Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Ja licze na cud i mam nadzieje nie pęknac
moja tesciowa urodzila 4 dzieci jedno w domu i to posladkowo i nie pekla ani razulicze na taki sam cud
a to jedno urodzone pośladkowo to pewnie Twój mąż
IDA pytałaś o literki:) zamierzam je przykleić na tą taśmę, gdzie tam potem odejdzie ze ścianątoż to zwykła dwustronna taśma:) ja mam troszkę chropowatą ścianą więc jeśli to nie pomoże podkleję klejem:D a co się potem z tym będzie działo jak będę chciała oderwać to zostawiam na kiedyś tam:D na razie ma pięknie wyglądać tu i teraz:D oczywiście niewiele podkleję klejem i nie jakimś butapremem:) ale tak kropelkę żeby się tylko trzymało:)
FASIEK no złożyłam ten wózek spacerowy łącznie z siedzeniem ale chyba nie o takie złożenie Ci chodzi:) da się ale to na pewno nie są małe gabaryty więc ja na pewno będę ściągała górę(nota bene bardzo leciutką ) i tak będę do bagażnika chować, to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie, a chyba że chodzi Ci o wnoszenie na górę to myślę że i razem z tym siedziskiem po złożeniu byś wyciągnęła, bo o włożeniu go do bagażnika raczej nie ma mowy, chyba że masz NAVARĘ
Kasia Kwiatek!! ja to samo!!! znieczulenie biere!!! może nie od 4 cm rozwarcia ale tak od 6 już będę ścigać anestezjologa choćbym miała z gołą dupą go szukać
i masz świętą rację
to co kto będzie znami robił, jak będziemy wyglądały i jakie igł będą nam wbijać to najmniej ważne będzie:) więc uważam że szkoda się tylko nakręcać tu na forum i zapewniac czego kto nie zrobi:) bo sytuacja zweryfikuje ładnie nasze plany:)KasiaKwiatek, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki
A ja dzis bylam na spacerku z siostra i przy okazji porobila mi pare zdj
hihi Ogolnie jezstem wykonczona
siostra idzie po film i lody trudkawkowe i bedziemy ogladac
a tu jedno ze zdjecMy w 33 tygodniu
Aguś86, hwesta, Angela89, Bambi85, KasiaKwiatek, Lali, Amy_, Krysti, misia83, Robotka1, iwonka1077, Fasia, natt, Ida, Ewelcia, lysinka, Justinka, Militta110816, Gosha, weronika86, Ulka84, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dziewczyny ja polecam wam rzepy do wieszania COMMAND albo tessa fajnie się ściąga i nie odchodzi ze ścianą - sama tak mam obrazy powieszone
, duzy obraz 100x 150cm,te najsilniejsze sa chyba do 4kg wiec spokojnie, nawet slabsze mozna kupic
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka hahaha pudlo! Szwagierke rodzila posladkowo
z moim juz dojechala do szpitala po drdze zahaczyla o sad. Najadla sie do syta sliwek i orzygala sie na porodowce
Rudzia!!!!! Cudownie wygladasz!!!! Mysle ze zaoszczedzisz na sesji ciazowej bo siostra robi fajne zdjeciaRudzia, Aguś86, Bambi85, misia83, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny