Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja cos ostatnio dziwnie sie czuje, czasem mam takie krociutkie bole jak na @ , Mala rusza sie tylko w dole co sprawia mi bol, i ogolnie tak mi dziwnie.. Jutro pakuje torbe do szpitala w razie w.. Wole byc gotowa.. Nigdy nie wiadomo co bedzie.. Jeszcze z moim szczesciem ehhhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Maju jadę na wybory prezydenckie do Konsulatu
tu w Szkocji
I nie zdążyłam się pochwalić ze mojemu R przyznali rezydenture tu w uk
permanent residence permit- po 15 latach ,no i co jak ma rezydenture to moze starać się o obywatelstwo brytyjskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 23:23
Lali, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Rudzia mój jak był ułożony posladkowo to czułam Go tylko na dole i było to dla mnie bolesne. Kopal mnie po szyjce co mega bolało, dodatkowo przy każdym uderzeniu czułam mocne klucie w środku. Wtedy też pojawiły mi się chwilowe bóle jak na miesiączkę. Na szczęście nie było to nic groźnego. Także nie zamartwiaj się. Na pewno wszystko jest dobrze
Dobranoc -
FASIA ale moja niby juz glowkowo jest ulozona
ale wlasnie cos mi sie wydaje ze znowu sie przekrecila bo wlasnie te ruchy jej sie zmienily.. jeszcze tydzien temu brzuch falowal a teraz nic.. tylko wlasnie w dole sie rusza co mnie boli ... no zobaczymy n nastepnej wizycie u poloznej..a moze w szpitalu zrobia mi usg? No zobaczymy.
Dobranoc :*iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry i ja. Dzisiaj już chyba lepiej, dalej katar i kaszel, ale głowa i zatoki już tak nie bolą. Na 10.45 mam internistę to popytam co mogę brać w takich sytuacjach, bo katar do kwietnia jeszcze może się powtórzyć. A na 11.20 wizyta u gina mojego, badanie szyjki, sprawdzenie moczu, bo morfologia była ostatnio i wzór.
Teraz tylko myślę aby moje 1.5kg szczęścia jednak stanęło na głowiei przekręciło się na nietoperza
-
witam sie i ja
kasia powodzenia na wizycie, dobrze,ze czujesz sie juz lepiejja dzisiaj do roboty na 9 rano, ale chyba odmowie ostatniego klienta bo to dobry znajomy a mi sie nieee chceee
napewno zrozumie..zawsze moge powiedziec,ze rodze
hahhaha
piekne prodowki macie az sama zaraz znajde foty na necie..moze beda... -
dziewczyny pomóżcie który jest lepszy wozek grand czy xlander zobaczcie
http://olx.pl/oferta/okazja-nowoczesny-wozek-uniwersalny-tutek-grander-alu-CID88-ID8pRUx.html#40f05180a9
http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-xa-3-w-1-mega-zestaw-CID88-ID8FUtr.htmlhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Witam się i ja w o wiele lepszym humorze
Fasia super, że z Julkiem ok, całkiem dorodny chłopiec z niego
Gosha, Rudzia w Polsce porodówki przy tych waszych to koszmarnie wyglądają, przynajmniej te, które ja widziałam.
Kurcze tak się zastanawiam dziewczyny, czy któraś z was ma hemoglobinę poniżej 10 i pomimo brania leków???? Ja jadę na tym tardyferonie już od listopada czy października, a wyniki coraz gorsze, Gin mi wczoraj powiedziała, że najniższa norma hemoglobina dla nas to 10,5, ale jest dopuszczalna taka w II trymestrze, w III norma dla ciężarnych to 11, a ja mam 9,4
Pokażę wam gdzieś później moje ostatnie zakupy ciuszkowe dla Ninki, co prawda już z 3 tyg. temu mówiłam, że nic więcej nie kupię, ale jakoś się powstrzymać nie mogłam -
Ida wrote:Hej. Będę kląć- ja pier:@):",! Jak nie urok to sr? "
(',!@
Już mi wszystko przechodziło, byłam taka szczęśliwa. A tu w nocy postanowiła mi się ósemka wyrzynac... Bóli jak cholera, a mnie nigdy nie bolą zęby. Opuchnięte dziasla, migdal i węzeł chlonny oczywiście też.... Ku) *@ mac!
Co mam robić? Znając życie do dentysty dzisiaj się nie dostanę. Plukakam już żeby wszystkim czym się da i wzięłam paracetamol.
A może ta cała choroba właśnie przez tego zęba się wzięła?
Masakra do kwadratu. -
Ida wrote:Hej. Będę kląć- ja pier:@):",! Jak nie urok to sr? "
(',!@
Już mi wszystko przechodziło, byłam taka szczęśliwa. A tu w nocy postanowiła mi się ósemka wyrzynac... Bóli jak cholera, a mnie nigdy nie bolą zęby. Opuchnięte dziasla, migdal i węzeł chlonny oczywiście też.... Ku) *@ mac!
Co mam robić? Znając życie do dentysty dzisiaj się nie dostanę. Plukakam już żeby wszystkim czym się da i wzięłam paracetamol.
A może ta cała choroba właśnie przez tego zęba się wzięła?
Masakra do kwadratu.
Ja mogę z własnego doświadczenia polecić tabletki antidal i płukankę dentospt. Ani jedno ani drugie nie jest przeznaczone dla kobiet w ciąży ale nie z tego co czytałam można stosować. Mi uratował ten duet życie. Dentosept płukanka ziołowa ale na alkoholu wiec musisz tylko uważać żeby nie połknąć. A Antidal pozwalał mi w nocy zasnąć. -
nick nieaktualny