Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:dziewczyny mam wazne pytanie..czy mtotas wie, pamieta jam wygladaja wody plodowe? kurwa cos mi leci..na pewno ni siku..moze sluz? ale do tej pory prawie wogole go nie bylo a teraz jak stoje bez bielizny leci kroplami po udach..takie jak mleko..to sluz czy wody? koorwa sory za glupie pytanie ale tak sie przerazilam ze mi zaraz serce wyakoczy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANTISSA trzymam kciuki za to USG... Oby szyjka sie nie skróciła za bardzo...
Ja pierdziele dziewczyny! Zauważyliście ze my to juz taka końcówka książkowa, zaczynamy sie dzielić na szyjkowe lub spuchnięte... Ja w środę 34 tydzien zaczynam wg OM, termin USG nie uwzględniam tak bardzo, chociaż na ogol pokrywa sie z OM czyli prima aprilis...oficjalnie i teoretycznie to ja powinnam byc jedna z pierwszych kwietniowek
RUDZIA piękności!
A łóżeczka wszystkie super! Od razu mozna poczuć ze dziecię niedługo sie w domu pojawi, co kobiety?
Ja to jak jakas pieprznieta, prasowałam ciuszki jeszcze raz te co na szpital i wącham... I mowię ze one juz pachną dzieckiem. Maz nawet nie skomentowałale to przez te proszki chyba, zapachem male dzieci przypominaja
Ida, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, Lali, Krysti, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:dziewczyny mam wazne pytanie..czy mtotas wie, pamieta jam wygladaja wody plodowe? kurwa cos mi leci..na pewno ni siku..moze sluz? ale do tej pory prawie wogole go nie bylo a teraz jak stoje bez bielizny leci kroplami po udach..takie jak mleko..to sluz czy wody? koorwa sory za glupie pytanie ale tak sie przerazilam ze mi zaraz serce wyakoczy!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wody są przezroczyste i ciepłe. Lecą i na leżąco i na stojąco. Tyle, że ja nie wiem jak może wyglądać sączenie się wód, bo mi po prostu poszły jak spałam w dużej ilości i jak wstałam i szłam to ciekło dalej ciurkiem. Ale czy śluz by kapał to nie wiem?
-
nick nieaktualnyIgnaśia Wózeczek
extra jest jestem mega zadowolona z tego wózka no i fotelik extra ale juz mi się nie chcialo go zakladac jutro
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f41c83a6c48.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5044b0de753f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:25
Lali, Rudzia, Aguś86, sylvia007, Militta110816, Gosha, KasiaKwiatek, Eweliśka, iwonka1077, lysinka, mantissa, misia83, Ida, Klaudia90, Fasia, weronika86, Ewelcia, Robotka1, Amy_, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Wera, na tym etapie często zwiększa się śluz. Wód jest dużo podobno, tak ze szklanka jak wyleci to trzeba się martwić. Myślę ze u Ciebie to śluz. Ale nie znam się.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta przyjmij zaproszonko ode mnie hih
Krystii wózek elegancki ;] supcioi kącik malucha też ekstra tez bym chciała już mieć gotowe ;p :)zazdroszczę ja bym juz też chciała mieć bryke gotową w domu... W ogóle zazdroszcze,że tak sobie śmigasz z domku po mieście...;] ja już nie mam sił brzuch twardnie,ciągnie ahh...ostatnie zakupy to już chyba przez internet.
Rudzia zdjęcia cudowne obejrzałam też pamiętnikjesteś piękna ,uśmiechnięta i tak ma być
a brzuszek cudowny duuuuży
W ogóle dziewczyny współczuje wam tego puchnięcia...na prawde dzielne jesteście kobity,że się trzymacie.
Ja póki co odpukać nic a nic nie puchne kostki w porządku,paluchy też. Oby tak dalej choć jedno dobrze.
Ciśnienie też w normie ostatnio sobie mierze raz dziennie tak dla siebie,bo w końcu 4 lata temu miałam wykryte nadciśnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:29
Krysti, Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:dziewczyny mam wazne pytanie..czy mtotas wie, pamieta jam wygladaja wody plodowe? kurwa cos mi leci..na pewno ni siku..moze sluz? ale do tej pory prawie wogole go nie bylo a teraz jak stoje bez bielizny leci kroplami po udach..takie jak mleko..to sluz czy wody? koorwa sory za glupie pytanie ale tak sie przerazilam ze mi zaraz serce wyakoczy!
Werka ja tez mam duzo śluzu takiego białego ze czasem czuje jakbym sie posikała..ale ekspert ze mnie żaden -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Powiem Ci, że sama o tym myślałam, ale nie chcę sobie kłopotów narobić jak się okaże, że mi nie sprzeda, bo inaczej napisane czy coś i później będę musiała z taką "podrobioną" do mojego lekarza lecieć.
.
Nie no co ty nie sadze ze by sie pytały czemu inne pismo...
A pisałaś ze bedziesz dzwonić do gina -to spytaj sie jego o pozwolenie czy możesz sobie dopisać
Najważniejsze żebyś to załatwiła bo zawsze o taka pierdołę jest multum latania.. -
nick nieaktualny