X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dziewczyny mam wazne pytanie..czy mtotas wie, pamieta jam wygladaja wody plodowe? kurwa cos mi leci..na pewno ni siku..moze sluz? ale do tej pory prawie wogole go nie bylo a teraz jak stoje bez bielizny leci kroplami po udach..takie jak mleko..to sluz czy wody? koorwa sory za glupie pytanie ale tak sie przerazilam ze mi zaraz serce wyakoczy!
    Werka na Ip jedz ! Lepiej sprawdzic to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:14

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe sie odezwała, dzisiaj miala słaby dzień, prawdopodobnie w srode ja wypisza. Pewnie do nas zajrzy lada moment to wszystko napisze.

hwesta, KasiaKwiatek, Ida, Krysti, misia83, weronika86, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jakiś zły dzień, liloe nie pisze, werka ma tez stres a mnie brzuch fest bolał aż z pachwina, mocno aż płakać się chciało, ale minęło teraz już lekko pobolewa, echhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff dobrze ze z liloe ok

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:46

weronika86 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA trzymam kciuki za to USG... Oby szyjka sie nie skróciła za bardzo...

Ja pierdziele dziewczyny! Zauważyliście ze my to juz taka końcówka książkowa, zaczynamy sie dzielić na szyjkowe lub spuchnięte... Ja w środę 34 tydzien zaczynam wg OM, termin USG nie uwzględniam tak bardzo, chociaż na ogol pokrywa sie z OM czyli prima aprilis... ;) oficjalnie i teoretycznie to ja powinnam byc jedna z pierwszych kwietniowek ;)

RUDZIA piękności!

A łóżeczka wszystkie super! Od razu mozna poczuć ze dziecię niedługo sie w domu pojawi, co kobiety?

Ja to jak jakas pieprznieta, prasowałam ciuszki jeszcze raz te co na szpital i wącham... I mowię ze one juz pachną dzieckiem. Maz nawet nie skomentował ;) ale to przez te proszki chyba, zapachem male dzieci przypominaja ;)

Ida, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, Lali, Krysti, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dziewczyny mam wazne pytanie..czy mtotas wie, pamieta jam wygladaja wody plodowe? kurwa cos mi leci..na pewno ni siku..moze sluz? ale do tej pory prawie wogole go nie bylo a teraz jak stoje bez bielizny leci kroplami po udach..takie jak mleko..to sluz czy wody? koorwa sory za glupie pytanie ale tak sie przerazilam ze mi zaraz serce wyakoczy!
    Werka wody są raczej przezroczyste, myślę, że to śluz. Moje były takie dość krwiste, ale wydaje mi się że to taka woda powinna być. Jeśli jednak dalej będzie Cię to niepokoił to wyslij męża do apteki po paski do sprawdzenia wód, one wykryją co to takiego!

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody są przezroczyste i ciepłe. Lecą i na leżąco i na stojąco. Tyle, że ja nie wiem jak może wyglądać sączenie się wód, bo mi po prostu poszły jak spałam w dużej ilości i jak wstałam i szłam to ciekło dalej ciurkiem. Ale czy śluz by kapał to nie wiem?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja robie to samo ;) wacham te ciuszki i czuje male dziecko :D

Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignaśia Wózeczek :) extra jest jestem mega zadowolona z tego wózka no i fotelik extra ale juz mi się nie chcialo go zakladac jutro :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f41c83a6c48.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5044b0de753f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:25

Lali, Rudzia, Aguś86, sylvia007, Militta110816, Gosha, KasiaKwiatek, Eweliśka, iwonka1077, lysinka, mantissa, misia83, Ida, Klaudia90, Fasia, weronika86, Ewelcia, Robotka1, Amy_, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wera, na tym etapie często zwiększa się śluz. Wód jest dużo podobno, tak ze szklanka jak wyleci to trzeba się martwić. Myślę ze u Ciebie to śluz. Ale nie znam się.
    Ida wody mogą się też delikatnie sączyć, to nie koniecznie musi być takie wielkie chlupnięcie. Mi się sączyły przez kilka godzin podczas porodu

Aguś86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super kolorek Kristi :)

Krysti lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:34

Gosha, Krysti, Rudzia, Militta110816, lysinka, mantissa, MartaAlvi, misia83, Ida, Fasia, Amy_, mimka84 lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta przyjmij zaproszonko ode mnie hih :)

Krystii wózek elegancki ;] supcio ;) i kącik malucha też ekstra tez bym chciała już mieć gotowe ;p :)zazdroszczę ja bym juz też chciała mieć bryke gotową w domu... W ogóle zazdroszcze,że tak sobie śmigasz z domku po mieście...;] ja już nie mam sił brzuch twardnie,ciągnie ahh...ostatnie zakupy to już chyba przez internet.

Rudzia zdjęcia cudowne obejrzałam też pamiętnik :) jesteś piękna ,uśmiechnięta i tak ma być :) a brzuszek cudowny duuuuży

W ogóle dziewczyny współczuje wam tego puchnięcia...na prawde dzielne jesteście kobity,że się trzymacie.
    Ja póki co odpukać nic a nic nie puchne kostki w porządku,paluchy też. Oby tak dalej choć jedno dobrze.
    Ciśnienie też w normie ostatnio sobie mierze raz dziennie tak dla siebie,bo w końcu 4 lata temu miałam wykryte nadciśnienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:29

Krysti, Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:

Werka ja tez mam duzo śluzu takiego białego ze czasem czuje jakbym sie posikała..ale ekspert ze mnie żaden

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI piękny ten pojazd Ignasiowy! Szalenie mi sie podoba :)

SYLWIA a wyszły Ci te proteiny w moczu?

LILOE pipko nie strasz tu biedne kobiety w ciazy... :*

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Srodek tego wozka jest taki fajny cieply i wogóle ladny wzór no baja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:03

Aguś86, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Powiem Ci, że sama o tym myślałam, ale nie chcę sobie kłopotów narobić jak się okaże, że mi nie sprzeda, bo inaczej napisane czy coś i później będę musiała z taką "podrobioną" do mojego lekarza lecieć. :P.

Nie no co ty nie sadze ze by sie pytały czemu inne pismo...
    A pisałaś ze bedziesz dzwonić do gina -to spytaj sie jego o pozwolenie czy możesz sobie dopisać:)
    Najważniejsze żebyś to załatwiła bo zawsze o taka pierdołę jest multum latania..

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a cholernik mały obrócił się znowu i siedzi na dupie! A już się cieszyłam, że ustawiony na nietoperza... Uparty i ruchliwy po tatusiu... :-D
    Mam nadzieję, że się menda obróci w ciągu miesiąca

‹‹ 2608 2609 2610 2611 2612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ