Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:KRYSTI piękny ten pojazd Ignasiowy! Szalenie mi sie podoba
SYLWIA a wyszły Ci te proteiny w moczu?
LILOE pipko nie strasz tu biedne kobiety w ciazy... :*Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI piękny ten pojazd Ignasiowy! Szalenie mi sie podoba
SYLWIA a wyszły Ci te proteiny w moczu?
LILOE pipko nie strasz tu biedne kobiety w ciazy... :*trza się nie poddawac i uśmiechac mimo wszystko buziaki sle :*
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Hwesta przyjmij zaproszonko ode mnie hih
Krystii wózek elegancki ;] supcioi kącik malucha też ekstra tez bym chciała już mieć gotowe ;p :)zazdroszczę ja bym juz też chciała mieć bryke gotową w domu... W ogóle zazdroszcze,że tak sobie śmigasz z domku po mieście...;] ja już nie mam sił brzuch twardnie,ciągnie ahh...ostatnie zakupy to już chyba przez internet.
Rudzia zdjęcia cudowne obejrzałam też pamiętnikjesteś piękna ,uśmiechnięta i tak ma być
a brzuszek cudowny duuuuży
W ogóle dziewczyny współczuje wam tego puchnięcia...na prawde dzielne jesteście kobity,że się trzymacie.
Ja póki co odpukać nic a nic nie puchne kostki w porządku,paluchy też. Oby tak dalej choć jedno dobrze.
Ciśnienie też w normie ostatnio sobie mierze raz dziennie tak dla siebie,bo w końcu 4 lata temu miałam wykryte nadciśnienieja jeszcze nie mam w pelni ale staram się
ja w centrum mieszkam blisko mam ale wypadam z kondycji ,dlatego teraz szybciutko porobie i reszta tygodni leze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis kupiłam sobie Mamascarf - chusta do przykrycia przy karmieniu. Jak będziemy chcieli z mężem czy sama bede chciała wyjsć za zewnątrz i małemu sie zechce jeść to przy ludziach nie bede musiała pokazywać piersi:))
Taka:
http://www.mamascarf.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/mamascarf-4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:41
Krysti, mantissa, Aguś86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak prowizorycznie pokazuje beding
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4154de4d3a0.jpg
Jeszcze pare dodatkow bedzie .sylvia007, hwesta, KasiaKwiatek, Lali, Lwica, KASIAB, Aguś86, Gosha, MartaAlvi, mantissa, weronika86, Ida, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Jestem. Miki zdrowy, zadowolony, spory waży 1480g, termin wychodzi nam na 17.04 czyli jak według wszystkich usg wcześniej o tydzień
wody super mam aż 14cm a łożysko I stopień więc fajnie
Dobrze, że Liloe ok i wychodzi jutro uff, Mantissa trzymaj się, odpoczynek i leżenie KONIECZNIE!
Krysti wszystkie laski polecą na brykę Ignasia:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:13
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAB wrote:ostrą selekcje trzeba zrobić! nie ma ze pierwsza z brzegu, nie po to mamusia tyle lat dmucha, chucha, karmi, dwoi się i troi nad swoim Maleństwem!
hihi ale mami synka z niego nie zrobie ma byc twardy:)i się nie bac niczego
Lwica lubi tę wiadomość