Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ponoc te babydesign maja dobre opinie. Mnie ten dotty tez sie podoba, ma dobra amortyzacje, zgrabny, zwrotny tylko ze te materialy jaksama nazwa wskazuje sa w kropeczki, chyba nawet nie namalowane tylko taka struktura materialu i dla chlopca wydaly mi sie nie za bardzo
.
A odnosnie różu dla chlopca to jak teraz chodze po domu w rozowej bluzie to moj maz zawsze mówi" w co Ty znowu ubralas naszego syna" hihIda, Fasia, Ulka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Bambi - wzięłam ten paracetamol, bo wydaje mi się że przyniesie lepszy skutek niż sama herbatka. Ale nie zmienia to faktu, że obecnie leżę pod kocem z tą herbatką z miodem i cytryną
Jeszcze raz dzięki!
i tak nikt nie bedzie wiedzial co najbardziej, pewnie lezenie pod kocem
Ida lubi tę wiadomość
-
mojemu mezowi z imieniem Leon tez jeszcze nie przeszlo, najlepsze jest to, ze jak dzisiaj Robotka wrzucila link do literek, to jak sobie ogladalam to liczylam ile wyjdzie za "Leoś"
zgabczałam totalnie echh
My z kolei narazie mamy umowe ze jak urodzi sie w parzysty dzien bedzie Leon a w nieparzysty Filip tylko jakos nikt jeszcze do brzucha Filip nie powiedzial a Leoś owszemIda, Aguś86, Robotka1, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas z imieniem bylo tak, ze jak tylko okazalo sie, ze jestem w ciazy maz wrocil z salatka owocowa i powiedzial- to kochanie dla Alicji, i tak zostalo
strasznie mi sie spodobalo, jeszcze wtedy nie znalismy plci, ale gdyby byl chlopiec to pewnie bylby Darek
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Adk - super, że wszystko ok i będziesz się kontrolować.
Muszę Ci się do czegoś przyznać... Najprawdopodobniej będziemy dzielić te same imiona naszych synów...
Super! Mi nie przeszkadzaja uwielbiam dawać mojemu brzuchowi reprymendy. No bo zobaczcie jak to brzmi "Franciszku Robercie <nazwisko> zaprzestań wychodzić mamie kolanem przez pępek" No bosko!
Ida, misia83 lubią tę wiadomość
-
Co do Franka to też troszkę mnie mierzi to, że jest to bardzo popularne teraz imię ale trudno. No i nie wiem jak będzie się czuła z tym imieniem w wieku 14-25 lat bo to ani Franek bo dziecinne (smialam sie do meza ze zadna dziewczyna nie bedzie chciala chodzi z jakims Frankiem) a jeszcze nie Franciszek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, czytam Was od kilku dni, ale jakoś nadążyć nie mogę i nie zdążyłam jeszcze nic napisać - mam termin wg OM na 15.04, wg USG 13.04 - urodzinki Męża
Krysti, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, Gosha, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:mojemu mezowi z imieniem Leon tez jeszcze nie przeszlo, najlepsze jest to, ze jak dzisiaj Robotka wrzucila link do literek, to jak sobie ogladalam to liczylam ile wyjdzie za "Leoś"
zgabczałam totalnie echh
My z kolei narazie mamy umowe ze jak urodzi sie w parzysty dzien bedzie Leon a w nieparzysty Filip tylko jakos nikt jeszcze do brzucha Filip nie powiedzial a Leoś owszemhehehe
dzięki dziewczyny za rady odnośnie drugiego imienia, osobiście nie uważam że ono cokolwiek komplikuje lub utrudnia bo sama jestem posiadaczką drugiego i nie zauważyłam w sumie ani minusów ani specjalnie plusów:)
nie upieram się przy drugim bo może rzeczywiście logicznie będzie zostawić jedno, ale gdyby np mąż chciał to zamiast dawać jakieś imiona bo babkach wolałabym znowu po sobie:)
moja starsza ma i wie że ma je po mamie-na pammiątkę
ok chałpa ogarnięta, młoda śpi, w bujawce Jagody!!! omg uparła się i poskręcana tam zasnęła:D pewnie pierwszy skurcz łydki ją obudzi i przyjdzie do mojego łóżka:D bo dziś taty nie ma to ma przyzwolenie w takie dni spania z mamą
ADK spokojnie dzieci w szkole odpowiednio mu ksywkę "zdrobnienie" wymyślą, będzie albo FRAN, albo FRANCZESKO albo zwyczajnie Franek:) a co ty myślisz że za 15-20 lat dziewczyny będą patrzeć na imię? dla nas do niedawna było staroświeckie ale teraz już jest całkiem na czasie:)
jako dziewczyna zwróciłabym uagę na umię Brajan czy jakiś inny obcokrajowy wymysł rodzica niż na Franka:D
nie mówię tego do osób mieszkających za granicą ale o takich co mieszkają w Polsce i dają tak na imię dzieciom Brajan, Dżesika Kiełbasa:D albo Ałżelika:DBambi85, Ida, misia83 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Liloe wlasnie mi napisala smsa, prosila zeby przekazac... zostala na obserwacji, ma skurcze w ktg, rozwazaja sterydy na płucka. Dobrze ze pojechała. Napisalam, ze trzymamy kciuki i zeby sie odzywała. Nie ma niestety neta w telefonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:00
Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
Robotka jak kupie te literki to juz nie bedzie odwrotu tak jak mowisz
. Moze i dobrze ale moze jeszcze co wynegocjuje. Z reszta poczekam chyba az sie dzidź urodzi, jak bedzie wygladal jak Leon bedzie Leon a jak jak Filip to Filip. Gorzej jak będzie wygladał jeszcze jak ktos inny to wtedy to nie wiem co
My Franka i Mikołaja rozwazalismy jak jeszcze nie znalismy plci a potem nie wiem jak to sie stalo ze taka zmianaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:59
-
BAMBI kurczenie ciekawie z LILIOE, mam nadzieję że jej te skurcze wyciszą i maluszek spokojnie dotrwa do terminu.
oby nie były potrzebne te stetydy;/
pozdrów ją od nas i powiedz że jesteśmy razem z nią
eeee no pewnie jak jeszcze się wahacie to nie ma co:) imię ważne:D tylko uważaj bo jak jakiegoś Gienka wypatrzysz w wizerunku syna to masz przechlapane;) -
nick nieaktualny