Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Bambi co do dywanu, tez planuje kupic do salonu, bo nie mam ani jednego ale jakos nie moge nic wybrac, wszystko takie sztuczne ;p
-
Gosha wrote:O kurczę to nie fajnie
Moja dupa murzyńska sie mięsista jakas zrobiła, doprowadzę ja do stanu użytkowalnosci zaraz po ciazyale te 13 kg gdzieś musi sie upychać, nie moge wszystko na syna, wody i macice zwalać...
Też muszę się wziąć za siebie po ciąży, bo będę płaskim flakiem -
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Bambi ja mam szary taki włochaty, rewelacja śmieci nie widać
Idę lepiej kawę wypić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:24
Eweliśka, lysinka, Bambi85, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff w końcu 3 z przodu
witam się w 30 tygodniu
zamówiliśmy wózek - jednak mutsy evo granat. Ostatnia sztuka z "starym" kolorze - teraz maja juz tylko nowa kolorystyke.
Gosha, Fasia, lysinka, Justinka, Eweliśka, misia83, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Jadę zaraz po wynik posiewu moczu do szpitala. Swoją drogą moja ginekolog wczoraj zrobiła wielkie oczy jak zobaczyła wyniki moczu i info o zapaleniu dróg moczowych i o antybiotyku. Jednak dobrze wiedziałam, że żadnego antybiotyku nie potrzebuje.. Nie rozumiem ich decyzji w szpitalu
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:a gdzie kupowalyscie ? musze sie gdzes ruszyc za tym dywanem, bo w necie tego raczej nie kupie, tzn kupie ale 5 razy cos zwracac za nim trafie na odpowiedni mi sie nie usmiecha
Ja kupowałam w leroy merlin, był identyczny w komforcie a cena różniła się o 100 zł
http://www.leroymerlin.pl/dywany-i-wykladziny/dywany/dywany-syntetyczne,a1213,iv2,ps3418.html -
Ulka84 wrote:uff w końcu 3 z przodu
witam się w 30 tygodniu
zamówiliśmy wózek - jednak mutsy evo granat. Ostatnia sztuka z "starym" kolorze - teraz maja juz tylko nowa kolorystyke.
ooo fajnie, ja bym chciała ciemny szary właśnie z tych starych kolorów,z brązowymi skórzanymi wykończeniami
masz 2 w 1 czy 3? i za ile jeśli można zapytać? -
Dzisiaj zaszaleje z obiadem... Zrobię naleśniki z truskawkami ze śmietana
jak HWESTA je dzisiaj z KFC to i ja dam sie zwariować, zobaczymy kto bedzie miał wyższy poziom cukru
pewnie Cie pobije
Eweliśka, Bambi85, Fasia, Aguś86, lysinka, Amy_, hwesta, Rudzia, mantissa, Krysti, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha, Rudzia, Bambi85, lysinka, Aguś86, Fasia, Eweliśka, mantissa, Robotka1, misia83, Lali, Justinka, KasiaKwiatek, sylvia007, Krysti, MartaAlvi, iwonka1077, Ewelcia, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny