Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no rozumiem, na ja tez mam na 15 kwietnia
wg owulacji, i w sumie usg mniej wiecej to potwierdzaja. Zz szyjka mam klopot od 19tc , osttanio bylo troche lepiej, zobaczymy jak teraz bo ide na wizytacje za tydzien. Ale ogolnie tez wiecej leze niz chodze.
-
iwonka1077 wrote:Aguś to nieduzo ci zostalo
wyprawka gotowa ??????a ty co teraz będziesz miała??? a twoja córcia nie zazdrosna jest o dzidziolka w brzuszku???
Wyprawka gotowa. Dużo mam po córce, trochę dokupiłam męskich ciuszków, bo będzie synek
A sprzęt mam cały po małej-wózek, fotelik, łóżeczko. Teraz kompletuję kosmetyki i pieluchy
Poki co zazdrosna nie jest, ale wg mnie nie za bardzo rozumie co się dzieje. Tlumaczymy jej, ale chyba skojarzy jak zobaczy brata
-
Aguś86 wrote:Mam nadzieje, że zostało jak najwięcej. Zakładam ten 36 ale w pełni spokojnie pojechałabym rodzić w 38
Wyprawka gotowa. Dużo mam po córce, trochę dokupiłam męskich ciuszków, bo będzie synek
A sprzęt mam cały po małej-wózek, fotelik, łóżeczko. Teraz kompletuję kosmetyki i pieluchy
Poki co zazdrosna nie jest, ale wg mnie nie za bardzo rozumie co się dzieje. Tlumaczymy jej, ale chyba skojarzy jak zobaczy brata
zobaczymy po porodzie, ja tez sporo rzeczy mialam , mi zostalo do kupna posciel troche kosmetowków jeszcze, i chciala lezaczek hustawke ale konkretnie jeszcze nie wybrałam...
no i komoda najwazniejsza bo wsio w reklamówkach mam na razie.... -
Fasia siedzi i się narkotyzuje - w sensie wyboru pościeli:D
Aguś w takich chwilach troszkę mi szkoda że nie miałam praktycznie nic po córce, wszystko musiałam kupować, a tak to tak jak w Twoim przypadku duuużo Ci na prawdę odpada z zakupów:)
ale spokojnie, trzecie planuję w niedalekiej przyszłości i nic na pewno nie wydam nie pożyczę ani nie sprzedam:)Aguś86, Fasia, iwonka1077, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta no to super że wyniki w porządku:)
Aguś paradoks bo ja prawie wszystkie ciuszki mam po chłopcu:D bardzo neutralne i fajne:) kilka sukieneczek się tylko trafiło i wcale mi z tym nie jest źle:)
a Amy myślała że ja tylko cukierkowo mam w szafach -
Aguś86 wrote:Leżaczek też mam po Zuzi-bright starts
taki tylko niebieski-http://www.smyk.com/bright-stars-lezaczek-do-18-kg-kaczuszka,p1044820984,swiat-niemowlaka-p Jest fajny
-
Fasia wrote:Nie wiem którą wybrać
IDA byłam wieczorem z mężem w tym na ZWMie koło Okrąglaka. Kupiłam 2pak spodenek - jedne w paseczki, drugie z aplikacjąFasia lubi tę wiadomość
-
Lileo trzymaj się tam!!
Ja po wizycie u endo. Stwierdził lekką niedoczynność tarczycy, zapisał eutyrox, jodid i witaminę D3. Kazał powtórzyć badania za 4 tyg i dać mu znać jak wyniki. Także spoko, nic strasznego się nie dzieje. Powiedział, że jego zdaniem nie powinno to mieć żadnego wpływu na dziecko.
Ja też mam te pojemniczki na przewijak z Ikeijestem ciekawa jak się będą sprawdzać w praktyce.
Ida, Fasia lubią tę wiadomość