Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Militta gratuluję udanej wizyty
córcia wcale nie jest duża. Mój synuś też waży podobnie i pani dr mówiła, że to dobra waga, w normie, ani za duża ani za mała
Mantissa dbaj o siebie i odpoczywaj! Jeszcze troszkę musisz wytrzymać z maleństwem w brzuszku!
Sylvia super wieści! Oby dobre wyniki nadal się utrzymywały
Weronika może to śluz? ja czasem mam tak, że po prysznicu zanim ubiorę majtki to mi biały śliz ścieka po nogach i kapie na podłogęmoże to to? Ale jak będzie się to utrzymywać to może warto sprawdzić?
Hwesta jak brzuszek?
Liloe trzymaj się Kochana
KasiaKwiatek - no to widze, że Miki rośnieoby tak dalej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:03
Militta110816, Aguś86, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
RUDZIA byliśmy z mężem w Smyku po wizycie i oglądaliśmy Twój Bebetto Silva dokładnie granatowy na białym stelażu - jest śliczny !
świetny koszyk na dole, super amortyzatory które podbijają wózek bez zbędnego wysiłku. Skrętny, świetnie się prowadzi. Mężowi bardziej się podobał niż Xlander
Nastomiast w xlanderze są fajne rozwiązania, które przypadły nam do gustu. Fajnie się prowadzi. Leciutko składany stelaż ale niestety spacerówka samo siedzisko jest dla mnie bardzo ciężka.. Gdyby nie to byłby nr 1 do czasu aż nie pojadę obejrzeć Baby Joggera
Rudzia, Bambi85, KasiaKwiatek, misia83, Angela89 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dziekuje za szybkie odpowiedzi..to chyba byl sluz..cieply,rzadki jak woda z mlekiem..kilka kropel...siedzialam w dziwnej pozycji w fotelu..wstalam i poszlam nalac wode do wanny..rozebralam sie i pocieklo...nic wiecej nie leci ale powiem wam ze jak ja nigdy nie panikuje tak bylam przerazona
maz jam mnie zobaczyl to zbladl hahah mam nadzieje ze taka akcja sie nie powtorzy.mysle ze to sluz, wod jest znacznie wiecej..siadzac w dziwnej pozycji i wstajac musialam miesniami wypchac te zawartosc hahah ale przerazenie siegnelo zenitu
tym bardziej ze caaly dom wyprzatalam i pomyslalam w trakcie MASZ KURWA SWOJE SPRZATANIE...sylwia a w uk kupie te paski co sie nimi sprawdza? w aptece?
-
faska super ze wszystko ok, jesli lekarze twierdza ze cc w twoim przypadku lepsze to chyba lepiej cc...masz super prowadzona ciaze i mysle ze im ufasz...jesli komplikacje mialyby ci przysporzyc problemow z drugim dzidziem to nie warto ryzykowac sn...kiedy chca wyznaczyc termin cc?
-
WERCIA ufam swojej lekarce bardzo mocno. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z jej opieki nade mną. To dzięki niej mam teraz w brzuszku Julka
skoro ona mówi, że cc jest dla mnie lepsze z wielu względów to na pewno tak jest. Nie mam zamiaru się upierać przy sn, bo nie jestem przekonana do żadnej formy porodu
Póki co nie wiem na kiedy termin. Jeszcze trochę czasu zostało do terminu. Jak się akcja sama zacznie to i tak zrobią mi cesarkę. Po wizycie na sterydy zobaczę jaka jest opieka w jej szpitalu. Chciałabym tam rodzić ale w przypadku wczesnego porodu bałabym się, bo i tak dziecko w przypadku komplikacji byłoby przewiezione do mnie do miasta. Ona przyjmuje w mieście oddalonym o 30km od Opola. Zobaczymy jak to wyjdzie.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Na noc pokaże wam zdjecie mojej porodowy...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b212a4ffe6ce.jpg
Chlodem wieje, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:32
Krysti, iwonka1077, mantissa, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Widziałam 9 lat temu i wydawała mi sie bardziej przytulna
U mnie w szpitalu to jest jedno pomieszczenie, u Ciebie widzę że to wielka sala podzielona na miejsca do rodzenia. Czyli przy kilku porodach słyszycie się nawzajem? To może być przerażające