Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak wyglada nieoceniona pomoc mojego meza w wyborze wozka... otworzylam trzy zakladki z poszczegolnymi wozkami. MUTSY EVO, Expander mondo, xlander xmove i mowie duzymi literami: PRZYJRZYJ SIE UWAZNE.
no i lece pokazujac kolejno dodajac ze kolorystyka przypadkowa... mutsy, xlander, expander... ktory wybierasz? Wybral xlandera. Wiec ja ucieszona pokazuje mu mutsy i mowie znaczy sie ten odpada? Odpada. Pokazuje expandera i mowie to ten tez odpada. Na co on patrzy i mowi - szary najlepszy. Szarym byl expander mondo... i wez tu licz na pomoc. Ale okej wybor zmniejszyl sie do 2Bambi85, Rudzia, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia ja tylko tą myślą żyję, że zzo dostanę
miałam przy młodszej i to było objawienie
wtedy leżałam na patologii 2dni i jak się zaczęło miałam podaną oksytocynę, gdzie podobno w ona owszem przyspiesza ale też powoduje mocniejsze skurcze. U mnie poszło szybko ale bolało i dlatego jak dostałam zzo to po prostu byłam w niebie. Po godzinie urodziłam
Być może teraz wytrzymam dłużej ze skurczami, zamierzam jechać do szpitala jak już będziesz akcja się rozkręci -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Amy a jest jakiś stelaz do evo z 4 pompowanymi kołami, czy tylko tylne pompowane? orientujesz sie ? bo ja jakos nie moge znalezc
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie tez taka info znalazlam w necie, a w sklepie jak widzialam evo to byly pompowane tylko tylne, zaluje ze nie dopytalam czy moga byc 4 pompowane,
niejasne to dla mnie
4 pompowane ma na pewno mutsy 4riderWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:26
-
nick nieaktualny
-
Bambi ja w sklepie widzialam mutsy igo ale cena byla pobad 3tys z gondola. Pisze o evo bo tansze ale opinie o nim nie sa takie dobre. Pisza ze lepiej kupic uzywke igo niz nowe evo ale nie wiem czym to jest podyktowane. Jedna dziewczyna pisala ze w sklepie nie odczula roznicy miedzy jednym a drugim a kiedys na spacerze dala jej dziewczyna poprowadzic zwykle mutsy i zalowala ze kupila evo bo z dzieckiem w srodku kolosalna roznica
-
Czekam w Wielkiej kolejce..
Rudzia jaka Ty śliczna! No pięknie wyglądasz i super zdjęcie. Po co sesja - niech Ci siostra zrobi)
Hwesta oby przeszło! Trzymam kciuki, a jak nie to do szpitala na sprawdzenie..
Robotka tak właśnie myślałam, że do najmniejszych to on po złożeniu nie należy. No nic to, zobaczymy
Liloe daj znać, że wszystko okRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA chciałam się pochwalić - jakby było czym, no ale dla mnie to ważne w końcu mam piękny wynik moczu
Czyli antybiotyk zadziałał. Nie ma to jak się z sików cieszyć :DCo ta ciąża robi z człowiekiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:41
KASIAB, Amy_, Bambi85, Lali, iwonka1077, misia83, Justinka, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Bambi ja w sklepie widzialam mutsy igo ale cena byla pobad 3tys z gondola. Pisze o evo bo tansze ale opinie o nim nie sa takie dobre. Pisza ze lepiej kupic uzywke igo niz nowe evo ale nie wiem czym to jest podyktowane. Jedna dziewczyna pisala ze w sklepie nie odczula roznicy miedzy jednym a drugim a kiedys na spacerze dala jej dziewczyna poprowadzic zwykle mutsy i zalowala ze kupila evo bo z dzieckiem w srodku kolosalna roznica