Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie odnosnie profesjonalnych fotografów i sesji noworodkowej, ktos kiedys pisal, ze u niego drogo...wlasnie dostalam maila z cennikiem od jednej pani fotograf 750- 1100zl w zaleznosci od pakietu, w tym najtanszym 15 zdjec ... nooo to moze jeszcze czegos poszukam
-
Kwiatek 1480 w 31 tygodniu to sporo? to dolna norma! Wód masz sporo - fajnie
ja miałam na tym etapie 10
Sylwia cieszę się, że masz dobre wyniki - moze uda się uniknąć leżenia w szpitalu
Liloe - jakiego znów doła?
Werka to pewnie śluzprzynajmniej u mnie to czasem też przybiera taką nadmierną sączącą się postać - jakbym się osikała
Rudzia uroczy avatar!powiem, Ci że moje dziecko zawiązało sojusz chyba z Sofii bo od 22 przestał się nadpobudliwie rudzać
ale to może dlatego, że na niego "nakrzyczałam"
taki był do tej 22 niedobry że myślałam, że mnie porozrywa...
O widzisz Fasia - jednak się młody przewaliłsuper
a nerką się nei przejmuj - do póki nie boli
o to jednak cię potną
oswajaj się z sączkami wychodzącymi z brzucha :PP
Rudzia, sylvia007, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
a mój mąż znalazł sobie nową metodę na mnie - podnosi i podkoszulkę i pokazuje palcem tam gdzie mój wzrok nie sięga - czyli pod brzuch i mowi - o rozstęp!!!
ŚwiniaEweliśka, hwesta, Gosha, Bambi85, Aguś86, misia83, Rudzia, Angela89, Fasia, mantissa, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiepsko widać bo u nas dzis taka brzydka pogoda i mgła...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b39b9a3ff9a.jpghwesta, Gosha, Aguś86, Bambi85, Amy_, lysinka, sylvia007, misia83, Rudzia, Krysti, Fasia, Lali, mf, Robotka1, KasiaKwiatek, iwonka1077, liloe, weronika86, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Moj ostatnio ważył 1860 g, zobaczymy jutro, juz mam srake przed wizyta
obstawiam ze wazy 2200, po jego ruchach i długiej silnej nodze, gdyby mogl to by ja wypchnął przez brzuch... Litości dla matki nie ma
Amy_, Krysti, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:No właśnie odnosnie profesjonalnych fotografów i sesji noworodkowej, ktos kiedys pisal, ze u niego drogo...wlasnie dostalam maila z cennikiem od jednej pani fotograf 750- 1100zl w zaleznosci od pakietu, w tym najtanszym 15 zdjec ... nooo to moze jeszcze czegos poszukam
O kurczę, przerażająca cena i to za taką ilość zdjęć.
Ja znalazłam za 250 zł za 30 zdjęć, potem sesja noworodkowa za 200 zł.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam dziewczyny że wczoraj przyjechała do mnie pościel od Natali, jest naprawdę piękna, ale jak np patrzę na to co jakiś czas temu wrzucała Amy to wydaje mi się że takie szycie na zamówienie to grubo przepłacone mimo że jest naprawdę śliczna. Drugi raz jakbym podejmowała decyzję to też bym się zdecydowała na Kokainę
Amy_, misia83, Gosha, Fasia, Robotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
No ja pamiętam właśnie że mieli wyjechać
Eweliśka - ja się wypowiem z perpektywy już straty - drażniło mnie jak każdy dokoła udawał, że nic się nie stało i temat mojej straty był tematem tabu. Oczywiście na początku płakałam jak odpowiadałam na pytania, ale dlatego, że ta strata bolała a nie dlatego, że ktoś śmiał zapytać - dla mnie pytania osób o moje samopoczucie po stracie uratowały mi życie - bo inaczej zamknełabym ten rozdział w sobie i on by się tak we mnie sączył latami i zatruwał mi życie... Napisz do niejzapytaj jak sie ma i napisz że o niej myślimy
krótka wiadomośc
A kropki wyszły urocze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:44
liloe lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:EWELISKA cos tam widac
fajny pomysł z tymi kropkami
ja mam paski, Ty kropki, MARTAALVI chyba miała zygzaki... Ktoś z trójkątami by sie przydał
Bardzo ładny różowy kolor, taki stonowany
Ja mam szare paski na jednej ze ścian w salonie, także tutaj już odpadało:)
aa co do różu to mamy tam tylko jedną ściane, pozostałe są takie w stylu latteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:45
-
nick nieaktualny
-
no 500 wydaje sie jeszcze do zaakceptowania ale 750 czy tam 1000 troche przegiecie , w tym najdrozszym jest 25 wiec tez nie super duzo, tak jak Eweliska mowi dla takiej malej dzidzi kolo 20 ujęć pewnie starczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:48
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Moj ostatnio ważył 1860 g, zobaczymy jutro, juz mam srake przed wizyta
obstawiam ze wazy 2200, po jego ruchach i długiej silnej nodze, gdyby mogl to by ja wypchnął przez brzuch... Litości dla matki nie ma
nogi są silne to fakt i jak zaczyna kopać to nie wiem skąd te dziecię ma tyle siły. Ostatnio wiercił mi dziurę ręką i tez było neiprzyjemne!Ojciec się oczywiscie cieszy
Eweliśka, Gosha, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość