X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Super kolorek Kristi :)
    Dziekuje :)

• Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ignaśia Wózeczek :) extra jest jestem mega zadowolona z tego wózka no i fotelik extra ale juz mi się nie chcialo go zakladac jutro

Krysti Wozek super!!

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI piękny ten pojazd Ignasiowy! Szalenie mi sie podoba :)

SYLWIA a wyszły Ci te proteiny w moczu?

LILOE pipko nie strasz tu biedne kobiety w ciazy... :*
    Gosha wyszły, ale jakoś malutko, teraz nie pamiętam ile.

Gosha lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:04

Bambi85, Gosha, mantissa, Aguś86, Angela89, misia83, MartaAlvi, Fasia, Ewelcia, Amy_, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI piękny ten pojazd Ignasiowy! Szalenie mi sie podoba :)

SYLWIA a wyszły Ci te proteiny w moczu?

LILOE pipko nie strasz tu biedne kobiety w ciazy... :*
    Dziekuje gosha:) ja się tez ciesze ze u ciebie dobrze lepiej ze humorek wrócił :) trza się nie poddawac i uśmiechac mimo wszystko buziaki sle :*

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Hwesta przyjmij zaproszonko ode mnie hih :)

Krystii wózek elegancki ;] supcio ;) i kącik malucha też ekstra tez bym chciała już mieć gotowe ;p :)zazdroszczę ja bym juz też chciała mieć bryke gotową w domu... W ogóle zazdroszcze,że tak sobie śmigasz z domku po mieście...;] ja już nie mam sił brzuch twardnie,ciągnie ahh...ostatnie zakupy to już chyba przez internet.

Rudzia zdjęcia cudowne obejrzałam też pamiętnik :) jesteś piękna ,uśmiechnięta i tak ma być :) a brzuszek cudowny duuuuży

W ogóle dziewczyny współczuje wam tego puchnięcia...na prawde dzielne jesteście kobity,że się trzymacie.
    Ja póki co odpukać nic a nic nie puchne kostki w porządku,paluchy też. Oby tak dalej choć jedno dobrze.
    Ciśnienie też w normie ostatnio sobie mierze raz dziennie tak dla siebie,bo w końcu 4 lata temu miałam wykryte nadciśnienie
    Dziekuje mlodadamo wnet ty bedziesz miec skonczony kącik <3 ja jeszcze nie mam w pelni ale staram się :) ja w centrum mieszkam blisko mam ale wypadam z kondycji ,dlatego teraz szybciutko porobie i reszta tygodni leze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe sciskam mocno ,odpoczywaj i się usmiechaj :) bedzie dobrze wszystko buzie:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu mnie dzis brzuch z lewej strony tez bolal przeszlam kawalek do sklepu i wrocilam się :/ przeszlo jak by bolalo nadal na Ip bym pojechala .

• Lwica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis kupiłam sobie Mamascarf - chusta do przykrycia przy karmieniu. Jak będziemy chcieli z mężem czy sama bede chciała wyjsć za zewnątrz i małemu sie zechce jeść to przy ludziach nie bede musiała pokazywać piersi:))

Taka:
    http://www.mamascarf.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/mamascarf-4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:41

Krysti, mantissa, Aguś86, misia83 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka ja swoje upławy wziełam do kubeczka i były kremowe - sprawdzone przez lekarza nie są to wody. Kilka tygodni używałam podpasek bo wkładki wymiękały

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica super ta chusta:)

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra to pieluszką nakrywala dziecko jak karmila w miescie albo chustą z szyji swoją :)

Lwica, Gosha lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, super że wyniki ok:)
    Liloe, trzymaj się kochana. Oby Cię wypuścili w środę

sylvia007 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:47

KasiaKwiatek, Angela89, misia83, Lwica, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak prowizorycznie pokazuje beding :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4154de4d3a0.jpg
    Jeszcze pare dodatkow bedzie .

sylvia007, hwesta, KasiaKwiatek, Lali, Lwica, KASIAB, Aguś86, Gosha, MartaAlvi, mantissa, weronika86, Ida, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Jestem. Miki zdrowy, zadowolony, spory waży 1480g, termin wychodzi nam na 17.04 czyli jak według wszystkich usg wcześniej o tydzień :-) wody super mam aż 14cm a łożysko I stopień więc fajnie :-)

Dobrze, że Liloe ok i wychodzi jutro uff, Mantissa trzymaj się, odpoczynek i leżenie KONIECZNIE!
    KasiaK ja wg usg tez mam na 17.04. termin z om na 9.04 ale chcialabym w pełni księżyca urodzic troszku szybciej:)) moja 1700g waży. super ze wizyta udana!

Krysti wszystkie laski polecą na brykę Ignasia:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:13

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    KasiaK ja wg usg tez mam na 17.04. termin z om na 9.04 ale chcialabym w pełni księżyca urodzic troszku szybciej:)) moja 1700g waży. super ze wizyta udana!

Krysti wszystkie laski polecą na brykę Ignasia:))
    Ale bede odganiać :D haha

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale bede odganiać :D haha
    ostrą selekcje trzeba zrobić! nie ma ze pierwsza z brzegu, nie po to mamusia tyle lat dmucha, chucha, karmi, dwoi się i troi nad swoim Maleństwem!:)

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu mysle sobie wczoraj tak i do mojego mowie ze jak Ignas juz bedzie wiekszy to miwię do mojego ty temat z siusiakiem poruszysz bysmy alimentow na stare lata nie placili jako dziadkowie :D a moj w smiech haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    ostrą selekcje trzeba zrobić! nie ma ze pierwsza z brzegu, nie po to mamusia tyle lat dmucha, chucha, karmi, dwoi się i troi nad swoim Maleństwem!:)
    Oh ta :) hihi ale mami synka z niego nie zrobie ma byc twardy:)i się nie bac niczego

Lwica lubi tę wiadomość

‹‹ 2609 2610 2611 2612 2613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ