X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha KasiaB a ja 15kg i co? :-D :-P wcale nie chce mi się tego uczcić :-P gratki córy!
    Nie mam siły ale trzeba się zbierać, o 18.20 usg. Dam znać potem jak urośliśmy

Ida lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. No i niestety po raz pierwszy nie jest dobrze. Po badaniu ręcznym gin stwierdził że szyjka mocno skrócona i w środę mam usg szyjki żeby sprawdzić ile ma dokładnie. Jak będzie bardzo krótka to na obserwację do szpitala. Już mi nawet skierowanie wypisał. A przecież nie miałam żadnych objawów poza bólem miesiaczkowym że 2 tyg temu! Jestem przerażona! Nic jeszcze nie mamy a ja nawet koszuli żadnej do szpitala nie mam. No i luteina dwa razy dziennie. To znaczy że rano i wieczorem mam zakładać, tak?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa tak, luteine rano i wieczorem, ja tak przyjmuje

Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. No i niestety po raz pierwszy nie jest dobrze. Po badaniu ręcznym gin stwierdził że szyjka mocno skrócona i w środę mam usg szyjki żeby sprawdzić ile ma dokładnie. Jak będzie bardzo krótka to na obserwację do szpitala. Już mi nawet skierowanie wypisał. A przecież nie miałam żadnych objawów poza bólem miesiaczkowym że 2 tyg temu! Jestem przerażona! Nic jeszcze nie mamy a ja nawet koszuli żadnej do szpitala nie mam. No i luteina dwa razy dziennie. To znaczy że rano i wieczorem mam zakładać, tak?
    Biedna :( Ale z szyjką często niestety tak jest, że skraca się bezobjawowo. Ale nie martw się, bo w zasadzie tylko usg jest wiarygodne jeśli chodzi o długość. Chyba rano i wieczorem jak 2 razy dziennie.

mantissa lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba tez sobie te mutsy odpuszcze
    Mantissa, tak rano i wieczorem ta luteina i lez do środy, na skracajaca szyjke to najlepsza metoda. Musi byc dobrze.

Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które dostają kasę z zusu - ja już mam dostępny Pit elektroniczny :) Nie trzeba do końca lutego czekać aż łaskawie nam zus go wyśle :)

Fasia, Justinka lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ha KasiaB a ja 15kg i co? :-D :-P wcale nie chce mi się tego uczcić :-P gratki córy!
    Nie mam siły ale trzeba się zbierać, o 18.20 usg. Dam znać potem jak urośliśmy
    Kasia od kwietnia będziemy zrzucać teraz kto by sie przejmował byleby bylo zdrowie i siły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:55

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Spokojnie może usg wykaze ze nie jest aż tak skrocona! Najważniejsze żebyś byla w dobrych rękach! Jejku jednak ciąży nie przewidzisz ja piorę juz wszystko i w czw wielkie prasowanie bo bratannica ma ferie co się będzie nudzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:59

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek można się najeść pączków i faworków :) Już czekam z utęsknieniem, bo tak to mam wyrzuty sumienia, a tutaj jest usprawiedliwienie.

Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba juz lepiej z brzuchem mam nadzieje ze sie nie powtorzy

Aguś86, Ida, misia83, mantissa, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa nie strasz, tak bez wiekszych objawow? Kurcze:/

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia śliczne zdjęcie, bardzo ładnie wyglądasz :)

Rudzia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia i Fasia powodzenia na wizytach :)

Rudzia, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY mutsy evo ma TYLKO tylne pompowane koła i to jak sobie takie koła dokupisz:) czy tam zamówisz wersję z pompowanymi ale pewnie będzie droższa-chyba że sie coś zmieniło przez ostnie dwa miesiące przez które nie interesował mnie już ten wózek:D
    w nim to dopiero gondolka jest surowa:P

RUDZIA nie będę orginalna ale zanim dziewczyny obrzuciły Cię komplementami to też pomyślałam sobie jaka Ty śliczna jesteś:D jaki masz płaszczyk no i brzuszek:D wyglądasz ślicznie a z tym uśmiechem to już bajecznie:) nie pozbywaj sie go:) aż trudno pomyśleć że tak się nam ostatnio tu smucisz:*

MANTISSa ło rany nie ciekawie, odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się, dobrze że niebawem masz wizytę sprawdzającą szyjkę.
    ja na wizycie tez poproszę o zmierzenie jej dokładnie.

moje literki prawie nie ważą:) są leciusie jak piórko i mam nadzieję że dołączona do nich taśma da radę:D

Bambi85, Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dziewczyny sprawdzaną szyjkę na każdej wizycie?? Mi dopiero ostatnio gin sprawdził i zmierzył na USG.
    Mantissa mam nadzieję, że będzie dobrze, odpoczywaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 18:07

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na kazdej

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na każdej jakoś od 15 tc.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB gratulacje côreczki <3

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też :)

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wogole szyjki nikt nie bada od kad przestalam plamic ale na usg by wyszlo jak coś :)

‹‹ 2605 2606 2607 2608 2609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ