X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wyglada nieoceniona pomoc mojego meza w wyborze wozka... otworzylam trzy zakladki z poszczegolnymi wozkami. MUTSY EVO, Expander mondo, xlander xmove i mowie duzymi literami: PRZYJRZYJ SIE UWAZNE.
    no i lece pokazujac kolejno dodajac ze kolorystyka przypadkowa... mutsy, xlander, expander... ktory wybierasz? Wybral xlandera. Wiec ja ucieszona pokazuje mu mutsy i mowie znaczy sie ten odpada? Odpada. Pokazuje expandera i mowie to ten tez odpada. Na co on patrzy i mowi - szary najlepszy. Szarym byl expander mondo... i wez tu licz na pomoc. Ale okej wybor zmniejszyl sie do 2 :P

Bambi85, Rudzia, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle nad takim zboku lozeczka czymś co mozna trzymać pampersy i takie tam ale nie plastikowe misia pokazywała ostatnio ale z pl nie bede zamawiać .szukam tu .Czekam na resztę wózka juz kurier bedzie o 17 tej koło hihuuu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tylko tą myślą żyję, że zzo dostanę :-) miałam przy młodszej i to było objawienie :-) wtedy leżałam na patologii 2dni i jak się zaczęło miałam podaną oksytocynę, gdzie podobno w ona owszem przyspiesza ale też powoduje mocniejsze skurcze. U mnie poszło szybko ale bolało i dlatego jak dostałam zzo to po prostu byłam w niebie. Po godzinie urodziłam :-D
    Być może teraz wytrzymam dłużej ze skurczami, zamierzam jechać do szpitala jak już będziesz akcja się rozkręci :-D

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia, przepiękna kobieta z Ciebie :* śliczne zdjęcie

Aguś86, Rudzia lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a jest jakiś stelaz do evo z 4 pompowanymi kołami, czy tylko tylne pompowane? orientujesz sie ? bo ja jakos nie moge znalezc

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleez mnie w podbrzuszu boli ;/ wzielam nospe i jak nie minie to ip, promieniuje mi na pachwine :(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Amy a jest jakiś stelaz do evo z 4 pompowanymi kołami, czy tylko tylne pompowane? orientujesz sie ? bo ja jakos nie moge znalezc
    Ja wyczytalam ze kola sa do wyboru albo piankowe albo pompowane. Robotka mowila ze tylko tylnie pompowane ale ja o tym wzmianki nie znalazlam ze tylko jedna para kol moze byc pompowana..

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    aleez mnie w podbrzuszu boli ;/ wzielam nospe i jak nie minie to ip, promieniuje mi na pachwine :(
    Jak po nospie nie minie to jedź hwesta. W końcu już Cię dłużej boli.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tez mala sie zaczela krecic mocno, moze cos mi uciska

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja nie rodziłam ale znam swój próg bólu i bez zzo nie dam rady.
    A co do szycia pipki, to mam cichą nadzieję rodzić z ochroną krocza. Jak się nie uda to trudno i tak to co najgorsze będzie już za mną.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tez taka info znalazlam w necie, a w sklepie jak widzialam evo to byly pompowane tylko tylne, zaluje ze nie dopytalam czy moga byc 4 pompowane,
    niejasne to dla mnie
    4 pompowane ma na pewno mutsy 4rider

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:26

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta kurcze oby to nic zlego :/

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, staram sie nie panikowac, poleze sobie, poczekam na meza i moze do tego czasu przejdzie albo sie przynajmniej nie nasili, ale i tak juz jestem spokojniejsza na tym etapie ciazy...

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    KasiaB gratuluje corci <3
    Dziekuje, Milenka bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:37

Amy_, Bambi85, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ja w sklepie widzialam mutsy igo ale cena byla pobad 3tys z gondola. Pisze o evo bo tansze ale opinie o nim nie sa takie dobre. Pisza ze lepiej kupic uzywke igo niz nowe evo ale nie wiem czym to jest podyktowane. Jedna dziewczyna pisala ze w sklepie nie odczula roznicy miedzy jednym a drugim a kiedys na spacerze dala jej dziewczyna poprowadzic zwykle mutsy i zalowala ze kupila evo bo z dzieckiem w srodku kolosalna roznica

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam w Wielkiej kolejce..

Rudzia jaka Ty śliczna! No pięknie wyglądasz i super zdjęcie. Po co sesja - niech Ci siostra zrobi :))

Hwesta oby przeszło! Trzymam kciuki, a jak nie to do szpitala na sprawdzenie..

Robotka tak właśnie myślałam, że do najmniejszych to on po złożeniu nie należy. No nic to, zobaczymy :D

Liloe daj znać, że wszystko ok

Rudzia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczee bylam zdecydowana na drzewko kolo lozeczka ale podobaja mi sie tez literki grrr a nie dam i tego i tego bo bedzie za duzo!!
    :( :(

https://m.facebook.com/PracowniaMadeWithLove

Zobaczcie jakie superr!!

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chciałam się pochwalić - jakby było czym, no ale dla mnie to ważne w końcu mam piękny wynik moczu :D Czyli antybiotyk zadziałał. Nie ma to jak się z sików cieszyć :DCo ta ciąża robi z człowiekiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:41

KASIAB, Amy_, Bambi85, Lali, iwonka1077, misia83, Justinka, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam pierwszy kg na plusie! Musze to uczcić słodko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:39

Gosha lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Bambi ja w sklepie widzialam mutsy igo ale cena byla pobad 3tys z gondola. Pisze o evo bo tansze ale opinie o nim nie sa takie dobre. Pisza ze lepiej kupic uzywke igo niz nowe evo ale nie wiem czym to jest podyktowane. Jedna dziewczyna pisala ze w sklepie nie odczula roznicy miedzy jednym a drugim a kiedys na spacerze dala jej dziewczyna poprowadzic zwykle mutsy i zalowala ze kupila evo bo z dzieckiem w srodku kolosalna roznica
    igo chyba na zywo nie widzialam, evo w sklepie calkiem sympatycznie sie prezentowal. Ze srodkowej polki cenowej jest 4rider, opinie dosc dobre, ma taki smiesznie maly kosz na zakupy i podobno glosno skladana budke

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 2604 2605 2606 2607 2608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ