Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:No ja pamiętam właśnie że mieli wyjechać
Eweliśka - ja się wypowiem z perpektywy już straty - drażniło mnie jak każdy dokoła udawał, że nic się nie stało i temat mojej straty był tematem tabu. Oczywiście na początku płakałam jak odpowiadałam na pytania, ale dlatego, że ta strata bolała a nie dlatego, że ktoś śmiał zapytać - dla mnie pytania osób o moje samopoczucie po stracie uratowały mi życie - bo inaczej zamknełabym ten rozdział w sobie i on by się tak we mnie sączył latami i zatruwał mi życie... Napisz do niejzapytaj jak sie ma i napisz że o niej myślimy
krótka wiadomośc
A kropki wyszły urocze!!!
Mmmm w sumie mogę napisac w naszym wspólnym imieniu? jak się nie obrazicie?
najwyżej nam nie odpisze?Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ja kupilam u kokainy , ta co poleciła Amy i wg mnie jest śliczna :)Kupiłam dwa komplety, 3 prześcieradła i osłonkę- całość wyniosła mnie 170 zł
Ja za pościel z ochraniaczem i rożkiem 260 pln:P także mimo tego że jest piękna to troche przepłaciłam -
Eweliśka wrote:Mmmm w sumie mogę napisac w naszym wspólnym imieniu? jak się nie obrazicie?
najwyżej nam nie odpisze?
napisznawet jak część nie chce to jak chcemy we dwie to już "wpółne imię"
Eweliśka, Fasia, iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Popieram Amy, tak naprawdę jak przejdzie ten pierwszy etap rozpaczy po stracie dzidzi, to mam wrażenie, że wręcz ma się potrzebę mówienia o tym. Więc myślę, że Marta na pewno się nie obrazi za maila, a pewnie wręcz się ucieszy, że o niej pamiętamy!!!
Amy_, Bambi85, Fasia, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no 500 wydaje sie jeszcze do zaakceptowania ale 750 czy tam 1000 troche przegiecie , w tym najdrozszym jest 25 wiec tez nie super duzo, tak jak Eweliska mowi dla takiej malej dzidzi kolo 20 ujęć pewnie starczy
Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Amy moja sie wczoraj tak krecila, ze po prostu myslalam, ze zaczynam rodzic jak mnie dopadl bol podbrzusza z parciem takim na pachwine i mdlosciami, ale minelo na szczescie... dzisiaj jeszcze troche czuje,ze cos tam sie dzialo, ale juz lepiej
ale mamy wredne dzieci
mnie przez to wiercenie też codziennie bardzo boli brzuchale raczej tak ma być
mam nadzieję
-
Ja mam pościel od arusia z allegro taką błękitno-biała w misie z ochraniaczem i organizerem. Całość około stówki z wysyłką, a prześcieradło kupiłam u kogoś innego jak kupowałam większą dziecięcą pościel dla Zuzi. Mam 3 komplety pościeli do łóżeczka po Zuzi z czego tylko jeden różowy
Także dwa spokojnie wykorzystam na zmianę, no ale synuś musi mieć przynajmniej jedną tylko swoją pościel, no bo jak
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny pomóżcie który jest lepszy wozek grand czy xlander zobaczcie
http://olx.pl/oferta/okazja-nowoczesny-wozek-uniwersalny-tutek-grander-alu-CID88-ID8pRUx.html#40f05180a9
http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-xa-3-w-1-mega-zestaw-CID88-ID8FUtr.htmlhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Amy_ wrote:Olek się odbraził !!!! zaczyna szukać skarbów! AŁA!!
A ja wczoraj miałam wrażenie że młoda złapała mi za pępek i kur.. gryzła go czy ciągnęła, myślałam że się przekręcę z bólu! Też dostała zjebkę haha i siedzi cicho:PAmy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:UWAGA MAM 9 na plusie! zbliżam się do magicznej 10
Twoja foto oferta Amy tez niczego sobieAmy_, Fasia, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
8485 wrote:dziewczyny pomóżcie który jest lepszy wozek grand czy xlander zobaczcie
http://olx.pl/oferta/okazja-nowoczesny-wozek-uniwersalny-tutek-grander-alu-CID88-ID8pRUx.html#40f05180a9
http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-xa-3-w-1-mega-zestaw-CID88-ID8FUtr.html
wg mnie zdecydowanie xlanderBambi85 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:A ja wczoraj miałam wrażenie że młoda złapała mi za pępek i kur.. gryzła go czy ciągnęła, myślałam że się przekręcę z bólu! Też dostała zjebkę haha i siedzi cicho:P
trzeba krzyczeć na dzieci
Aguś86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Sesje ciążowe i noworodkowe u mnie średnio 400-450 zł za 15 zdjęć.. 500 zł za 20 zdjęć... chcący obie sesje to już jest 1000 zł
ale właśnie negocjuje, bo często ma się jakieś promocje jeśli bierze się obie sesje
no i jeszcze chciałabym na chrzest... bo przy synku liczyłam na męża szwagierki i niestety bardzo się zawiodłam, zdjęcia kiepskie, mało nie ma co wywołać
a to jak był synek ubrany to robiłam sobie sama zdjęcia już po chrzcinach, ech
Najgorsze jest to, że jak wspomniałam mężowi że chciałabym taką sesję z brzuszkiem, przy okazji mielibyśmy fajną pamiątkę tzn nasza czwóreczkato powiedział 'jak chcesz, ja tam nie czuje potrzeby..' ech a przy synku było jasne, fajny pomysł i się zaangażował w tą sesje, teraz się obawiam że będzie lipnie, sztucznie
tak samo w poprzedniej ciąży on robił mi zdjęcia co 2 tyg... pilnował aby zrobić.. a teraz ani jednego nie zrobił, nawet nie zapytał czy zrobić, więc cykam sama przed lustrem.. ot taka to różnica pomiędzy jedną a drugą ciążą
Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość