze troche zawyzona rozmiarowka niz normalnych staniorow ja z H&M bralam 80 b jest aktualnie dobry, poczekam jeszcze moze w marcu zamowie dopiero.....z poprzedniej ciazy mam c miseczke jak karmilam wiec moze c wezme???????na razie z wymiarow miseczka b ale cos rosna znow -
nick nieaktualny
-
Fasia a tys jeszcze podrosla
faktycznie dieta musialabyc bogata w tym szpitalu
dobrze ze sie wypisalas bo jeszcze tydzien i maz by musial futryny poszerzac
A uda niestety rosna u mnie tez razem z brzuchem nie wspominajac o dupie.. bede miala co robic jak urodze
a brzuch jak siedze jest faktycznie wiekszy ale to wina tego ze on sie unosi i zaczyna sie juz pod cyckami i go wypycha do przodu.. jak wstaje to opada i jakos sie rozlewa na caly pas wiec perpektywa zdjecia robi swojeiwonka1077 lubi tę wiadomość