Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Hwesta no to super że wyniki w porządku:)
Aguś paradoks bo ja prawie wszystkie ciuszki mam po chłopcu:D bardzo neutralne i fajne:) kilka sukieneczek się tylko trafiło i wcale mi z tym nie jest źle:)
a Amy myślała że ja tylko cukierkowo mam w szafachA te róże to głównie w prezencie dostawała, bo my kupowaliśmy często takie unisex. I dobrze, bo zawsze coś jest teraz dla synka. Jakbyśmy mieli przeczucie
-
ja juz w pracy jestem..udalo mi sie COS z filcu ulepic..az wstyd tutaj to wrzucac, ale dobra wrzucam! UWAGA GROZI ZAWALEM! hahah tylko wypchac musze
ide was nadrabim bo od rana od 8 kuzwa z 15 stron bedzie! masakra z wami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:52
misia83, Ida, Robotka1, MartaAlvi, iwonka1077, Bambi85, Angela89, Amy_, Fasia, mantissa, Agusiek89, Krysti, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja juz w pracy jestem..udalo mi sie COS z filcu ulepic..az wstyd tutaj to wrzucac, ale dobra wrzucam! UWAGA GROZI ZAWALEM! hahah tylko wypchac musze
ide was nadrabim bo od rana od 8 kuzwa z 15 stron bedzie! masakra z wami!weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Robotka - czyli Frantz
Od początku było na naszej potencjalnej liście, ale nie byłam przekonana, w sumie do żadnego nie byłam długo przekonana. Ale ostatnio mocno okroiliśmy nasze typy do dwóch - Franek i Tymek. Mi o wiele bardziej pasuje Fran. Mężowi podoba się Tymoteusz (mnie ani zimni ani ciepli;)), ale popiera również mój typ, więc chyba padło. W końcu...
No i jakie fajnie i ile zdrobnień jest do niegoPierwszy raz od początku ciąży jestem w stanie do zawartości brzucha powiedzieć po imieniu, więc to chyba TO
No i jak zostanie, to zabulę za literki tyle, co Ty
misia - my też na 90%, ale coraz bardziej już się przyzwyczajamy
buehehe to zamawiaj szybko literki:D u nas mąż wczoraj pierwszy raz do brzucha powiedział JAGODA:D hehe aż to dziwnie zabrzmiało:D
u mnie złotego strzału z imieniem nie było:) po prostu było na liście:)
a że moja starsza ciągle robiła przeróżne laurki które teraz leżą w łóżeczku i pisała że to dla JAgódki to mnie to ujęło:) i w sumie przesądziło o wyborze:)
a Franek fajne:) mam znajomą co ma franka:) można na niego rozmaicie wołać rzeczywiście:)
a ja się zastanawiam czy nie dać na drugie imię też po mnie....pierwsza ma po mnie i myślicie że mogę i drugiej dać??
osobiście nie ma to dla mnie znaczenia że dwie będą miały jedno drugie imię ale może nie powinno się tak robić a ja o tym nie wiem?
-
Ida przerabiałam chorobę tydzień temu i z początku łyknęłam sobie co jakiś czas apap, właśnie na tej zasadzie jak piszesz, żeby pozabijać to cholerstwo. A potem to juz tylko herbatki z miodem i cytrynką + ziółka - lipa, rumianek. Na gardełko polecam fiordę lub natursept gardło. Mi żadne takie płukanie gardła nie pomogło
Kuruj się Kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:08
Ida lubi tę wiadomość
-
Krąże Ida krąże tzn bardziej laptop krazy bo ja leze
Ja bym sie najadla czosnku,cytryny, zrobila herbate z miodem i imbirem i nakryła sie kołdrą po czubek głowy. A jeszzce sok malinowy, nie herbatka bo ona z lisci czesto. Apap czy jest sesns lykac hmmm teoretycznie nie ma działania pzeciwzapalnego, tylko p/bolowe i p/goraczkowe wiec poki bym nie miala goraczki ani super dolegliwosci bolowych to bym nie brala. Aha doczytalam ze glowa Cie boli to mozesz wziasc, ale rozwojowi infekcji raczej nie zapobiegnie.
Na katar jakies inhalacje, na gardlo cos do ssania, ale plukanie, polecam woda plus woda utleniona 2:1, mnie zawsze pomaga ale wiadomo indywidualna sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:18
Ida lubi tę wiadomość