Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
już po wizycie
mała ułożona główką w dółważy 1900 wydaje mi się duuużo kurde jak na 32 tydzień bo wyprzedza parametry o tydzień i usg wskazuje datę porodu na 02.04
chyba nie będę tyle jaaadła matko
klocka urodze
mierzy 27 cm :* i wszystko w porządeczku
ja mam bakterie w moczu i cytologie mi 2 raz juz robila.
i powiedziała że mam wytrzymać jeszcze miesiąc do tego 10 marca.. chyba coś miała na myśli.. a tu wózka jeszcze nie maa aaaa..!!
szyjka nie skróciła się a na te bóle to nospa i magnez i duzo odpoczywać
teraz czekamy na relacje z wizyty FasiAguś86, Krysti, Justinka, lysinka, Angela89, Robotka1, Bambi85, Rudzia, misia83, mantissa, Gosha, weronika86, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no spora dziewczynka nie wiem czemu nie biore żadnych witamin typu Falvit.. tylko tran.
no jem nawet sporo waga 64 a na poprzedniej 59 troche sporo przytyłam ale wydaje mi się że woda mi się zatrzymała bo spuchłam
teraz się boję że z 4 kg będzie ważyć i jak tu urodzić normalnie zadre się... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja na buzi troche jak słonica wyglądam widze po zdjęciach porównać teraz a pare tyg temu i obrączke w ostatniej chwili zdjęłam z pierścionkiem bo ostatnio chciałam nałozyć a tu do połowy palca weszła także recę puchną.. nogi staram się trzymać wyżej zawsze jak śpię lub leże
sorki że tak dramatyzuje ale jestem drobna niska i przeraża mnie rodzić takiego klocuszkajuż się bojęęę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka- czytam że w tym tyg to ksiązkowa waga ale jakoś jak pomyśle ze do porodu trochę zostało i że dziecko w tych ostatnich tyg przybiera najwięcej to mnie strach oblewa że 4 kg będzie miała i że nie dam rady urodzić normalnie,schizy mam jakieś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MILITTA szczerze mówiąc na wagę masz już mały wpływ:) chyba że do końca masz zamiar mocno się objadać
dzieci tak na prawdę i tak wyssą z nas to co najlepsze dla nich i przytyją tyle ile mają w genach zapisane:) tak że ja bym się na Twoim miejscu tym nie zamartwiała:) poza tym czasem można gładko urodzić takiego 4kg brzdąca:)
przecież najważniejszy będzie i tak rozmiar główki przechodzącej przez kanał rodnya reszta czyli ewentualnie fałdki tłuszczyk naszego pulpecika już prześlizgnął się
jeśli będzie miało dużą główkę to czy będzie ważyć 3.5 czy 4 kg podejrzewam że poród będzie tak samo cięzki.
ja sobie to tak tłumaczę przynajmniej:)Bambi85, Aguś86, Militta110816, Ida, misia83 lubią tę wiadomość
-
odebrałam wyniki i na razie mieszczą się w normie, oprócz tych wykrywających anemię, bo te gorzej niż ostatnio. Więc jeszcze w tym tyg. na bank do szpitala nie pójdę
Angela89, Aguś86, Rudzia, lysinka, Bambi85, Ida, Justinka, iwonka1077, Lali, Militta110816, mantissa, misia83, weronika86, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość