Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. No i niestety po raz pierwszy nie jest dobrze. Po badaniu ręcznym gin stwierdził że szyjka mocno skrócona i w środę mam usg szyjki żeby sprawdzić ile ma dokładnie. Jak będzie bardzo krótka to na obserwację do szpitala. Już mi nawet skierowanie wypisał. A przecież nie miałam żadnych objawów poza bólem miesiaczkowym że 2 tyg temu! Jestem przerażona! Nic jeszcze nie mamy a ja nawet koszuli żadnej do szpitala nie mam. No i luteina dwa razy dziennie. To znaczy że rano i wieczorem mam zakładać, tak?
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. No i niestety po raz pierwszy nie jest dobrze. Po badaniu ręcznym gin stwierdził że szyjka mocno skrócona i w środę mam usg szyjki żeby sprawdzić ile ma dokładnie. Jak będzie bardzo krótka to na obserwację do szpitala. Już mi nawet skierowanie wypisał. A przecież nie miałam żadnych objawów poza bólem miesiaczkowym że 2 tyg temu! Jestem przerażona! Nic jeszcze nie mamy a ja nawet koszuli żadnej do szpitala nie mam. No i luteina dwa razy dziennie. To znaczy że rano i wieczorem mam zakładać, tak?
Ale z szyjką często niestety tak jest, że skraca się bezobjawowo. Ale nie martw się, bo w zasadzie tylko usg jest wiarygodne jeśli chodzi o długość. Chyba rano i wieczorem jak 2 razy dziennie.
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Ha KasiaB a ja 15kg i co?
wcale nie chce mi się tego uczcić
gratki córy!
Nie mam siły ale trzeba się zbierać, o 18.20 usg. Dam znać potem jak urośliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:55
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. No i niestety po raz pierwszy nie jest dobrze. Po badaniu ręcznym gin stwierdził że szyjka mocno skrócona i w środę mam usg szyjki żeby sprawdzić ile ma dokładnie. Jak będzie bardzo krótka to na obserwację do szpitala. Już mi nawet skierowanie wypisał. A przecież nie miałam żadnych objawów poza bólem miesiaczkowym że 2 tyg temu! Jestem przerażona! Nic jeszcze nie mamy a ja nawet koszuli żadnej do szpitala nie mam. No i luteina dwa razy dziennie. To znaczy że rano i wieczorem mam zakładać, tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:59
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY mutsy evo ma TYLKO tylne pompowane koła i to jak sobie takie koła dokupisz:) czy tam zamówisz wersję z pompowanymi ale pewnie będzie droższa-chyba że sie coś zmieniło przez ostnie dwa miesiące przez które nie interesował mnie już ten wózek:D
w nim to dopiero gondolka jest surowa:P
RUDZIA nie będę orginalna ale zanim dziewczyny obrzuciły Cię komplementami to też pomyślałam sobie jaka Ty śliczna jesteśjaki masz płaszczyk no i brzuszek:D wyglądasz ślicznie a z tym uśmiechem to już bajecznie:) nie pozbywaj sie go:) aż trudno pomyśleć że tak się nam ostatnio tu smucisz:*
MANTISSa ło rany nie ciekawie, odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się, dobrze że niebawem masz wizytę sprawdzającą szyjkę.
ja na wizycie tez poproszę o zmierzenie jej dokładnie.
moje literki prawie nie ważąsą leciusie jak piórko i mam nadzieję że dołączona do nich taśma da radę
Bambi85, Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny