Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Mnie niestety dopadlo chorobskoprzez weekend miałam 40°c gorączki. Dostalam antybiotyk po którym temperatura spadła ale koszmarnie czuje się zoladkowo. Mam mega mdłości
nie miałam siły do Was nic naskrobac.
Dzisiaj wieczorem kontrolna wizyta u gina.
Mam nadzieje kochane ze u Was wszystko w porządku. -
Matko czy w tez jesteście w takiej zajebistej kondycji? Poszłam do apteki, mięsnego i piekarni. Wszystko w zakresie trzech przecznic a jestem wykończona, cała mokra, w mięsnym musiałam usiąść bo myślałam ze się uduszę. Masakra! Ale co mnie zaskoczyło po wejściu na trzecie piętro zmierzyłam z ciekawości ciśnienie i wyszło wzorcowe
-
adk_1989 wrote:Matko czy w tez jesteście w takiej zajebistej kondycji? Poszłam do apteki, mięsnego i piekarni. Wszystko w zakresie trzech przecznic a jestem wykończona, cała mokra, w mięsnym musiałam usiąść bo myślałam ze się uduszę. Masakra! Ale co mnie zaskoczyło po wejściu na trzecie piętro zmierzyłam z ciekawości ciśnienie i wyszło wzorcowe
Chciałabym być w takiej jak Ty -
a ja mam taką kondycje że zejdę z sypialni do salonu i już się kładę bo mnie nogi bolą
AMY wooow jaki brzuch:D tygodniowe zatwardzenie jak nic:D hehe:D
GOSHA widziałam porodówkę Twoją-rzeczywiście pierwsze wrażenie że strasznie surowa;/
za to Rudzi to istny hotelik:D za granicą to jednak mają warunki nie ma co:)
8485 jasne że xlander:D
ja mam trzy ósemki usunięte na potrzeby aparatu ortodontycznego a teraz wychodzi czwarta-ale nie boli więc niech siedzi spokojnie.
a to my w kolejnym tygodniu!!! chyba już 33
Fasia, Bambi85, Rudzia, Justinka, Aguś86, misia83, lysinka, mantissa, Eweliśka, KasiaKwiatek, sylvia007, Krysti, iwonka1077, Gosha, mimka84, weronika86, Amy_, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
a ostatnio rozmawiałyście o pojemnikach na łóżeczko takie żeby były pod ręką, ja niestety nie mam na to miejsca.
ale wpadłam na pomysł jak wykorzystać mój organizer, który wydał mi się na początku zamówiony bezsensownie bo na krótszym boku go nie mogę powiesić a z przodu źle by wyglądało bo łóżeczko było by całe zasłonięte, no i wpadłam na super moim zdaniem pomysł
popatrzcie:)
na razie to mocna prowizorka ale zamierzam go tak umocować na stałe i przebierając malucha będę mieć najważniejsze rzeczy pod ręką
Justinka, Rudzia, Aguś86, misia83, lysinka, mantissa, Eweliśka, KasiaKwiatek, sylvia007, Bambi85, Krysti, iwonka1077, Lali, Gosha, Fasia, mf, weronika86, Amy_, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka super pomysł, ja też jestem za tym aby do przewijania mieć rzeczy jak najbliżej przewijaka
a u Ciebie w ten sposób organizer bardziej się nada niż na łóżeczku
A w ogóle boshe jakie zapasy na półeczkachMi się pomalutku zbiera, a dziś będzie paczka z gemini więc pewnie Cię dogonię
U mnie z kondycją nawet ok, ale owszem po dłuższym chodzeniu zaczyna się ciągnięcie brzucha, więc muszę odpocząć, bo wolę nie ryzykować, ale za to tak mi się nic nie chce, że masakra! boshe niech mnie ktoś kopnie w tą wielką dupę aby mi się w końcu chciało heheLali lubi tę wiadomość
-
Mary trzymaj się! wypoczywaj! powodzenia na wizycie
A Robotka brzuszek tez niczego sobie, duży!porównując zwłaszcza do Amy, gdzie ona ciągle taka zgrabna, tylko to tygodniowe zatwardzenie z przodu ma hehe
CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Amy super brzuszek, ten przed ciążą też mi się mega podoba. Wrzuć go na pierwszą stronę będzie nas motywował do ruszenia zadków po porodzie:)
Robotka, Twój brzusio też śliczny. Widzę, że kącik już gotowy, pięknie. Zazdroszczę miejsca na przewijak.CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Robotka niezły brzusio
A organizer też super wykorzystany
Amy a Ty taki malutkiGdzie to 9 kg
Czekam na położną. Lepiej zęby była bliżej 13 niż 15...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:51
Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy Robotka brzuszki boskie! Rośniecie dziewczęta
Byłam u internisty, mam leki, spray do nosa vick, syrop, tabletki na gardło i apap z vitC, znaczy można się leczyć, ufff
Potem gin szyjka dalej łabędzia, długa, zamknięta.
Amy ja według om to jeszcze ostatni dzień 30 tygodniausg wszystkie wskazują o tydzień naprzód więc Miki dzielnie walczy o posturę
tak naprawdę te 1.5kg w 29t i 5d to norma. Suwaczek mam usredniony pomiędzy terminu z om i udg. Jutro mam powtórkę usg na nfz w szpitalu, zobaczymy jak tam wyjdzie
Gosha Rudzia porodówki zacnejak włączę lapka to wrzucę moją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:54
Amy_ lubi tę wiadomość