Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Bambi no mnie ochrzanili
Na szczęście tylko na IP trafiłam na zołzy a dalej już bylo ok. Podali antybiotyk. Ale jak piszecie ze juz robicie to ja też zrobię sobie trochę wcześniej. Vdrl mam z początku, wiec juz nieważny.
-
Robotka na forum siedziec
Posciel ładna kołyska extra
ja chyba pod koniec lutego ta posciel zamówie chyba ze wczesniej kasa bedzie
mam zamówiony przewijak reczniczek, i taki podklad do przewijania tez zamówiłam- bardzo mi się podoba
Bambi tam wczesniej niechcacy polubilam bo z tel was czytalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:55
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Liloe ale po tym relanium jest dobrze? Chyba bym jednak pojechala jesli wczoraj tez tak mialas.
Robotka ja juz dostalam skierowania na badania "przed porodem". I nie powiem jak uslyszalam to przed porodem to troche sie spocilamjakbym sie tego zupelnie nie spodziewala
Bambi85, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
LILOE a jak lezysz to lepiej?? a kiedy Cie Twoja gin moze przyjac ? jak Ci nie przejdzie to ja bym dla swietego spokoju jechala, na tej ip na polnej nie jest zle. Jedno jest pewne, nie musisz sie obawiac ze Cie polożą jak nie będzie bezwzglednych wskazań.
ROBOTKA uwazaj z tymi bambusamihihi
Robotka1, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia niezle przeboje masz z tym zusem,no co zrobic, ja kiedys zabieg na kolano miałam mnie z gipsem na nodze ciagneli do innej miejscowosci na dodatek bo komisji u nas nie robia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:58
-
nick nieaktualny
-
Iwonka gdzie zamawiasz pościel???
podkład do przewijania? tzn jak to wygląda???
hehe u mnie na koncie 150zł i muszę do 1 marca wytrzymać, niestety wózek mnie pochłonął, mnie i męża:P bo założyliśmy na razie a tato jak przyjedzie to mam nadzieję że zrefunduje
ja już nic nie zamawiam!!! chciałabym jeszcze w marcu fotel do karmienia no i tą chustę co ma MISIA:) i tyle:)misia83 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj w nocy zbyt gwałtownie sie przekrecilam z boku na bok i tak mnie zakuło na dole brzucha że od razu się obudziłam, w dzien troche pobolewalo ale dzis juz ok ja to musze przed wekendami na siebie uważać bo m jak się cos przytrafia to własnie na wekend ..... ze tylko szpital a u mnie nie badaja tylko oddzial od razu......
-
liloe wrote:No właśnie, nie kładą "z urzędu"? jeśli nie kładą to się chyba przejadę. Nie chcę brać relanium, bo jakby mi chcieli ktg zrobić to się skurcze wyciszą (o ile są, ja nie czuję) i dalej nie będzie wiadomo.
Jak leżę jest lepiej, ale też czuję tam dyskomfort.... Mnie sie tez raz udalo, jak moj gin byl na wakacjach.
To jedz, bedziesz spokojniejsza, zbadaja Cie zrobia usg, ktg i bedzie wszystko jasne. Spokoj mamy bezcenny wiadomo, a lepiej raz za duzo niz raz za malo. Jedz, sprawdzaj i szybko do nas ty wracajAngela89 lubi tę wiadomość
-
Ja taką pieluszkę z ceratą zamawiałam na gemini, właśnie z przeznaczeniem na przebieranie dziecka np u znajomych żeby im synuś nowej kanapy nie zasikał
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Prawda, nie ma rejonizacji położnej środowiskowej. Dziś dostałam nr do położnej która nie jest z mojego rejonu, można wybrać kogo się chce. i ponoć juz szpital nie powiadamia przychodni o porodzie, kobieta musi sama zgłosić
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bambi dziękuję za wyjaśnienie
aż żal, że u mnie nie ma takich lekarzy jak Ty :*
Ja tez ta ceratke z mysla o wyjsciach do znajomych czy rodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:07
-
nick nieaktualny